happiness

Det märks att vi börjar gå mot sommaren. Temperaturen stiger och snön smälter lite mer för varje dag som går, kurserna i skolan börjar bli allt färre och alla människor som hållt sig inne i värmen under vintern kommer ut, ut i den friska vårluften.
Jag älskar våren och jag älskar att studenten närmar sig med stormsteg. Det är bara 71 dagar kvar nu, och igår beställde jag en vit och fin studentklänning.

En spännande, regnig tisdag i mars


Jag har konstaterat att detox-mat är äcklig. Allt smakar papper och efter den tionde frukten på två dagar är inte ens favoritfrukten god längre, inte det minsta faktiskt. Så, därför har jag idag mer eller mindre brutit detta, (druckit mjölk och ätit en macka) OCH JAG BRYR MIG INTE. Mat behövs för att kunna må bra, men hur bra mår man egentligen om det man äter inte är gott?
-

För i övrigt så har denna dag varit bra och spännande: först en lektion i skolan och därfter en jobbintervju. Min första arbetsintervju, någonsin. Håller nu alla tummar jag har för att jobbet ska bli mitt, fan vad lycklig jag skulle bli då. AAAH.

Detox


Med min första detox-måltid i magen är det snart dags för att åka till skolan, till min första och enda lektion. Soft.
Peace♥

God natt ♥



(Saaaaaknaaar det här)

I can feel it inside


♥♥♥

"Kvarteret skatan", som jag, Sanna, Olle och Henke gick och såg på bio igår var bra, faktiskt riktigt bra. Många skratt blev det och jag kan varmt rekommendera den svenska komedin. Sevärd, verkligen.

Idag är det söndag och jag började min dag med att gå ut och springa i vårvädret. Det var underbart.
Nu spelas fin musik ur mina högtalare och jag gör absolut ingenting. Kanske ska jag börja kika runt lite vad MIUN har för roliga kurser att erbjuda i höst, men vi får se. Annars ska jag fortsätta med att göra ingenting. Om jag har tur kanske jag hinner träffa Pontus en sväng innan han åker till Duved också.

Saturday

Lördagskvällen närmar sig, och fastän jag oturligt nog råkar vara grymt peppad på en utgång så blir det ingen sådan. Istället för att förtära alkohol och dansa loss på krogen tänkte jag vara ekonomisk och sätta sprätt på en biobiljett som ändå ligger hemma och ruttnar. Biobiobio alltså. Blir nog mysigt!

Ha en fin lördagskväll. Puss!

bäst


Tänk att små saker kan göra dagen så bra. Det är ju inte varje dag man blir serverad frukost på morgonen & inte varje dag man vaknar av att någon man håller kär kramar om en.
För i övrigt är det inte heller varje dag som det serveras stuvade makaroner i skolmatsalen och det är inte heller varje dag det är fredag.
GLAD TJEJ.

Jag var fast på botten men kämpade upp, Tills jag nådde ytan och hämtade luft



Det här har nog varit världens längsta vecka, världens längsta och inte världens bästa. Förstår inte vad det är med mig, har stressat som bara den (i onödan) och har varit irriterad på allt. Usch.
Men för att vara positiv: Pontus kommer hem ikväll. Det är snart helg. Vi går mot vår (har till och med börjat använda skinjackan!). Jag har nästan blivit helt frisk. Min storebror kommer snart hem. Det är inte långt kvar till påsklov. Och det är mindre än 80 dagar kvar till studenten.


Önskar tiden kunnat stanna igår, 24 timmar går alldeles för fort, och jag tror aldrig att det varit så jobbigt att kliva på ett tåg hem som det var idag. ♥
Längtar till i helgen.

Och jag går i dagar i tröjan du hatar


Denna soliga söndag ägnar jag mig åt att ta hand om mig själv, samt en jävlig filmkunskapsanalys på en jävligare film.
Imorgon bojkottar jag skolan och åker istället bort från Östersund. Bort från Östersund och närmare min fina pojke. Känns bra. Välmående går före en onödig skoldag, så är det!

Passar på att skicka en grattishälsning till min käre storebror också som fyller hela 21 år idag! Grattis Peter!

Keep holding on


Fastän jag har en irriterad hals och ett värkande huvud så är jag gladis idag. Jag är glad att våren verkar ha kommit hit för att stanna och jag är glad för att jag har gjort ett fint fynd idag. Och för att jag haft en trevlig dag i stan med Alva, som bland annat inneburit en mysfika på Törners.

Jag är också glad över att jag tänker ta mig en välförtjänt långhelg denna helg (ops) och för att jag snart får träffa min saknade pojkvän.

jhjhgfryzsrjkl

Det här är inte min dag. Är så less på allt att jag vill spy, eller bara fly från allt. Typ säga god natt och sova fram till sommaren och hoppas att det känns bättre då.
Förresten tar jag tillbaka att jag i princip är frisk. Halsen är åt helvete, men lika bra är väl det.

wonderful


Projektarbetsredovisningen gick grymt bra, och jag är nästan frisk. Detta ska fan i mig firas; firas med fint umgänge och världens godaste varma choklad á la Stina. Fantastiskt.

so why am I crying


Jag är sjuk. Feber. Tredje sjukdomen inom loppet av tre veckor. Fint, underbart.
Ska försöka vila upp mig lite för att senare orka bege mig till skolan för ett tag. Måste. Måste öva PA inför imorgonbitti då det är dags. Fan.

söndag & sista dagen på lovet


En riktig myssöndag har detta varit, inte illa alls. Vaknade tidigt och hann med att ta igen några missade bb-avsnitt innan Karoline dök upp vid ettiden någongång. Tillsammans finslipade vi på vårt grymma  projektarbete, drack chailatte, snackade och åt en god middag. Därefter trotsade jag och volvon stormen och for till Fristilen. Som jag saknat träningen, äntligen är jag tillbaka. Äntligen.

euphoria

Livet leker. Allt är bäst och jag är lyckligare än på länge (någonsin?).


Goûter-mackan var svingod, Kyrkparken var ett bra place att dricka äckligt vin på och dessutom fanns det två söta heztar där







pluggar PA, peppar inför ikväll och fixar mig


Ikväll vankas det fest, och denna gång är det världens bästa Ajax som ska firas.  Nyfyllda 19 år för fan.

Eastern palace 2/3 & duved/åre 4-7/3, fina dagar med fint sällskap




Fina födelsedagsbarnet ♥











Jag lever min dröm Jag har tagit mig hit Utan någon rast eller sömn

Det är lov, och jag är upptagen med att leva. Har haft fina dagar i duved/åre, och har gjort världens vackraste powerpoint till projektarbetet med Karoline idag.
Massor med bilder osv kommer, både från Åre och från Eastern-middagen, men innan dess ska jag passa på att leva lite mer.

En bild som jag lånat från Karoline, från 100dagars♥


Home is where the hart is



det går bra nu

"Några timmar" har gått och inte sitter jag på någon buss inte.
Tack Eastern Palace, tack för matförgiftningen.
Ledsen, arg och besviken är vad jag är.
Det här tog verkligen hårt på mig.


But baby, I tell ya My heart is freaking out when I held ya


Har packat & gjort mig klar, och om några timmar sätter jag mig på bussen som tar mig till mitt hjärta. Som jag längtat, som jag längtat. ♥

(Bilder från igår kommer!)


Chillar i min nya fina efterlängtade studentmössa


Ikväll ska ett födelsedagsbarn firas och så ska det ätas tills det kan rullas hem. Älskar Eastern och älskar att det är lov.

glassigt

Ett besked om ett MVG i psykologi B, ett helt underbart 100-dagarsfirande på O'learys, ett humör på topp, ett brev om att studentmössan kommit, en dag kvar till sportlov, en dag kvar till firande av Isabell, två dagar kvar tills jag får träffa min älskling. Iiiiiiiiiiiiiiiiih. ♥






RSS 2.0