♥Hudvård

Dag-och nattkräm från CLARINS Paris. 
Är det något jag inte alls är duktig på inom smink- och skönhetsdjungeln så är det ansiktsvård. Jag har aldrig tyckt om att smörja in ansiktet med krämer och har därför heller faktiskt aldrig använt mig av dag-och nattkräm som jag vet att väldigt många gör. 
Häromdagen fick jag dock dessa ansiktskrämer från Clarins av mamma som jag tänkt att jag ska ge en chans. Som ni ser så är det även "early wrinkle correction cream" och "youth recovery cream". För att undvika/minska på eventuella framtida rynkor sägs det att man bör börja med dessa krämer i tid, så ja, vi får väl se. Jag håller tummarna! 

♥Tisdag

Underbart väder, kort arbetsdag, invigt balkongen för i år och myst med lilla Cash. Snart dags för ett träningspass nu med.
Imorgon är jag ledig, och jag har BARA planerat in roliga saker. 

♥Söndag

Ännu en helg har passerat, en helg som inneburit en hel del jobb för min del. Men det har varit kul, massor med härliga kunder och tiden har bara sprungit iväg.
Igår var jag på skräckfilmskväll på Körfältet med, det var en dålig film men sällskapet och godiset var desto bättre, haha. Dessutom var det så mysigt att det regnade, sommarregn, love it! 
Ikväll har jag varit hemma hos mamma och pappa. Ätit god mat och bara myst på och catchat up lite. Det behövs verkligen ibland. Snart åker vi iväg på en liten semester tillsammans, längtar ❤️
 
 

♥Glossybox

Häromdagen trillade min första Glossybox ner i brevlådan. Har seriöst LÄNGTAT efter detta ögonblick  sedan jag bestämde mig för att börja prenumerera på Glossybox! 
En gång i månaden får man ett fint paket med fem överraskningar inuti, fem smink- och skönhetsprodukter. Perfekt att ge bort i present eller unna sig själv ju, lite lyx i vardagen sådär! 

♥23/4

Har varit upptagen med livet senaste dagarna, därav dålig uppdatering här.
Förra helgen var jag ledig. I lördagsmorse var vi ett gäng som gick på Clarion hotel för att äta en gudomligt god frukostbuffé (som nog ingen kunnat missa så ÄLSKAR jag ju frukost!). Perfekt start på både helgen och dagen.
Sedan var jag nog mest med Simon och vänner resten av helgen.
 
Denna vecka har jag haft fullt upp. Jobbat mycket, varit på möten, tränat, städat, tvättat, och ja, allt annat som ska hinnas med ni vet. 
Det är mycket spännande saker på gång nu i alla fall. Något kommer att förändras och det känns bra, jag tror jag behöver det. 

♥Favoriter

Två nya vårfavoriter i garderoben, båda kommer från H&M! 

♥PT

Kickade igång dagen med en gofrukost tillsammans med Simon idag, sedan begav jag mig till gymmet för att köra ett PT-pass med Linda. För fem veckor sedan träffade jag Linda för första gången någonsin, och i fem veckor har jag nu tränat enligt mitt personliga träningsprogram. Under denna tid har jag kört 30 olika träningspass (kondition och styrka) bara det är jag sjukt imponerad, överraskad och STOLT att jag ens har orkat/klarat!
 
Från och med idag är det dags för ett nytt program. En övning sätter sig ganska snabbt i muskelminnet så för bästa resultat bör man regelbundet variera sina övningar och överraska kroppen med nya. Känner mig sjukt taggad på dessa fyra veckor jag har framför mig i alla fall. Motivationen är verkligen på topp och det gör också att jag tycker detta är riktigt, riktigt roligt! 
 

♥måndag

Hej måndag. Och hej nya vecka.
Dödstrött krigade jag mig upp från sängen tidigt imorse ihopp om ett samtal från jobbet, men icke. Så det blev alltså en ledig dag idag. Uppe i tid på en ledig dag = ta vara på dagen. Så det är det jag har gjort, och kommer fortsätta göra resten av dagen. Ikväll kommer nog fina Therese hit med. ❤️

♥The Nudes

Frågar ni mig så är denna nya ögonskuggspalett från Maybelline helt perfekt! För bara 169 kronor får man hela tolv superfina skuggor, både ljusa och mörka, matta och skimriga.
Ser fram emot att använda dessa skuggor i vår! 

♥Lördag

En perfekt lördag har jag haft. Vaknade tidigt och var pigg. Körde veckans sista träningspass. Åt och fixade mig innan jag gick ner till stan och mötte upp några fina vänner. Vi fikade, gick i affärer och njöt av vårsolen på torget. 
Ikväll har jag umgåtts med Sara och Erik. Vi har tittat på Ex on the beach, ätit choklad och druckit energidryck (måste vara därför jag fortfarande är pigg? haha!) och bara varit.  ❤️

♥Sommarregn

En regnig fredag. Jag tycker konstigt nog om regn, tycker det är så mysigt. ❤️
Tycker för övrigt också om att jag nu har helg. 
 
Ps. NOCCO BCAA- drycken är seriöst en av de godaste dryckerna jag någonsin druckit, den smakar piggelin och är g-u-d-o-m-l-i-g! 

♥ Nu & snart

 
 

♥ En sådan dag

Några utav de värsta dagarna är de dagar man inte känner för att gära något alls på, men samtidigt så har man något som måste/borde göras eller som man verkligen vill göra, men inte orkar. BLÄ. Känner någon igen sig?
Igår fick jag en kommentar om att jag måste lära mig att slappna av.  Ska jag vara ärlig så högg det ganska hårt i hjärtat av att höra någon annan säga de orden, mest för att jag vet att det är ren sanning. Jag måste lära mig att koppla bort saker och ting, stänga av, bara vara och låta grejer runt omkring mig FÅ vara ogjorda för ett tag.
 
 

♥ Kvalitetstid

En påsk med familjen, solsken, god mat och godis, skidor och mys. En påsk med mycket välbehövlig kvalitetstid. 

♥Påskafton

Kikar in och hälsar er alla en Glad Påsk! ❤️ 

♥ Dark hair, don't care

Några nyanser mörkare blev håret. Jag stortrivs. 

♥Lancôme

Sprang in på Kicks häromdagen och kom ut därifrån en foundation rikare (och en halv förmögenhet fattigare...haha). Men jäklar vad bra den är, trivs redan superbra med den, och färgen är perfekt! 
Så med tanke på allt detta + att jag fick en sådan proffesionell hjälp av den jätteduktiga säljaren känner jag ändå att denna foundation är värd sitt pris. Håller tummarna att den räcker länge också. 

RSS 2.0