♥Det här

 

♥Torsdag

Hej hallå, vad tiden bara springer iväg. Jag har inte alls prioriterat att skriva här på sistone, har varit mycket annat som tagit upp min tid. Förutom att jag lagt ner en hel del tid på plugget så har jag utöver det bland annat jobbat, träffat familjen, vänner och såklart Simon, och tillbringat en hel helg på spa i Åre. Det var ren avslappning & kvalitetstid, och ja, det var lika underbart som det låter. 
 
Annars så har jag också ÄNTLIGEN kommit igång med min träning igen. Blev ett rätt långt uppehåll i och med flytt, skolstart och nollning och allt vad det var. Men nu är jag alltså tillbaka på banan, jag har verkligen längtat. Och appropå det så har jag anmält mig till tjejvasan i februari, haha. Vad hände där liksom? 

♥Oktober

 

♥Hallen

Hallen är äntligen klar. ÄLSKAR den och detta är utan tvekan mitt favoritrum just nu. ❤️

♥10/10

God kväll! 
En vecka med både plugg och jobb har passerat. En ordentlig förkylning bröt tyvärr också ut i början av veckan så några dagar har jag knappt haft någon röst alls, kaos. Tur att jag är på bättringsvägen i alla fall. Tur att jag även försöker vara helt ledig under helgerna, behöver det. 
 
Idag har Simon och jag haft världens mysigaste lördag tillsammans.
Efter en sovmorgon gick jag upp och förberedde en god frukost imorse; bakade bröd, kokade ägg, fixade pålägg, ett fruktfat och dukade upp. Det blev en succé, älskade måltid. 
Sedan fick vi fikabesök av Simons familj, innan vi senare tog oss en promenad i världens finaste höstväder. Vi handlade lite, gick hem och invigde vårt våffeljärn, käkade lunch/middag och sen blev det en powernap på 3 timmar i soffan... förmodligen väldigt välbehövligt. Hela den här dagen var välbehövlig ❤️

♥Måndag

Det var en lugn och mysig helg. Var ute och åt, umgicks med fina barndomsvänner, fixade lite här hemma, var på fotboll, åt rosa bullar och tittade på film. Sov massor gjorde jag också, tror jag behövde det för igårkväll kände jag mig riktigt hängig, och är tyvärr fortfarande det. 
Skönt var det i alla fall att jag vaknade upp till frukost på sängen imorse klockan 05.00, så mysigt. 
 
Idag började vi med en ny kurs, ekonomistyrning. Känns spännande och det ska bli kul att få räkna lite matte också, istället för att bara läsa, skriva och prata. Det är tydligen rätt många som tycker att denna kurs är svår, och som jag förstått det så hoppar alltid en del av klassen av efter ekonomistyrningen eller nästa kurs, bokföring. Tagga tagga! Tur att jag ser fram emot bägge kurserna i alla fall, hehe.

♥Musthave bag

Har länge varit ute efter en ny väska, en snygg, men också stor väska som rymmer böcker och allt annat som man bär runt på. En väska som går att stänga igen med dragkedja (så att det inte regnar/snöar in i den, sorry Michael Kors...). 
Här ovan har vi väskan som jag föll för, som verkligen är P-E-R-F-E-K-T enligt mig. "Musthave bag" heter väskan och den är från Chiquelle. 

♥Fredag

God morgon! Vaknade innan väckarklockan ringde imorse, skönt. Mindre skönt var det dock att vakna upp hängig & med värre halsont än vad jag somnade med igårkväll. Tur att en ledig helg med långa sovmorgnar väntar. 
 
Ska dricka upp mitt kaffe nu och ta det lugnt en stund. Därefter blir det lunch innan 5 timmars tenta väntar. Är rätt laddad ändå, så duktiga som Sara & jag varit denna vecka så måste ju i alla fall NÅGONTING ha fastnat, hoppas jag haha...
 
Ha en bra fredag ❤️

RSS 2.0