♥21/11

Aaah, alltså rastlösheten som uppstår när jag (på min lediga dag) är hemma med en dunderförkylning och feber(?). Vad ska man göra? Jag vill ju träna, köpa en glittrig outfit till jobbfesten imorgon, handla julklappar, fixa här hemma osv osv. Jaja. Efter duschen är jag piggare i alla fall så det går åt rätt håll. Satsar på att vara pigg och på alerten på jobbet imorgon för att sedan kunna gå på vår julfest. När Simon kommer hem ska vi åka och storhandla med, det är något vi verkligen har blivit kung på såhär efter 1,5 år(!). Sedan är planen att skriva ihop ett träningsprogram med Sara. Alltså, jag vill bara bli frisk, NU.

♥Borås, Göteborg, Karlstad

Jag är återigen hemma efter en toppenhelg nere i söder. Gud vilken fin helg jag haft, och så många saknade själar som jag har hunnit träffa, familj, släkt och vänner. Hann en sväng till Göteborg också och gick på premiären av "Jul på Liseberg", hur mysigt var inte det då? Rebecka och jag passade även på att äta årets första julbord, mumms.

♥Highway 1, San Francisco, californien

Medan jag sitter i en bil som ska ta mig 85 mil söderut kan jag lika gärna visa bilder från den senaste roadtripen jag gjorde, roadtripen genom Californien. Älskade Californien, önskar att det var där jag var nu, och inte i kalla Sverige. Med vår hyrbil tog vi oss från Los Angeles, till Santa Barbara, och vidare ut på Highway 1. Massor av krokiga och smala vägar, men himla fint var det. Vi såg bland annat massor av sjöelefanter längs havet, sjukt häftigt. Vi körde kustvägen fram till San Francisco, där vi stannade på ett Motell några nätter. Vi åkte upp till bergen och tittade på fina Golden Gate Bridge, frös lite (här var det långärmat som gällde!), hängde i Golden Gate Park och downtown. San Francisco är enligt mig en väldigt speciell stad med kanske ännu mer speciella människor, inte riktigt i min smak kanske, men så fort man kom utanför staden var det riktigt mysigt med alla hamnar och byar. Där trivdes jag bättre. Efter våra dagar i San Fransisco gick resan mer norrut, cirka 50 mil, till redwood forest, en känd skog med extremt stora träd. Kanske det mest onödiga vi gjorde på vår resa enligt mig, haha, men det är ändå lite coolt att ha varit där.

♥Sebastian hydre

Dagens tips är helt klart denna hårinpackning från Sebastian, den är återfuktande och grym! Gör mirakel för torra toppar. Enda nackdelen är väl priset, men jag tycker att den är värd sitt pris! ➡ Ni vet väl förresten att ni för bästa resultat använder en hårinpackning efter schamponering, men innan balsamet? Många tar fel på ordningen, och får därför heller inte ut så mycket av en hårinpackning som man kan få. En inpackning måste få jobba när hårets fjällskikt är öppet (hårets fjällskikt öppnas vid schamponering och stängs av balsam), för att då kunna tränga in i fiberskiktet, och reparera håret. Efter inpackningen är det viktigt att använda balsam, för att sluta hårets fjällskikt igen.

♥farsdag

I söndags gjorde jag det mysigt och höstigt i lägenheten med (fusk)päls och ljuslyktor, älskar det. ❤ Veckorna går fort och det hinns med massor. Denna vecka har inneburit jobb och en ny titel för mig på mitt jobb. Sen också ett frisörbesök, några kvällar med fina vänner, några träningspass, ett 20-årsfirande på bästa Marité (det var en sluten och väldigt bra ordnad fest, med liveband, dansuppträdande, bål, kakor, bullar och tårta, och inte minst, bra människor). Idag har Simon och jag storhandlat och sedan har jag farsdag-fikat med mamma och pappa på wedemarks ❤ Nu står jag och tvättar inför den lilla semester som väntar i veckan. Pepp? JA

♥halloween

Halloweenfest igår. En bra förfest i Torvalla, sedan ett Marité som var något överbefolkat, sedan McDonald's, och sedan en totalt spårad efterfest. Klockan var runt 04.00 när Simon och jag kom hem, så det blev en lång kväll och en lång natt, och jag får ändå säga att jag är rätt nöjd med min halloween. En halloween då jag gick runt som en zombieskolflicka och skrämde folk med min blick. Haha.

RSS 2.0