♥Onsdag

Stråket, vänner & familj, sena nätter, långa sovmorgnar. 
En halv vecka kvar av semestern, lite ångest faktiskt. Även om jag gillar rutiner så är det ändå jäkligt skönt med friheten, att kunna vakna upp utvilad och kunna göra i princip vad man känner för, varje dag. 
Men, jag väljer förresten att vända på det, istället för att säga att jag börjar jobba om en halv vecka så säger jag att jag har en halv veckas semester att se fram emot. Så det så. 
 
Förutom en helg med festival så ser jag även fram emot att träffa ett par saknade vänner. Ser till och med fram emot ett styrkepass jag ska ta mig an om en stund, har verkligen fått upp ögonen för styrketräning! Tycker det är så häftigt och väldigt motiverande att se att man klarar och orkar så mycket mer än vad man många gånger tror. 

♥Semester

 

♥Piteå

Efter några lata dagar uppe i Piteå hos Simons morfar är vi nu hemma lagom till årets höjdpunkt här hemma i Östersund, stråket & yran. Ser fram emot det, främst yran faktiskt.
 
Det känns som att mycket har hänt de senaste dagarna, och när saker och ting sker, när det sker förändringar, verkar det ofta gå väldigt snabbt, i alla fall för min del. För två år sedan hade jag ett sådant år, då jag liksom tog de flesta chanser jag fick, gick på magkänslan och bara körde, hoppades att det skulle bli bra liksom. Jobb, flytt, förhållande. Det mesta.
Nu sitter jag här igen. Eller ja, vi sitter här tillsammans tack och lov. På en och samma dag kommer jag först sätta mig i skolbänken, påbörja min resa till att bli ekonom, därefter går flyttlasset från vår fina etta (som jag definitivt kommer sakna, främst läget) till en större lägenhet. 
 
Men innan dess, ska jag först och främst njuta av min semester, sedan ska jag njuta av att jobba heltid på mina två jobb en månad också, njuta av att få lön. 
SEN kör vi. Det är både spännande och läskigt med förändringar. Men mest är det nog ändå kul. 

♥Guldlock

 

♥Bingo & semesterplaner

Efter jobbet (och en väldigt välbehövlig powernap) igår åkte Simon och jag på bilbingo med Simons familj. Det var första gången någonsin som jag var iväg på bilbingo, och även om ingen i vårt stora sällskap lyckades vinna någonting så var det ändå en väldigt mysig kväll. Det var fint väder, vi satt ute på en filt och bara hade det gött (...tills myggen kom och jag satte mig i bilen istället, haha!). Det kommer garanterat bli fler kvällar med bilbingo för min del i sommar! 
 
Annars då? har nu endast en liten jobbdag kvar innan jag går på semester. LÄNGTAR SÖNDER verkligen❤️, men kan dock inte fatta att halva juli redan passerat?! galet. 
Börjar semestern med en trip till Piteå, och kommer avsluta semestern med fest och festival. Jag är taggad redan nu, heheee. Däremellan ska det också hinnas med kvalitetstid, återhämtning och insamling av energi. 

♥Mot ljusare tider

Har länge funderat på att gå tillbaka till att vara ljushårig igen, men ändå har mitt hår bara blivit mörkare och mörkare de senaste åren, haha. Jag trivs som mörk, det gör jag, och det är en lång (och dyr) väg att gå för att bli blond om man har varit så mörk som jag, därför har jag liksom inte tagit tag i detta, förrän nu. 
I fredags, då jag fyllde år, och bara jag var ledig, så passade jag på att unna mig detta.
Det blev en avfärgning, blekning, toning och sedan en olaplexbehandling. Även topparna klipptes bort.
 
Olaplexbehandlingen reparerar och bygger upp håret igen istället för att bryta ner hårstråna som färgen annars gör. Jag har nog verkligen mina goda hårgener och även denna olaplexbehandling att tacka för att mitt hår efter allt fortfarande kan vara både långt och starkt. 

RSS 2.0