sista april 2012

Förra veckan var verkligen fullspäckad, från måndag till söndag. Skola, jobb (jajemen, har kirrat jobb!), träning, middagsmys och en utgång med barndomsvänner, en trip till älsklingen, mys och lite fest (afterski).
Inte dåligt.




Det går bra nu

Trött är vad jag är. Faktum är att jag är så trött att jag nästan skulle kunna somna ståendes. Typ när som helst. Men samtidigt är jag så jävla glad. Är så glad att jag tror att jag orkar hålla mig vaken ett tag till.
Fan, det går bra nu.

25/4


Efter ett ha skrivit tills pennan glödit under ett lååångt nationellt prov i svenska B, så är jag nu hemma en snabbis. Ska snart iväg till stan igen för lite nya äventyr, men innan dess ska jag öva på mitt nationella-prov-tal jag ska hålla imorgon. Ha en fin dag allesammans!

Det är du och jag mot världen baby


Idag säger jag grattis till världens bästa och underbaraste Karoline som fyller hela 19 år idag. ♥

Men du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt


Igår köpte jag en fin, gammal ljusblå kärringcykel, och jag cyklade för första gången på flera år. Det snöade ute, men jag var glad ändå. Idag har jag promenerat och pratat barndomsminnen med en gammal barndomsvän. Ibland önskar jag att jag var liten, man var så lättroad och på den tiden fanns det ingenting som hette bekymmer.

Here we are again

Har varit off här ett tag, men jag kan tala om att dessa dagar inte har varit de händelsesnålaste dagarna i mitt liv. Verkligen inte, för många roliga och spännande saker har veckan bjudit på och igår var jag ute och dansade med mina fina tjejkompisar





15/4


Vilken helg det har varit. I fredags betämde jag och Jannie oss lite spontant för att fira Patrik som nyligen fyllt 20 bast, och detta resulterade i en utgång. Lite förfest, en sväng på cuprum, och en te-och prat-efterfest hann det bli, och på det stora hela blev det en mycket lyckad kväll. Tack för det alla inblandade.
Igår blev det också en bra kväll. Fina vänner, god mat och god efterrätt och filmer. En dålig film och en grymt bra film (som för i övrigt fick mig att drömma mardrömmar inatt, haha).

Imorgon taggar vi skola. Känns som detta lov har varat för evigt, men nu ska det bli skönt att komma tillbaka till rutinerna igen. Tänkte mjukstarta med att plugga ikväll. Duktiga jag.

When it gets tough, gotta fight some more


God dagens sunshines!
Hade ställt klockan på klockan-tidigt imorse (älskar hur dagarna blir längre när man stiger upp tidigt) och direkt hoppade jag i träningskläderna för att bege mig ut på en powerwalk. Med solen i ansiktet, bra musik i lurarna och lite träning kan man inte få en dålig start på dagen, så är det!

Nu ska jag snart iväg och träffa mamma, och planerna är att vi ska fixa min balklänning. Den ska bli lite mindre, både i längden och i bredden.

lovely things


Sedan i måndags har jag törnersfikat med mamma och pappa, sagt hej då till min storebror, åkt nabotåg tre gånger, käkat födelsedagsmiddag, pussat på Pontus, myst, haft en spa-dag med Alva då vi kletat in diverse produkter i både ansikte och hår (rekommenderas inte) och färgat fransar och bryn, och promenerat i solskenet. Idag har jag shoppat ett par skor (se bild) och en söt blus.  Andra spännande saker har också blivit gjorda idag, men det vill jag dock inte avslöja vad det är ännu.

All for you, Feels like I've waited for a lifetime



Bjussar på en underbar låt.

Idag har jag släktfikat, dragit strike'ar på bowling och funderat över framtiden, har gjort några val osv.  Imorgon blir det troligen en sväng till stan med mami och därefter Duveeeeeed. Längtar.

Glad påsk allesammans


Sedan i onsdags har jag umgåtts med min allra bästa vän, fikat och spelat kort hos min älskade farmor, tränat massor och pluggat massor. Dagarna bara springer iväg och nu sitter jag här med påsklov, 10 dagars ledighet, och jag klagar absolut inte.

sweet dreams

Denna tisdag har för mig inneburit ledighet (inga lektioner, liksom imorgon), plugg, matlagning och en mysfika i stan med Karoline, som för i övrigt beger sig mot sushilandet imorgon. Åhåhå. En fin dag har jag haft. 

Nu ska resterande tid innan läggdags tillbringas framför min projektrapport. Imorgon ska den vara klar, det är mitt mål (nu vet ni).

En måndag i april

Efter en finfinfin helg i Duved/Åre, kom jag tidigt imorse tillbaka till Östersund igen. Har jag inte tidigare märkt att "tiden går snabbt när man har det roligt" så har jag definitivt gjort det nu. Det där med tid är lite läskigt ibland, tycker ni inte?

Och appropå tid så är det inte lång tid kvar till Påsk och ett underbart lov, och ännu kortare tid är det tills min efterlängtade storebror anländer om drygt en timme. Det var inte igår jag träffade honom (och inte i förrgår heller), så det ska bli roligt!

En stor kopp med varm choklad sitter aldrig fel, och speciellt inte när man sitter uppe i skidbacken i Åre med en fin vän. Myspys.

RSS 2.0