JUL

Julen är över, och även om det varit en väldigt bra sådan så måste jag ändå säga att det är lite skönt att den är passé. 
Under julaftonsmorgonen var både Simons och min familj samlade hos oss, vi åt en god julfrukost tillsammans, så himla mysigt var det, och det var en bra start på dagen som stundvis sedan blev ganska stressig, tyvärr. Det är inte lätt alla gånger när man vill vara med alla, och alla är utspridda. Men något jag värdesätter väldigt högt är ändå att få umgås med hela min familj och mina nära, och därför var denna jul, som alla andra jular tidigare år, väldigt fin. Det slår mig då och då hur lyckligt lottad jag är, och hur bortskämd jag är som har så galet fina människor omkring mig. Det är något jag är, och alltid kommer att vara evigt tacksam för. ❤️
 
Hoppas ni alla hade en god jul, och har en god fortsättning. 

ISLANDSHÄST

Idag har jag ridit islandshäst för första gången i mitt liv (det var andra gången i mitt liv som jag satt på en hästs rygg). FAN vad läskigt det var, men på något sätt så var det ändå lite mysigt också, haha.
 
Fem dagar kvar till jul nu. Ska jobba lite, försöka plugga, inhandla sista julklappen, och mysa så mycket jag bara kan innan dess.

OMPYSSLAD

Idag har jag unnat mig själv att bli ompysslad, vilken underbar dag det har varit.
Imorse gjorde bästa Matilda mina naglar fina. Är så himla nöjd och som vanligt är det så roligt att få träffa och prata ikapp lite med den tjejen. 💗 Sedan på eftermiddagen var jag och klippte mig. Det var verkligen välbehövligt, och så skönt att ha fräscht hår liksom, äntligen. 
 
Inhandlade även en del julklappar innan jag åkte hem, snart är jag helt klar på den fronten och jag känner mig rätt redo för jul. Älskar julen. Längtar efter att få träffa familj och vänner som reser hem hit under högtiden 💗

11/12

Imorse när jag vaknade och såg mig själv i spegeln kunde jag inte låta bli att bli lite ledsen faktiskt. Mitt öga. Ögoninflammation. Pallar inte. Inte nu. Jag både ser hemsk ut, samtidigt som jag ser hemskt dåligt då jag inte kan använda mina linser...
 
Även om dagen kanske inte började särskilt bra så fick jag  ändå världens bästa fredag. Vet ni varför? Jag har jobbat, och jag har fått träffa kollegor som jag saknat i veckor.
Jag har också fått träffa en av mina absolut bästa vänner, vi har fikat och varit på en supermysig julkonsert i stora kyrkan. 
 
Innan jag åkte hem köpte jag med mig en stor påse godis, för det är jag värd. Ikväll ska jag ta hand om mig själv och jag har en helg framför mig där ingenting speciellt är inplanerat, känns underbart. 
 
Ta hand om er ❤️

10/12

Igår vid den här tiden satt jag och svor lite för mig själv över den där tentan. I fem timmar fick vi skriva, minst en timme till hade behövts. Minst. MEN nu är den gjord, sista tentan innan jul, och det är ungefär såååååhäääääääär skönt! 
Redan idag börjar dock nästa kurs, sista kursen i Företagsekonomi A, marknadsföring. Känns helt okej.
Känns helt okej att det snart är helg också. Och jul. Igår plockade jag fram vår lilla gran och klädde den. Mysfaktor? 10/10💗

DETAILS 2

 

ADIDAS

Såhär i juletider köpte jag mig själv några, lite tidiga, julklappar. 😉 Körde stenhårt på Adidas denna gång, annars brukar Nike eller Aim'n vara favoriter när det gäller träningskläder (och skor).
Är det bara jag som älskar att shoppa träningskläder? Såå kul ju! men det bästa är nog ändå att de är så bekväma att man skulle kunna bo i dem. 

JULBORD

Igårkväll gjorde jag ett avbrott från tentaplugget för att gå på julbord med H&M. Massor med god mat, fina kollegor, julklappsutdelning, och en riktigt riktigt mysig kväll blev det. Kan inte förstå att detta var min tredje julfest med H&M, tiden går verkligen fort. ❤️
 

DETAILS

 

DECEMBER

 

RSS 2.0