♥ en sån eftermiddag

Vilken toppeneftermiddag det blev idag! Med hjälp av lite energidryck och D-vitamin från solen piggnade jag till, och det blev en eftermiddag nere vid sjön med två av mina favoriter. Hittade tussilago och solen värmde, underbar känsla. ❤️ 

♥31/3

 
Efter ett morgonmöte på jobbet och efter att ha kommit hem, lagat- och ätit lunch har jag nu vaknat upp från min powernap. Så himla trött är jag idag, har helt slut på energi. Förstår inte. Tur jag har en famn att gosa ner mig i idag i alla fall. Tror det är precis det jag behöver. ❤️

♥Måndag

Hej måndag. Kickade igång denna måndag och veckan med ett pass på gymmet. Tänkte skriva ett "benpass" men sen kom jag på att jag inte längre har några pass där jag exempelvis bara tränar ben, armar osv. Utan nu är det de flesta muskler som får jobba, varenda styrkepass. Är redan inne på fjärde veckan med Lindas träningsprogram, tiden bara springer iväg! Det känns i alla fall bra och jag känner mig mycket starkare än vad jag var för någon vecka sedan. Att få höja vikter, den känslan alltså!
 
Förutom att det nu är måndag och en ny vecka går vi också mot påskhelgen! Förra året jobbade jag på påskafton, i år är jag ledig, dvs långledig. Det kunde inte passa mig bättre då min saknade storebror kommer hem över Påsk. Åh vad det ska bli kul att träffa HELA familjen ❤️
 

♥29/3

God morgon och välkommen söndag! 
Vilken vecka jag har haft, har verkligen haft fullt upp med ett fullspäckat schema, samtidigt som jag också på något vis har hunnit med att ta det väldigt lugnt och umgåtts  med bra människor. En bra vecka har jag haft i alla fall! 
 
Igår var jag ledig, och det blev en heldag på stan med Pauline och Simons mormor. En ny vårgarderob var uppdraget (födelsedagspresent i efterskott) så jag och Pauline fick agera stylister, himla kul var det och vi hittade massor med fina vårplagg! 
En god lunch hanns också med innan det var dags för Pauline att pensla i färg i mitt hår & klippa mig. Har i flera veckors tid känt mig less på mitt hår och känt för en förändring, men har inte vetat vad jag vill göra, så jag gav Pauline fria händer att göra vad hon vill (!). Mörkare blev det, och de torra topparna äntligen borta. Så himla skönt, känner mig så nöjd! 
 
Nu ska jag snart iväg och jobba. En kort jobbdag blir det. Ha en bra söndag ❤️ 
 
 

♥25/3

• Förmodligen kört mitt livs hårdaste träningspass någonsin, med PT-Linda imorse.
• Hem och duscha och sedan direkt iväg på en lägenhetsvisning. Min drömlägenhet. Fan vad jag vill ha den alltså. Och fan att boenden ska vara så himla himla dyra.
• En mysig lunch med Therese och Pauline i stan.
• Hem och umgås med Simon och mysa.
 
Det var min lediga dag. Ungefär såhär känner jag just nu:
Och med det säger jag god natt. ♥

♥22/3

God kväll! här sitter jag och är så nöjd och tacksam för den fina helg jag har haft. Igår körde jag sista träningspasset på vecka 2, sedan fick jag äntligen mina ögonfransar fixade hos Jennie, det var verkligen välbehövligt eftersom det var två månader sedan sist! 
 
Idag har Simon och jag tvättat, städat och storhandlat. Vi har också varit och firat Simons mormor lite i förskott. Den kvinnan alltså, en sån fin människa hon är. ❤️

♥cozy

Fredagkväll i all ära. Jag är ledig i helgen och det ska jag njuta till 110% av. ♥

♥Dream world

Men alltså, åh! jag finner inga ord. Den där resan är bland det bästa jag någonsin har gjort, allt var verkligen som i en dröm. Simon och jag, en månad i USA. I bland annat bästa Los Angeles. ♥♥♥
 

♥NLY Shoes

 
Längtar tills det är säsong för dessa underbara. Frågar ni mig så är de verkligen helt perfekta.

♥Young again

Hårprodukter som jag varmt kan rekommendera. Aussies produkter är grymma, för att inte tala om denna hårolja från Kevin Murphy, den är underbar och doftar ljuvligt! Fick tipset av min hårfrisörska att den är bättre (och faktiskt även snäppet billigare) än den klassiska Moroccanoil-en. Jag håller med min frisörska, och den doftar verkligen tusen gånger godare.

♥18/3

En kort jobbdag idag (slutade 14, drömmen!), därefter blev det hem och ladda inför träning och sedan middag. Om jag nu får säga det själv så tycker jag att jag varit ovanligt ambitiös i köket på sistone, har lagat god mat och testat nya rätter, samt bakat både eget bröd och lite annat gott. Igår bakade jag en morotskaka som jag bjöd hem mamma och pappa på, supermysigt och gott. ♥
 
Idag vill jag också hälsa ett stort grattis till min storebror som fyller 24! Längtar tills vi ses, nu är det inte länge kvar ♥

♥latest

En härlig blandning med bilder från senaste veckan, tagna med min kära iphonekamera.
Våren har äntligen nått lilla Östersund och jag känner mig så lycklig. ♥

♥15/3

En liten närmare titt på vad jag utökat min garderob med på sistone. Är helt såld på kimonos, gärna i olika färger och mönster. Föredrar nog det blommiga mönstret mest, det känns vårigt och romantiskt, och är helt perfekt och rätt i vår/sommar.

♥14/3

Lördag, och färdigjobbat för denna vecka. Så himla himla skönt.
Kör hårt med mitt träningsprogram med. Dag 6 imorgon, som är kondition-långdistans, sedan en dags vila. Min kropp värker av den värsta träningsvärken jag någonsin haft, men jag är fortfarande sjukt taggad. Varje styrkepass är bokstavligt talat så jobbiga att jag inte vet var jag ska ta vägen, men jag vet att jag snart kommer att fixa dessa övningar och pass utan några större problem, och det är jag taggad på. Att känna att jag blir starkare och orkar mer. Känna förändringen. Måste bara ha tålamodet att aldrig ge upp. Dett är tur att jag har duktiga Linda som peppar mig.
 
Igår efter jobbet åkte jag också och hälsade på hemma hos Emma, och firade henne lite i efterskott. Superkul att träffa så många ur tjejgänget från gymnasiet igen. I sommar hoppas jag vi kan ses allihopa med. Saknar såå många. ♥

♥vårgarderob

Mönster och färger, det är vad ni kommer att kunna se mig klädd i i vår. ♥

♥home is where the ♥ is

Älskar att pyssla, inreda och fixa i lägenheten. Nyaste tillskotten i lägenheten är stege-hyllan, korgarna till tv-bänken och den vita supermysiga fällen. ♥

♥Iphone 6

Min nya, vitguldiga älskling som jag faktiskt börjar vänja mig med. Mitt livs första Iphone.
 

♥energi

Vilka dagar jag har haft de senaste dagarna, helt fantastiska verkligen!
Helgen som var var jag ledig, jag umgicks med mamma och pappa, handlade lite nytt till Simons och mitt hem och hade kvalitetstid. Sedan gick olyckligtvis min telefon sönder också, den bara totaldog. Detta gjorde att jag tillbringade ett par timmar inne på Elgiganten i söndags, och gick därifrån som iphoneägare. Trodde seriöst aldrig att den dagen skulle komma, haha.
 
I måndags jobbade jag, och sedan blev Simon och jag bjudna på världens godaste och trevligaste middag på Körfältet. Gick därifrån med världens energi.
Igår stod det först jobb på schemat, och därefter gick jag direkt till gymmet för att köra mitt allra första pass med min personliga tränare. Då jag känt mig småkrasslig senaste veckan var jag fruktansvärt kluven om jag skulle avboka passet eller om jag skulle gå, men lyckligtvis kände jag mig bättre igår så jag bestmde mig för att gå ändå, och det är jag glad över att jag gjorde. Fy fasen vad kul det var, och jobbigt. Fruktansvärt jobbigt faktiskt. Kan inte böja benen idag. Kan inte resa mig från en stol idag.
Men jag är sjukt taggad, jag har fått ett personligt träningsprogram som jag ska göra mitt bästa för att följa. Det är anpassat efter mig och mina mål och det känns så himla bra.
 
 

♥lördag

God morgon lördag!
Idag kör vi på en lång mysig morgon, en blommig kimono och skin blings på huden.

♥Melbourne 2014

 

♥4/3

Det är mars, det känns som vår ute och här hemma står det tulpaner i vår nya vas som jag älskar så himla mycket. Tycker den är så himla vacker. ♥
 

♥3/3

Bilder från en underbar dag, då jag var med en underbar vän.

♥en helg

Jobbat, varit hundvakt åt dessa små underbara sötnosar♥♥♥, firat Jannie med ölprovning (!), snacks, mys och tjejsnack. Tvättat och sovit alldeles för lite. Det var den fullspäckade helgen det.
 
Idag har jag jobbat. Imorgon är jag ledig. Tror jag behöver lite ledighet, känner mig rätt sliten, behöver helt klart en sovmorgon, haha.

RSS 2.0