30/6

Känslan när man kommer hem efter en helhektisk dag på jobbet efter en natt med för lite sömn, och efter att inte ha ätit på åtta timmar... den känslan är go och humöret är på topp vill jag lova. Fast nej, inte precis.
Men nu, efter lite mat och en dusch är jag någorlunda återupplivad (eller nåt?) och ska faktiskt därför snart iväg igen. Denna gång bär det av till staden för en kvällsfika med bästaste Karoline. Myspys!
 

29/6

Nyduschad tjej
 
God morgon! Jobbet igår gick prima ballerina. Fick rycka in drygt två timmar tidigare än tänkt då det var några sjukanmälda, men det passade mig faktiskt utmärkt. Och mer jobb ger mer pengar. Det gillar vi.
Blev därför heller inget stadsbesök igår, utan det blir idag istället. En fika osv är inplanerat, och dessutom har jag planerat att utnyttja min fina födelsedagspresent som jag fick från The Body Shop. Gratis pengar att handla för är ju inte helt fel, tack för den tidiga fördelsedagspresenten!
 
Ikväll öppnar ju vårat kära Marité också, men tänker jag gå? nej. Pga tidigt arbetspass imorgon har jag smidit andra planer för ikväll. Tänker passa på att umgås med en vän jag inte träffat på månader (!).

Titta vad jag är duktiiiig jag kan äta min frukost

God morgon världen! Jag var uppe med tuppen imorse (för mig är i alla fall halv tio tidigt...) och har hittills hunnit med en pw, ett bad och en otroligt god och nyttig frukost. Så nu är jag glad i både kropp och själ. Pigg och fräsh känner jag mig för den delen också.
Dagens planer är att eventuellt hänga i staden med Camilla ett tag, och ikväll blir det jobb för hela slanten, cashen bara rulllllar in, heheh.
 
Have a nice day!
 

27/6

Goddagens! Jag är relativt nyss hemkommen från Frösön, där jag bott sedan jag avverkade mitt senaste arbetspass i måndags. Både jag och Pontus var lediga igår och därför passade vi på att umgås en massa, det är ju trots allt inte särskilt ofta man har en heldag tillsammans, tyvärr. Hur som helst spenderade vi den största delen den lediga dagen i stan. Vi avnjöt en god frukost/lunch på Via Grande, shoppade lite, åt glass och spanade in elgigantens reaprylar. Kvällen gick åt till att käka gott och mysa till kanske världens mysigaste film, Edward scissorhands.
 
Nu ska jag titta lite på min blivande nya älskling (en lite sen studentpresent, ska beställa en ny telefon) och sen ska jag, tillsammans med min bror laga middag och efter det åker jag, pappa och brorsan bort till farmor. Fin dag.

24/6

God kväll på er!
Sliten som fan ligger jag i min säng efter en både slapp och ansträngande dag. Har slappat halva dagen och sedan jobbat middag (slitsamma pass). Och sen har jag också städat heeela mitt rum. Städningen gav mig en liten spark i röven om att jag borde skaffa mig en användare på tradera och aktionera ut typ hur mycket som helst, bland annat typ halva min garderob? fyfan, kommer ju kunna bli rik på allt jag har att sälja, hehe. Men det får jag göra en dag jag orkar och en dag jag är ledig, dvs, inte idag.

För i övrigt befinner sig min kamera i Lugnvik, och där har den varit sedan i fredags. Jag var en slarver på midsommarnatten och fick därför inte med mig min rosa lilla älskling hem. Därav inga midsommarbilder här ännu. Men hur som helst så hade jag världens bästa midsommarafton. Min livs bästa. Allt var så mysigt och trevligt. God mat och god dryck. Fina människor och en finfin midsommarstång på det. Tusen tack för en grym kväll alla inblandade! ♥

snubblar in på klubben och vi gör det med stil

Jobbfri och i eftermiddag vankas det midsommarfirande. Det firar vi med min nya favoritpepplåt.
Glad midsommar på er!

20/6

Blogg.se har gjort om totalt sedan jag sist var inne på sidan. Förstår numera ingenting och har för tillfället inte tid för att utforska det nya heller, så därav ingen bild.
Men hur som helst så rullar allt på, i lördags var jag på en överraskningsfest för Emilia och Pontus på Frösön och det var kul och trevligt och lyckat. Annars har jag också träffat en hemkommen pojkvän från Göteborg och så har jag jobbat varje dag sedan i söndags. Kommer fortsätta min vecka med bland annat jobb och firande av midsommar.

WOOOHOOOOOOOOOO


fnuuyewioogoqiuieo


Dagens bästa: Mysfikade med Jannie på Wedan och catchade up. Shoppade loss (soooom jag längtat efter en riktig shoppingdag... drömde till och med om att jag shoppade inatt, hehe). Spontankäkade middag hemma hos Camilla med henne, Johanna och Jannie. Hade det mys och catchade up om allt och inget. Fick en check hem med mina stipendiepengar.

Dagens sämsta: Har blivit förkyld som fan och jag såg inte skymten av Marcelo på stan idag...haha.

14/6

De senaste dagarna har jag levt ett eget liv, lite närmare bestämt är det ett donkenliv jag levt. Jag har jobbat när alla andra käkat middag, kvällsmyst eller festat och sovit, och jag har gått och lagt mig på morgonen när i princip alla andra kliver upp. Men idag har jag varit ledig, och jag har njutit som fan av att kunna göra vad jag vill. Idag har jag umgåtts med min älskade pojke som för i övrigt fyller 20 idag (grattis älskling♥) och som nu lämnat mig för några dagar i söder. Imorgon ska jag umgås med min bästabästabästa vän, det ser jag fram emot.

Puss.

För även jag har tagit studenten

Champagnefrukost hemma hos Amanda



Efter trapputgången




Studentmottagning

Förfest med klassen hos Jesper

...och sen blev jag lite smått gorillapackad och därför blev det i princip inga fler bilder från kvällen/natten.
Men studenten var utan tvekan en av de bästa dagarna jag upplevt i hela mitt liv, och det är en dag jag alltid kommer att minnas. Tack till alla underbara som gjorde den 8 juni 2012 till en fantastisk dag, tack till SPSKSP09, tack till alla som uppvaktat mig, tack för alla presenter och alla fina ord. ♥

För vi har snart tagit studenten, fyfan vad vi är bra



Idag har vi i SPSKSP09 fotats i våra studentutstyrslar och idag har vi också fikat och sagt adjö till våra mentorer för (typ) gott. Sagt adjö och tackat för dessa år. Fyfan. Det är nu man börjar inse att det snart är slut, att det bara är tre dagar kvar. Tre ynka, fjuttiga dagar.
Och firande kan man ju aldrig få nog  av, och denna dag som hela denna vecka är såklart värd att firas. Ikväll blir det därför grillande och dansande med klassen. TAGGA.

men vi struntar i det och vi kör vår egen stil



Idag har jag varit busig med några klasskompisar, men det är okej att bryta regler och flippa under studentveckan, det är det fan. Utöver busigheterna har jag åkt Audi och lyssnat på dödsmetal, umgåtts lite med klassen i ett regnigt björkbacka, shoppat fula, hudfärgade "under-studentklänningen-hotpants/shorts", gofikat på Pause med Karro och Carro och promenerat i regnet.

5 dagar


Den här helgen har för mig varit den första helgen som inneburit ledighet sedan jag i slutet av april fick jobb. Och då jag precis kände att jag behövde lite tid till att inte göra någonting alls, så kunde inte dessa två lediga dagar sitta bättre. Åh. Det kunde för i övrigt inte heller sitta bättre med massor av kramar både igår och idag från min käraste. Det var något jag behövde.

jag är stark, båda benen på stadig mark







Mösspåtagningen igår var grym (tack för det alla inblandade♥) och känslan när alla studenter sjöng jämtlandssången och lyfte mössorna mot taket var obeskrivlig. Fyfan, jag vill inte längre att det här ska ta slut. Låt den här veckan gå sakta nu. Jävligt sakta.

RSS 2.0