PEPPPARÅÅÅ

Har pluggat körkortsteori, har kört bil runt hela stan och har stannat på en bilaffär för att kolla på bilar med pappsen. Bilar, bilar och bilar.
Men nu lämnar vi den där brummande makapären och taggar istället inför ikväll då det blir en utgång. Förhoppningsvis blir det en debut på O'learys också (som artonåring i alla fall, heheh).

Ha en fin fredagskväll allihopa!


Enliters bärtzen, och världens godaste champagne; Amore ♥

Min nya vän:


Den luktar mumma och den var billig och det var fan kärlek vid första ögonkastet. ♥

Because of you

Var på skolan idag för första gången på en vecka (känns som typ ett år) och en ordentlig mjukstart blev det också då vi endast hade en lektion. Och efter skolan brändes en och annan pening på en mer och en mindre nödvändig pryl. Gillagillagilla.

Ikväll blir det en myskväll med Mr. Samhällebok................... och en till punkt.
Jag tror jag redan vill tillbaka till Ryssland, eller varför inte till ett varmare land?

Inhandlat idag; nagellack & en puderborste.

ja nje panemajo

Ryssland var coolt. Jävligt coolt, och jävligt annorlunda om man jämför med de andra länderna jag varit i.

Under vår week-end i Sankt Petersburg har vi hunnit med att vandra runt i staden tills både fötter och ben fyllts med smärta, besökt Ermitage (Museum i klass med typ... Louvren), besökt Peterhofs palats, frysit och blivit dränkta i regnet, käkat typisk rysk mat, träffat ryska studenter som läser svenska på universitetet, varit med på en av deras svensklektioner, tittat på en föreställning med rysk folkdans, shoppat billigt, känt oss dumma när ryssarna inte kunnat någon engelska alls, sagt "ja nje panemajo" (jag förstår inte) miljontals gånger, köpt billig sprit, sett 2,5 liters ölflaskor, besökt två barnhem (Karro & jag) och överlämnat skolmaterial, blivit väl bemötta av de före detta hemlösa tjejerna och mindre väl bemötta av killarna på killbarnhemmet, duschat i brunt, missfärgat vatten och använt sidor ur en Sune-bok som toalettpapper (haha), varit salongsberusad på världens godaste jordgubbschampagne och bara haft det bara hur bra som helst.








"är vi överrens?"

Sådärja. Väskan är färdigpackad och allt är äntligen fixat inför resan och allt känns genast så mycket lättare. Åh. Dessutom är jag numera liiite närmare mitt körkort, då jag imorse körde halkbanan. Det kändes lite som att åka en karusell när man sladdade på den hala banan, och kul var det!

Efter att ha pluggat lite filosofi (som jag snart ska göra), får jag också snart min efterlängtade belöning; en myskväll med världens bästa pojkvän. ♥



Я люблю тебя (jag älskar dig)

Två dagar kvar tills jag och min ryskagrupp åker iväg österut. Två jävla dagar, och av någon anledning känns mycket ännu oklart. Kanske är det för att jag har tiotusen saker som ska göras innan onsdag och kanske är det för att jag vill hinna tjugotusen till saker. Eller också är det helt enkelt för att jag är förväntansfull och nervös. Who knows.

Denna kväll spenderar jag i alla fall åt att börja packa och till att filosofera lite. Tyvärr ska ju ett prov skrivas innan vi reser iväg.


En mysig höstbild från Paris på mig och Karro. Jisses vad tiden går fort...detta är snart ett år sedan nu.


Sysselsättning en lördagseftermiddag



Har gjort en ryskaläxa och varit en snäll dotter som lagade tjockpannkaka till middag. Lite nice då.

Dricka en gräddrink och samtidigt gunga på en traktor i en lekpark och sjunga jämtlandssången

Igår blev det en utgång med några sköningar från klassen. Det var först förfest hemma hos Jakob i Odensala och sedan tog vi taxi in till stan för att dansa på Marité och G3. Det var himla kul, och efter att ha druckit en mängd Ouzo och ett äckligt kung-glas på förfesten (mår bara liiite illa när jag tänker på den där folle-morgan-gräddrinken idag...) var jag både full och glad.




Nånting knasigt

De senaste dagarna har jag gått i skola i alldeles för många timmar, gått på en teorilektion på körskolan (tartagimittliv), jobbat med projektarbetet och blivit sponsrad med skolmaterial till Ryssland av Gallerix jättesnälla chef, åkt i Carros bil till Ica Maxi på en lunchrast för att handla billigt godis, svullat massvis med godis, kramat och pussat på Pontus, sovit hos Pontus, skrattat till Bonde söker fru, myst och sovit hos Jannie och promenerat (sprungit) till skolan.


En söt bild på Jannie och mig, på flyget på väg hem från Kreta. Jag ser inte alls ut som en anka...

Låt oss få det att hända, låt oss tänka smart

Idag är jag trötter. Har varit vaken sedan klockan sex imorse. Det var oskönt att kliva upp så tidigt men fick vettiga saker gjorda, så jag kände mig duktig. Och ännu duktigare kände jag mig när jag stannade kvar på skolan till halv fem för att skriva i PA-loggboken, när jag egentligen kunnat sluta halv ett. Och sedan har jag dessutom tränat. Inte illa, inte illa.

Inhandlat i Sundsvall;
(förresten var gårdagen en riktig mysig dag!)





And every time I nearly hit the ground, you were my cushion

Efter en superduperdupermysig kväll hemma hos Mathilda med henne och Karro och med en massa gott (tacos, chokladbollar och kakor) säger jag god natt. Imorgonbitti är det jag som sätter mig bakom ratten i riktning mot Sundsvall. Great.


Karro, jag och Mathilda för snart ett år sedan in France/Flers.

Pause

Bra dag. Jag älskar fredagar- även om de är regniga och kalla. Och extra mysigt blir det om man sitter inne i värmen på ett mysigt café och snackar med några fina vänner.





Ikväll blir det filmmys och kladdkaka med b-rudar, och sen ännu mera mys med mitt hjärta. En helt perfekt fredagskväll. ♥

fall tre gånger, res dig upp fyra

Händelserik dag, yes.

* Lyssnat på en bra och på två mindre bra (dåliga) föreläsningar på Mittuniversitetet.
* Skrivit en helt fantastiskt bra historia i min loggbok om hur min och Karros projektarbetsplan kom till.
* Tittat på Q:s väldigt dåliga invalsteater i aulan.
* Ätit sushi och snackat i flera timmar med Hanna och Karoline.
* Varit ute och sprungit.
* Misslyckats med att koka grahamsgröt i mikron- två gånger.

Nu återstår bara en sak innan jag tänker sova sött i min säng; teoriplugg.



Kanske världens godaste maträtt♥;


lalallalallalalallala

Med mungiporna uppe vid öronen åker jag till Frösön för att spendera resten av kvällen och natten där.
BRA DAG. Åh.


en septembertisdag

Skolan har kommit igång, och tack vare fina vänner och mitt underbara schema så känns det faktiskt helt okej- allt förutom att jag ska läsa samhällskunskap B...När fan såg jag senast nyheterna eller läste tidningen? Kommer inte ens ihåg det... Jag hoppas verkligen att min anledning ("anledning") för att jag ska få byta kurs är godtagbar, då skulle jag bli glader.

Nu ska jag peppa lite inför Ryssland (två veckor kvar nu!) och plugga lite ryska som jag inte alls har glömt bort över sommaren, punkt punkt punkt.




Ps. Hur dålig dag man än har så rycker man inte en persons kölapp framför ansiktet på den. HAHAHAHAHA.

I'm gonna run right to, to the edge with you

Chill, chill, chill, och lite mer chill. Så skulle man i princip kunna beskriva min helg.
Har bland annat myst med Pontus, promenerat och pallat de sista jordgubbarna som fanns med en fin vän, och nattpromenerat i regn genom Östersund med en annan fin vän.


and only you can save me



Blir en fredagskväll med godsaker, hemmaspa och film för min del.
Förhoppningsvis får jag lite finbesök senare med. Och förhoppningsvis så slipper jag också vakna upp med igenklibbade/röda ögon och en ond hals imorgon...
Ha en superkväll allihopa. ♥

ser mig i kvarteret med ett leende på läpparna

En slapp och skön dag har det varit idag. Egentligen var vi i klass SPSKSP09 lediga idag, men eftersom jag och Karro fortfarande har en del kvar att göra på vårt projektarbete innan vi beger oss till Ryssland om ca 20 dagar, så bestämde vi oss för att fixa lite med det. Och efter att ha pratat med ett geni till vän så vandrade vi runt i stan, för att leta företag som ville sponsra oss med pennor och block. Det visade sig finnas många hjälpsamma människor i stan, och ett strort tack till dem!
Det här kommer bli så jävla bra.



Och bara för att skryta lite. ;););););) Ibland lyckas man:



We're dancing on the stars

Igårkväll var en bra kväll. Eller bra var nog fel ord förresten- den var grym!
Först shottades det Ouzo ur små söta äggkoppar på en mysig förfest hemma hos Stina, och sedan drogs det vidare för en massa dansande på Marité där det var jättemycket folk och jättemycket ös och jätte mycket...bäst.

Eftersom kameran inte hängde med igår bjuppar jag på en söt bild från i vintras på Stina, mig och Karro.

RSS 2.0