höst höst höst

Det börjar bli höst i Östersund och jag gillar det, tycker absolut att hösten är årets mysigaste årstid. Tända ljus, te, filmer och kramar. Så får det gärna vara såhär års, gärna varje dag hela tiden, typ.
 
Senaste tiden har jag i alla fall jobbat, myst och umgåtts med människor jag tycker mycket om. Som det ska vara. I onsdags var jag och Johanna iväg och dansade också, och nu är det bestämt, i höst tänker jag ge upp mitt gymkort för dansen, som är min absoluta favoritträningsform. Det känns så himla himla bra, och jag längtar redan nu tills på måndag då det är dags att ställa sig på dansgolvet igen. 

6/8

Min tatuering som varit en del av mig sedan februari. Det är ett hjärtslag och det är ett liv. "Without any ups and downs in life it means you're not alive". Älskar den.
 
Sitter och tänker på hur nöjd jag är med mitt liv, på hur fantastiskt bra det här året har varit. Det började kanske inte särskilt roligt men det blev någonting bra utav det, något så sjukt bra. Och så ska det fortsätta, det får gärna fortsätta såhär hela mitt liv. Då kommer jag få leva världens bästa liv, och då kommer alla veta att den dag jag dör, dör jag som den lyckligaste människan på jorden.

RSS 2.0