VARDAGSLYX

Denna kom med posten idag. En grym Glossybox om ni frågar mig, och som alltid är det lika roligt med sådana här överraskningar. Vardagslyx kallar jag det här.
 

SÖNDAG

Igår hade jag en supermysig heldag tillsammans med två av mina allra bästa vänner. Idag vaknade jag upp till världens finväder och kunde inte låta bli att gå ut och gå en sväng. Titta bara på bilderna ovan, hur fint är det inte? 
En härlig julkänsla börjar faktiskt redan krypa fram inom mig, love it. 

NEW

Två nya fina toppar som fick följa med mig hem igår. 💕

♥@gymmet

Kan knappt förstå att det snart är jul. Nästa söndag är det första advent. Dagarna just nu känns verkligen superkorta, medan eftermiddagarna och kvällarna är superlånga, även om den första snön, som i alla fall lyser upp liiite, faktiskt kommit till Östersund. 
 
Förutom att jag läser extern redovisning (kärlek till den kursen!) och jobbar lite så tränas det också en del just nu. I helgen som var köpte jag mig ett par egna, alldeles nya skidor. Som sagt så väntar tjejvasan i februari. Även om jag absolut inte är någon skidåkare så ser jag ändå fram emot detta, ser det som en utmaning och en kul grej. 

♥vardagsrum

Vårt fina vardagsrum som äntligen är klart (bara lite småfix som återstår). Är SÅ nöjd över resultatet 💕
 
När vi flyttade in var de väggarna som nu är vita mörkbruna, "panel-ramen" bakom TV:n (kan man säga så?) har Simon byggt, och det känns verkligen som ett helt nytt rum från hur det såg ut innan. Det här känns mer som vi. 
Dörren som syns till vänster på den sista bilden är dörren in till en garderob. I vardagsrummet. Haha, väldigt annorlunda men jag älskar den, tycker den passar bra i vardagsrummet trots allt. 

90

Förra helgen hade Emma bjudit in till 25-års fest. Temat för kvällen var inget mindre än 90-tal, vilket var lite svårt, men också sjukt roligt. Alla hade verkligen gått all in och var superfina i sina outfits. 
 
Med massor med härliga människor, en god italiensk buffé, skön 90-talsmusik hela kvällen, billig dryck i baren och roliga tävlingar (quiz & breakdancetävling) var det en riktig toppenkväll! Världens största tack till Emma som styrde upp allt detta ❤️ 

♥Helgen

 
En helg går fort, verkligen. En hotellfrukost, lite träning och farsdagsfirande hanns med i alla fall. Dessutom fick jag mina naglar fixade av finaste Matilda också, så himla nöjd är jag! Älskar mina naglar. 
 
Denna vecka har bjudit på lite extern redovisning, lite träning, och lite planering inför helgen. Sen har även vardagsrummet äntligen blivit klart här hemma, och det är verkligen SÅ fint, jag har helt klart fått ett nytt favoritrum igen, haha. 

♥Snart

Snart är det dags att tenta av ekonomistyrningen, därefter är det helg. Bästa helgen på typ hela månaden dessutom. Behöver jag säga att jag är taggad? Nej, tänkte väl det. Trevlig helg! 💕
 

♥ÖFK

Helgen som var innebar inte bara jobb och halloween, utan också fotboll, ÖFKs sista match för denna säsong. Haha, jag som aldrig någonsin tyckt om fotboll innan, när blev jag fotbollsintresserad egentligen? Nu, i höst är svaret på den frågan. Har insett att stämningen på läktarna är GRYM, och att ha ett eget lag att stötta och heja på, är SÅ kul! Ett lag som dessutom nu kommit till allsvenskan! DET är stort!  

RSS 2.0