♥20/2

Jobb, jobb, jobb, bilköp (!!!), alla hjärtans dag, mys & gos, bio, skräckfilmskväll, hårda träningspass och fina människor. Det är det det mina senaste dagar har bestått av.
Och nästa vecka, då drar vi iväg ett gäng till Stockholm. Det blev spontant för min del, men ack så pepp jag är, det kommer bli fett att dansa till Avicii live. Wooopiliwoopwoop! 

♥12/2

Var ska jag börja? Helgen var en bra helg. I lördags hade jag och Simon bjudit hit Emilia och Alexander på middag. Det är lite roligt hur vi alla har träffat varandra faktiskt, men klickar man bra från första början så gör man det, det är ju alltid roligt med nya vänner. Hur som helst så var hade vi en himla bra kväll tillsammans, vi umgicks och gick ut och dansade en sväng, bästa kvällen på länge var det, och det är vi nog alla lika överrens om. 
Denna vecka har annars varit rätt lugn, jag har varit en sväng till frisören och ääääntligen fått mitt hår färgat (har numera ombre i en varm brunnyans), jag har fikat med bästa Tove, jag har nattränat med Simon och Björn, tränat med både Emilia och Therese och... ja, snart är jag och Simon bilägare också, hihihi. 
Alltså jag känner bara att... kärlek till livet.
 
 

RSS 2.0