100 dagar kvar till frihet och grattis till världens finaste vän


Imorgon ska det firas. Är taggad till tusen.

hehehehhehehhehehehehhehehe


Randompic.

Fullt upp denna vecka; plugg, plugg, plugg och lite (mycket) fest och firande på det. Och sen en tripp till Duved, vare sig jag är välkommen eller ej (heheh).

tre bilder på två seriösa tjejer från förra helgen





Efter en långpromenad med Johanna och efter att ha pratat gamla dansminnen (och dansat lite, haha) insåg jag hur mycket jag saknar att dansa och hur mycket jag (främst) saknar alla julavslutningar på Folkets hus. Alla gånger man varit nervös bakom scenen, alla gånger man gjort galna misstag på scenen som man sedan skrattat åt, och alla gånger man känt total lycka. Måste fan börja dansa igen. Vill & ska. Ska & vill. Så får det bli.

Nu blir det One Day, därefter sova. Imorgon ska jag sällskapas med projektarbetet heeeela dagen lång. Pepp? gissa tre gånger.



Säg som det är nu Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser Ett riktigt jävla as

En riktigt lyckad kväll blev det igår, med god mat och trevligt sällskap (tack för det!♥). En mindre lyckad natt må jag dock säga att jag fick, då John blund besökte mig alldeles för sent tack vare mina hostattacker som höll på tills jag nästan kräktes. Mys.

Idag känns det som en söndag. En skitsöndag närmare bestämt.


Inleder helgen med en middag & myskväll i Lugnvik. Wohoo!


underbarare än underbarast


Är så lycklig att jag inte längre känner att jag är sjuk. ♥

Cause you love me and I love you more


Steg upp tidigt imorse, duschade bort äckelförkynlningsbacillerna jag förmodligen hade överallt, kokade gröt.
Nu, innan jag tänkte bege mig till skolan för att härda ut min enda lektion för idag (kärlek till mitt schema) så tänkte jag försöka bekanta mig lite med Karl XI. Han bråkar med mig.

Nytt och lite onödigt, men jag kunde inte låta bli


Hostar, snorar och hostar och snorar lite till. Blä. Dricker te och håller tummarna att det ska kunna förvåna mig genom att fungera likt en mirakelkur för min onda hals. Hoppas. det. funkar. Och appropå att förvåna, idag har jag verkligen förvånat mig själv. Gjort något crazy liksom. Life is crazy.



Världsbäst

Tidigt imorse satte jag mig på en buss som tog mig hem till Östersund igen, efter en helt underbar helg i Duved/Åre;

I fredagskväll åts det tacos, och sedan mysfestades det lite i Pontus stuga. Jag var lyckligast på jorden då det inte längre var tio mils avstånd mellan mitt hjärta och mig.
I lördags mötte jag upp Alva i Åre. Vi gick upp till Tott för att chilla på SPA med en varsin cider i handen. Flertalet tävlingskandidater i Redbull Crashed Ice befann sig även där. Blev inbjuden på efterfesten på Holiday Club av finländaren som kom tvåa i hela tävlingen (dock åkte jag aldrig dit). Åkte till Undersåker och gjorde mig i ordning inför kvällen med Alva. Trängdes bland människor i Åre. Såg Redbull Crashed Ice. Åkte till Duved och blev full på vin till "jag har aldrig" med ett gäng sköna människor.
Igår blev det en lugn dag. Kvällen gick åt till att äta geléhjärtan och pussas med Pontus.

Idag är jag glad


Kom hem från skolan för ett tag sedan, och nu ska jag packa och duscha, innan min skjuts kommer vid fem. Helgen kommer spenderas i Åre/duved, med bland annat min älskade och saknade Pontus. Lovely.

Ha en underbar helg allihopa!

Drack varm choklad och åt en gudomligt god citronbiskvi med bästaste karoline på wedan



Även om tio miljoner saker står på "att-göra-listan" så försöker jag att ta en sak i taget. Leva i nuet liksom (hahah, mindfulnesskadad?), och jag måste säga att livet känns rätt underbart just nu. Hoppas den känslan håller i sig.

Det här kallas kärlek

Afraid to close my eyes,
‘cause I don't wanna miss a moment of you
Don't want to dream,no
No dream could be as beatiful as you are.


Lägtar massvis till fredag. Massvis. ♥

proud of you


Har varit vaken sedan åtta imorse, men det är först nu jag ska bege mig till skolan och till min enda lektion. Lite soft jaaaaaa.
Efter skolan tänkte jag hänga lite fett (lol) med Fristilen också. Fristilen är bäst.

den vackra dagen


Den här ska bli min en dag, vet bara inte exakt när och vet bara inte exakt var den ska sitta. Men på min kropp ska denna kombination av bokstäver förr eller senare i alla fall sitta, det har jag bestämt mig för.

Det är nu man är på toppen, ahaa


Jag & kusin Rebecka ♥

Har haft en fullspäckad weekend nere i Borås; har träffat och umgåtts med släktingar, träffat brorsan som kom ner en sväng från Linköping, ätit gott, shoppat med mamma (bland annat en balklänning till mig!), umgåtts med kusin Rebecka, fikat med kompisar, blivit mobbad för min "norrländska", morgontränat på hotellets gym med mamma, ätit god hotellfrukost varje dag, känt mig påverkad på endast en öl, varit på mosters och kusins 50/25 årsfest och firat morfars födelsedag med kaffe och tårta.
Tack till alla som gjorde denna resa så bra.

Nu: Bad, samtal med min saknade pojke (längtar till i helgen!) och sen sova. Imorgonbitti blir det ett efterlängtat tandläkarbesök. Känns fint nu när jag levt på choklad och tårta i fyra dagar...

Med mirror i hörlurarna drar jag neröver landet

Hörs & ses. tjarå

-


I'd jump in front of a train for ya You know I'd do anything for ya


Var uppe tidigt imorse trots att jag inte hade någon skola idag (känns knappt som jag går i skolan längre?), och hann bland annat köra ett hårt gympass innan jag lunchade med Karoline och gjorde ett försök till att plugga PA. Blir aldrig någonting gjort på det där projektet alltså, HEHE.

Ikväll ska jag trycka ihop min garderob (och diverse andra prylar) i en resväska, plugga och göra ett litet hemma-spa för mig själv.

Imorgon lämnar jag Östersund. Och det känns så jävla bra.

Dagens lol

Varför träna seriöst på gym? Man kan ju faktiskt betala dyra pengar varje månad för att gå dit då och då för att spegla sig, fixa håret och posa i träningsmaskinerna, utan att göra en enda rörelse (man kan ju absolut inte anstränga sig, då svettas man bort sminket och håret blir fult!). På sig kan man ju också ha en vit ny t-shirt med spetsrygg, och till det lite snygga guldaccessoarer. Hur coolt är inte det?

Tillåt mig att skratta.



Vill ha värme och stå i publiken och vara pepp som fan och skrika av ren jävla lycka


Har haft många underbara och minnesvärda yrankvällar i mitt liv, och fler ska det bli!

ser ljuset


Flamman & jag var taggade i lördags. ♥

Måndag idag, och det betyder att en ny vecka just har påbörjats. Har en bra vecka att se fram emot då jag och mamma faktiskt sätter oss på ett flygplan på torsdag, och lämnar norrland och Östersund för några dagar i söder. Fint och välbehövligt, tycker jag. Innan torsdag ska jag dock hunnit med vissa saker, så det kanske är dags att sätta igång?

Egoboost


Efter att äntligen ha skrivit klart ett arbete (näst längsta arbetet jag skrivit i hela mitt liv, och definitivt det segaste) och skickat in det, tänker jag nu läsa Blondinbellas bok som jag köpte igår på Maxi. Till det tänker jag också mummsa på mammas goda fruktsallad. Mysliv.

Whiskey i mitt glas inget sliskigt i mitt glas













En av mina bästa utgångar någonsin, tack för en underbar och helt perfekt kväll! ♥

hörde jag fest...?

...Klart som fan jag gjorde. Ses på olles!

Kärlek

Hörde att det inatt skulle bli den kallaste natten på elva år; det kunde därför inte passa bättre att åka till den människa som ger mig den bästa slags värmen, som ingen annan än han kan ge. ♥

Ha en fin fredagskväll allihopa!

Ta med leg Och var inte för berusad


Längtar!

RSS 2.0