♥Morsdag

 
Igår var det en sån här dag. Jag bakade och pysslade om mig själv, innan Simon kom hem och myste med mig, med godis, nybakta vaniljbullar och en bra serie. 
 
Idag är det morsdag. Det ska såklart firas. Även ett bröllop  och två dop ska också firas idag, så idag blir det alltså kalas! ❤️

♥Lördag

God morgon. Jag sov till tio imorse, tittade på några program av Paradise Hotel-förspelet, tog mig ett långt bad och har nu ätit en riktigt god frukost; chiapudding med jordgubbar, ett ägg och kaffe ❤️ 
 
Är hemma från jobbet idag också. Så idag ska jag bara ta det lugnt och pyssla om mig själv. Mår dock redan mycket  bättre om man jämför med igår. Idag rinner inte ögonen och jag har nog ingen feber längre. Så skönt. 
 
Ha en bra lördag. KRAM 

♥Snö of sweden

SNÖ OF SWEDEN. 
Förra helgen fyndade jag på den lilla SNÖ-butiken som säljer allt till så himla bra priser. Dessa silversmycken fick jag med mig hem, älskar dem allihop.
 
När det gäller mig själv så tycker jag att det är svårt med smycken. Tycker det är svårt att hitta något jag tycker är snyggt och som jag samtidigt ska trivas med. Jag kör oftast på samma smycken, och det är också de jag tycker bäst om.
Men guld eller silver, vad ska man ha liksom? jag gillar både guld och silver. Jag passar bäst i guld, men trivs bäst i silver, trots att silversmycken ofta får mig att se blek ut... det är ju tur att man faktiskt kan variera. 

♥29/5

Vilken vecka jag har haft! Inte ens halva fredagen (idag) hann gå innan jag fick gå hem från jobbet pga sjukdom och ändå har jag lyckats jobba närmare 50 timmar den här veckan. Men som sagt. Nu är jag sjuk. Dunderförkyld och redan dunderrastlös. Har tusen idéer på grejer jag vill göra och vill passa på att göra medan jag är "ledig", men orkar jag? Nej. Och borde jag? Nej. 
Nej, nu ska det kureras. Och ätas godis. Hehe. 
Trevlig helg ❤️

♥Söndag

Hej söndag! 
Fick långledigt i helgen, faktiskt väldigt skönt, och förmodligen väldigt välbehövligt om man tänker på den vecka jag har framför mig. Har i alla fall haft det himla bra. Igår lunchade jag på stan med två av mina bästa vänner. Sedan blev det en kväll med Eurovision Song Contest och en fin vän. OCH alltså...Sverige är verkligen BÄST! Sjukt kul att vi vann detta, duktiga Måns! 

♥Glossybox

Lyckan som uppstår när denna trillar ner i brevlådan. Underbar vardagslyx verkligen, som jag tycker att alla förtjänar! 
I denna "morsdagsbox" (beställde en åt mamma också) så fick man med ett nagellack från Deborah Lippmann, sminkborttagning från Noxidoxi, frizz eleminator från Silky sexy hair, face mist från Unani, solpuder från Emité make up och sist men inte minst en dubbelsidig concealerborste från Studio/10. Verkar vara grymma produkter så det ska bli så spännande att testa dem. Kanske blir det några nya favoriter? 

♥22/5

 
Hej fredag och välkommen helg! Har haft världens mysigaste fredag hittills. Regnet öser ner ute och jag myser på inomhus med Simon. Köpte hem en vitaminbomb med frukter, te och honung också, tänkte att min superförkylda pojkvän kanske skulle behöva det för att bli bättre, och även jag så att jag inte blir smittad. 
Nej, nu ska vi fortsätta mysa på. Ha en bra fredag mina vänner ❤️
 
 
(Förresten så vann ingen bil igår, men jag var glad ändå. Sprang en mil snabbare än vad jag trodde jag skulle göra, hade väldigt bra sällskap och dessutom var det fint väder. Bra kväll helt enkelt!) 

♥Japp

Håll gärna tummarna för mig att jag vinner bilen ;-) NU KÖR VI! 

♥Semester

Mötte våren i Göteborg. Träffade storebror och släktingar. Hade välbehövlig kvalitetstid och semester. Gick på Liseberg och satte både mina nerver och min höjdskräck på prov. Shoppade i nordstan. Var i Borås och umgicks med släkten. Hade det så bra. ❤️

♥18/5

God dag och hej måndag! 

Har nu landat hemma i Östersund igen efter en liten semester, verkligen en underbar sådan. Men det känns ändå okej att vara hemma igen. Tillbaka till vardagen med nya friska tag liksom. 
Den här veckan kommer bland annat bjuda på ett nytt träningsprogram, ett "Spring en mil-vinn en bil"-lopp som förhoppningsvis gör mig en bil rikare, sen även jobb, och något jag verkligen ser fram emot- en eftermiddag och kväll med kvalitetstid med hjärtat ikväll. ❤️
 
Ha en underbar måndag mina vänner! 

♥Bas

För någon vecka sedan när jag var i Sundsvall utökade jag min nästintill obefintliga basgarderob. Ingen garderob utan basplagg säger man ju, och det är nog väldigt sant. Tycker att det är ganska tråkigt att lägga pengar på enkla basplagg och därför gör jag det helst inte, men nu var det helt enkelt dags. En tisha kan ju vara sjukt snygg i rätt kombo. Smycken och accessoarer kan exempelvis förvandla en vardaglig look till att bli en festlig outfit! Det är det som är så fantastiskt med mode. Det blir vad man gör det till, som med det mesta här i världen 😉 

♥Bikinikärlek

Det här måste ju vara sommarens snyggaste (och bekvämaste!) bikini. Haffade dessa när jag jobbade för någon vecka sedan, de går åt direkt så fort de kommer påfyllning på dem så det gäller att vara snabb... Älskar dem i alla fall, de är PERFEKTA. OCH dessutom till ett sjukt billigt pris, överdelen kostar endast 49.50 kronor!
 

♥Last week

Förra veckan var en fullspäckad vecka, en del spännande saker stod på schemat och det kunde absolut inte känts bättre än vad det gjorde (och fortfarande gör). Det var precis det här jag behövde. 
 
Utöver jobb och träning och allt annat som var förra veckan så hanns det också med en utekväll i lördags. En grym utekväll på älskade marité! Hade så himla roligt, och det har jag mina fina vänner att tacka för. Ni är bäst! ❤️
 

♥Onsdag

En regnig ledig onsdag. Tog en lång sovmorgon och myste på här hemma, åt chiapudding med kokos och hallon till frukost och körde ett pass på gymmet, styrka & explosivitet. 
Nu ska jag snart åka och förhoppningsvis köpa en cykel, därefter ska mamma färga bort min utväxt, ääääntligen säger jag. Hade helt seriöst utväxt en vecka efter att jag färgat mitt hår senast, så ja, nu är det verkligen dags igen. 
 

♥Guldfynd By Molly

Senaste smyckestillskotten. Gillar dem starkt. ❤️

♥Sundsvall

I fredags hade jag en heldag tillsammans med mamma och pappa i Sundsvall. Vi gick på Ikea, shoppade på Birsta, åt gott och hade det bara så himla mysigt. Fick med mig massor med fina grejer hem också, både till hemmet och till garderoben, det gillas! 

♥Lördag

Lördag. jobb, skinblings på huden, bästa drycken som typ blivit ett beroende för att den är SÅ. HIMLA. GOD., ett styrkepass och lite fix hemma. Ikväll väntas kvalitetstid med en av mina bästa vänner ❤️

RSS 2.0