♥New

Senaste inköpen, allt från H&M. 
L'oréals True Match foundation är och har varit en populär goding i sminkhyllorna sedan flera år tillbaka. Faktiskt råkar denna vara en av de få foundations jag inte testat ännu, men när dessa dök upp på rean nu i veckan kunde jag inte låta bli att köpa dem, en foundation köpte jag medvetet i en för ljus ton (tänkte använda den till att framhäva/forma ansiktet) den andra i en ton som ska passa min egna. Tror dessa är grymma! 
 
Och den stickade kimonon, hur söt och underbar är den inte? Kärlek vid första ögonkastet verkligen. Tror den blir perfekt nu till veckan då det ryktas om en efterlängtad sommarvärme. Längtar. ❤️
 

♥Helgen

UNDERBAR midsommarhelg verkligen, på alla sätt och vis. Första doppet är taget i Storsjön, första glassen har avnjutits vid sjön, har suttit ute i solen med en drink i handen, har ätit middag ute, har spelat monopol och umgåtts med bra människor. Har fått en riktig sommarkänsla och känt att livet verkligen äger. ❤️

♥Med blommor i håret

 

♥ögonfransförlängningar

Är det någon "skönhetsbehandling" som jag verkligen tycker om att unna mig så är det helt klart detta- att förlänga ögonfransarna. 
(Jag är 100% osminkad på dessa bilder)
Tycker att det gör så mycket för ansiktet, fransarna öppnar upp ögonen och man får en piggare look. Dessutom spar man massor med tid på morgnarna om man är trött som jag, och så får man värdefull tid till att bara koppla av under tiden då fransarna sätts.
 
Första gången jag förlängde fransarna var förra sommaren, innan vi skulle åka till USA en månad, och då gjorde jag det mest för att jag ville slippa allt vad smink heter under semestern. Jag blev tipsad av flera bekanta att gå till en superduktig kvinna som jobbar med detta här i stan, vilket jag gjorde och har gjort i perioder sedan dess (ibland kan det vara bra för både fransarna och plånboken att vila). Jag har alltid varit nöjd med resultatet och känt mig trygg med min ögonfransstylist. Dessutom tycker jag att de håller väldigt bra.
 
Det är viktigt att man går till någon ögonfransstylist man känner sig tygg med, att man vet att personen i fråga har utbildning för detta och är certifierad ögonfransstylist, för det finns tyvärr många som sysslar med fransförlängningar som inte borde göra det, tänk på det ifall ni någon gång funderar på att förlänga era fransar.

♥detaljer

NYTT FRÅN H&M. Mobilskal & nagellack från Essie i färgen "Ballet slippers".

♥Midsommarafton

Midsommar. Finväder, gofika, stocketitt med mamma & pappa. Kvällen tillbringades ute på landet med vänner och Simons familj. Grillat, god dryck, och brännboll. Typ så. Gillar midsommar jag. 

♥Midsommarmorgon

Vilken underbar morgon! Sovmorgon, en härlig springtur längs sjön i SOLEN (första gången i år som jag dessutom var ute i bara linne upptill!), favoritfrukosten (chiapudding ❤️) och  snart börjar midsommarfirandet på riktigt. Åh vad underbart det ska bli! 
Ha en härlig dag mina vänner. KRAM🌸

♥18/6

Efter bland annat fyra dagars jobb, ett par träningspass, massor med koppar kaffe, en middag hos mamma och pappa och ett tandläkarbesök, checkar jag nu ut på lite midsommarledigt. Känns fint. Glad midsommar!🌸
 

♥Personalfest

Personalfest på Verkön igår. 
Bra människor, god mat och dryck, och dessutom lyckades vi tajma in kanske årets finaste kväll. Så himla mysigt. ❤️

♥13/5

God morgon underbara lördag, och älskade lediga helg! 
Solen skiner ute och jag vet att kvällen kommer att bli bra. 
Ska snart göra mig klar för ett styrke-& explosivitetpass på gymmet, och som vanligt är jag taggad!
 
Ha en bra lördag❤️

♥12/6

Förra veckan var kanske världens mest intensiva-, men också en riktigt spännande vecka för min del. 
Vårruset 4/6-2015.
Jag hade tyvärr inte hunnit blivit helt bra efter min feber/förkylning men jag var ändå fast besluten om att jag skulle springa Vårruset. Jag hade ju längtat efter detta sedan förra året då jag sprang loppet för första gången och tyckte det var så himla himla kul (dessutom var vi ju ett grymt lag, både förra året och i år). Jag ville verkligen vara med, så så fick det bli! och även om det kanske var den jobbigaste konditionsrundan någonsin så lyckades jag ta mig runt. Dessutom slog jag förra årets tid ganska rejält ändå. Stolt och nöjd! 💪🏼 är så stolt över alla mina fina vänner/kollegor som var med och krigade också! 
För exakt en vecka sedan var det studenternas dag här i Östersund. En lång dag och natt blev det nog för många och så även för mig och några av mina närmaste.
Vi hade en sjukt grym kväll, en kväll som i alla fall jag levde på hela helgen sen. Mer om det senare. ❤️

♥Peppkänslor

Har varit uppe i varv hela veckan, vaknat supertidigt på morgnarna (runt 4.30!!!) och varit pigg. Kanske beror energin på ljuset, att det nästan är ljust dygnet runt nu? eller så är det de 10 kopparna kaffe jag dricker per dag som ger mig energin. Tror förresten att det kan vara en blandning av dem, faktiskt. Dessutom har jag massa pepp-känslor inför det mesta. Typ på Vårruset imorgon (min hals MÅSTE bara bli bra, snälla rara då) sen också inför fredag. Fredag är en stor dag för många och även jag ser fram emot den dagen, framförallt kvällen/natten. Jag är så taggad, men framförallt är jag nog förväntansfull och STOLT. Mest av allt STOLT ❤️

♥Han

Igår fyllde mitt älskade hjärta 22 år. Han är verkligen jordens finaste människa rakt igenom, och jag är så lyckligt lottad som får somna i hans famn varje kväll, och vakna upp bredvid honom varje morgon. Känna kärleken, känna tryggheten. Det är utan tvekan det bästa som finns. HAN är utan tvekan bland det bästa som finns. ❤️ 

♥Göteborgsshopping

Lite utav Göteborgshoppingen. 

Bästa köpen på länge måste nog vara dessa jeans. Två helt UNDERBARA jeans som sitter PERFEKT hela vägen och samtidigt är supersköna! Dessutom har de de där perfekta slitningarna. Billiga var dem med, här och här hittar ni dem. 

RSS 2.0