You've spent a life time stuck in silence afraid you'll say something wrong

Har haft rätt fullspäckade dagar sedan i onsdags; har umgåtts med Mathilda och rätat ut en del tatueringsfrågetecken, hälsat på farmor, myst med Pontus, hejdå-lunchat med Stina på Wedan (Stina är numera skånebo, buhu), shoppat två par skor, jobbat när jag egentligen skulle varit ledig och chillat lite till livemusik i en replokal borta på Frösön.
Och imorse ringde klockan vid klockan-omänsklig-tid-för-att-vara-vaken (senast jag steg upp så tidigt var typ...när jag gick i skolan?) och någon timme senare stod jag framför en kassa och tog emot beställning efter beställning efter beställning, i totalt fyra timmar. Samtidigt som det var kul så var det också slitsamt då jag både hade ett värkande huvud och en kurrande mage, men rätt bra gick det väl ändå.
Nu vet jag inte vad jag ska göra, lutar åt att åka och träna och eventuellt internetshoppa lite, det kliar i fingrarna.
 
 
 
 

26/9

Goood morgon världen! Här sitter jag och äter frukost och snart ska jag iväg på äventyr med Mathilda. Måste nästan erkänna att jag redan nu är nervös och dessutom har jag inatt drömt feta mardrömmar om det vi ska göra. Drömde att allt gick snett och att jag ångrade mig..Hahahåååå. Nej men det blir nog bra.

"livet är som en chokladask, man vet aldrig vad man får"

Det blev en fin söndagskväll igår, med tusentals kramar och en fruktansvärt fin film, Forrest Gump. Sånt gillar jag. Någonting jag däremot inte gillar lika mycket är att bli väckt av att en spindel kryper på armen. Det är sådana tillfällen man är lite extra lyckligt lottad att man har en man bredvid sig som utan att tveka lyfter spindeln i benet och slänger ut krypet, tack älskling.

Idag har jag tränat på Fristilen för första gången på...en månad? Det kändes grymt bra och när till och med en gymanställd kommenterar att en timmes löprunda ser enkel ut så känns det ännu lite bättre, jag har inte tappat all min uthållighet under dessa veckor av förkylningar, feber och ögoninflammation. Fint.
 
Jannie kommer snart till mig också, vi ska laga middag tillsammans och bara umgås. Ha en bf-kväll liksom.

minnesvärda stunder (januari-juni 2012)

Januari.
Jag och Karoline på förfest i Odensala, kanske den mest spårade utgången någonsin... eller förresten det hann aldrig bli någon utgång för vissa. 
Februari.
Rännans födelsedags firades med brudkalas.
Myste runt i min pälsjacka på Borås gator och torg.
Åkte till Åre/Duved för att umgås med Pontus och Alva.
Firade hundradagars på skottårsdagen, en av de bästa utgångar jag någonsin upplevt.
Mars.
Fick hem studentmössan och började inse att skolan snart var över.
Chillade i Åre och åkte mer skidor än vad jag totalt gjort de senaste sju åren.
Drack massvis med varm choklad.
April.
Drack skumpa en helt vanlig fredagskväll med mina finaste hemma hos Ida.
Chillade i fjällen igen.
Maj.
Grafen 2.0 i Lugnvik. Minns att det snöade denna afton. SNÖ. I. MAJ.
Började jobba på donkish.
Trosbekännelsen var den enda Maritékvällen som hanns med innan någon brände ner det älskade stället, och denna kväll tog vi på oss studentmössorna för första gången, och dansade loss.
Myste och var väldigt lycklig.
Gick på sp-balen, underbar kväll. Alla var så fina.
Mösspåtagningsbalen med världens finaste klasskompisar.
Juni.
Grillklassfest hos Päivi under studentveckan.
Och så självaste studenten. Världens lyckligaste dag för många. Flaket var oförglömligt.
Bror hade kommit hem.
Midsommarfirande hos Mathilda. Många utav de bästa människora på jorden var samlade under ett och samma tält-tak, det kunde inte blivit bättre.
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

saturday night

 

21/9

God kväll! hoppas ni har en kanonfredagskväll. Själv sitter jag med en kopp citronte i handen och bara chillar efter ett arbetspass på fem timmar. Är lite lagomt trött efter två dagar med nattjobb och sedan ett dagspass på det, så därför är det skönt att bara chilla nu. Och nu har jag helg i tre dagar, fint och jäkligt uppskattat är det verkligen.
Snart kommer Pontus hit också, jag har inte träffat honom på snart en vecka och det är galet hur mycket jag har längtat efter honom, iiih.

septemberliv

Hösten är mysig och idag tänker jag mysa i sängen så länge jag bara kan.

19/9

God dag! Sitter för tillfället och lyssnar på väldigt fin musik, samtidigt som jag funderar på om jag ska orka trotsa regnet för att gå och handla lite lunch before workingtime..får se hur jag gör.
Igår mystes det förresten i en friggebod borta på frösön, med te, frukt, tända ljus, en väldigt bra film (The butterfly effect) och en ännu bättre vän, min fina Mathilda. Sådana här kvällar är bland det bästa som finns, helt seriöst.♥

18/9

Today's breakfast ♥
 
Imorse gick jag ut på en låång slowwalk (klarar inte riktigt power nu när jag mår som jag mår..). Sedan blev det ett låångt varmt bad och en god frukost. Nu ska jag kurera mig fram till kvällen då det ska mysas massvis med en finfinfin vän.

och du känner att den jobbiga tiden gärna skulle kunna passera förbi

Fina och normala tjejer idag inne på Wedan, världens godaste (näst efter Stinas då) varma choklad och dagens små inköp, jag tror det var kärlek vid första ögonkastet mellan mig och kängorna.
 
Detta har varit en fantastisk dag, regnig och kall, men fantastisk. Startade dagen med lite varma kramar och sånt, och fortsatte sedan min förmiddag med ett Wedemarksbesök på dryga tre timmar med Jannie. Åt en underbart god laxsallad, fikade och bara myste och njöt av att få sitta inne i värmen med en varm choklad deluxe i handen medan vi genom glasrutorna kunde se hur människorna ute på gågatan kämpade för att inte paraplyerna skulle blåsa sönder. Innan vi senare tog bussen hemåt så fann jag en kärlek, ett par skor. De fick följa med mig hem och jag tänker med glädje bära dem på mina fötter i höst.
Annars har jag också höstkvällspromenerat med Johanna och lärt mamma hur en smartphone fungerar, hahaaaa.

16/9

Frukost och moi innan jag skulle cykla till jobbet imorse.
-
Söndag och från och med nu helg. Helg för min del i alla fall, satan vad skönt. Känner mig duktig som jobbat mig igenom dessa dagar trots att jag inte varit hundra, och tänker försöka kurera mig så mycket som det går under mina lediga dagar nu. Dock känns det för tråkigt att ligga hemma, så därför har jag planerat in lite småchillmysiga saker under dessa dagar, och vi börjar med en myskväll på frösön. ♥

15/9

Detta var vad jag fick med mig hem från Sundsvall förra söndagen, det blev en rätt billig dag, billigare än vad jag förväntat mig, men lika bra var väl det.
-
En lördag som denna har jag vaknat vid sidan om min älskling, i princip skrattat mig igenom hela morgonen, jobbbat ett kort pass och ätit lammfärsbiffar till middag med mamma och pappa. Middagar hemma med mamma och pappa blir tyvärr allt mer sällsynta då jag jobbar olika tider, och annars är ute och far och flänger,  så därför uppskattas det verkligen när jag väl får äta tillsammans med dem.
 
Annars då? jag är fortfarande inte frisk, men har ingen feber så jag är knappast stillasittande, utan jag far och flänger som vanligt. Men för ikväll har jag inga större planer än att vara hemma, så himla skönt. Tänkte fixa lite med min externa hårddisk som jag ännu inte hunnit med och sen tänkte jag äta vattenmelon och mysa framför någon ännu lite mysigare film.

jag vill känna känsan av att vara där

Ungefär så här mår jag idag, fast värre. Och vad ska jag göra idag? Jobba ett långpass på nio timmar. Tagga tagga tagga, bit ihop, I can do it, stay strong osv.....nåja, jag ska försöka, vad gör man inte för sina arbetskamrater? Ramlar jag ihop så gör jag det. Tjarå, ha en underbar dag.

usch fy och blä

God morgon på er! Jag tog på mig en extra stängning igår på jobbet då en arbetskamrat inte kunde vara närvarande, och något som inte var särkskilt kul var att det blev en mindre bra stängning. En konsult från Stockholm kommer till restaurangen idag för att bedöma allt (bland annat restaurangens renlighet) och därför var det viktigt att vi rengjorde allt lite extra noga inatt. Vi fick en hel extra lista på ställen som skulle rengöras, och för fyra personer tar det tid att putsa en hel restaurang skinande ren. Var hemma vid fem imorse och vid den tiden hade jag hunnit dra på mig en hemsk huvudvärk, halsont och det värsta av allt, feber. Lyckades knappt somna imorse och ja, här är jag nu, uppe efter på sin höjd två timmars sömn. Mår piss och tänker inte lämna sängen idag. Skitliv.
Hoppas ni alla mår tusen gånger bättre, puss.

11/9

En tisdag som denna chillar jag i soffan till kanske världens bästa musik. Äter en sallad, dricker te och taggar inför jobb gör jag också.
 
 
Vi kan inte hålla fred med varandra
trots att vi är ämnade att leva tillsammans
denna eviga standard som bygger på felande tankar
när allt som behövs är att le med varandra

luften jag andas skadar mig, jag är bunden och kvävs förgäves

God dagens! Jag sitter för tillfället och dricker min andra kopp te i hopp om att jag ska kunna chill out lite, känner mig så stressad och över vad vet jag inte. Konstigt sådant där...
För i övrigt fick jag ett städryck imorse och städade typ hela mitt rum, ni ser delar av mitt nystädade rum ovan. Älskar nystädat, älskar hur fräscht allting känns och älskar känslan av att ha varit duktig.

9 september 2012


Bilder från idag; en trött tjej klockan åtta imorse och den Ferarri som pappsen fick köra ett varv runt Sundsvall med. ♥
 
Ja, vad ska jag säga? Bortsett från helgen i Göteborg/Borås för två veckor sedan så var det länge sedan jag hade en sådan här bra helg. Allt har varit så bra. Så jävla bra.
I fredags drack jag drinkar med ett gäng flickor och pojkar inne i stan, och sedan gjorde vi Marité. Dansade och var bara så lyckliga. Käkade nattmat inne på donken och efterfestade sedan fram till fem på morgonen. Somnade med älsklingen och vaknade inte förrän halv tre igår (!).
Igåreftermiddag/kväll befann jag mig hemma hos Rikard. Rikard, Stina, Sofie, Simon och jag grillade, drack varm choklad à la Stina, åt äppelpaj och bara myste i höstmörkret med tända ljus och filtar. Det var så mysigt och ibland kan man inte annat än att älska hösten.
Idag har jag varit i Sundsvall hela dagen med mamma och pappa. Vi har gått genom butik efter butik, shoppat, ätit gott och tittat på när pappa kört Ferarri.
 

puss

woopwooop. Ikväll gör vi Marité!!!

6/9

God morgon världen. Jag ligger i sängen och njuter av att inte vara tvungen att gå upp än på ett tag, så himla skönt. Något annat skönt är också att jag har gått i sömnen inatt... hämtade lite glas nere i köket och ställde i hallen, tyckte tydligen att de passade utmärkt där? eh, knepiga jag. 
 
Hur som helst så var min tisdag en bra tisdag. Jag var ledig och jag umgicks med Sanna från det att hon slutat skolan tills att jag åkte hem till Pontus och sov. Vi gick runt i stan, pratade om allt mellan himmel och jord, promenerade i spöregn, drack femtio koppar te, åt middag på törners och myste nere vid storsjön framför kvällssolen.
Igår umgicks jag med min fina Mathilda. Vi lunchade på wedan, shoppade och catchade up, mycket nödvändigt och mycket mysigt. Sen på kvällen jobbade jag ett kort pass på fyra timmar. Man har ju ett fint jobb som alltid får en på bra humör, iih.
 

3/9

God kväll!
Sitter för tillfället och pratar med storebrorsan över internet, han hjälper mig med teknikens mysterier som jag inte är särskilt kunnig inom. Tänker investera i en extern hårddisk i alla fall, och när jag gjort det åker min dator in på reparation, innan garantin går ut i slutet av okober. Blir bra det, för det behövs.
 
För i övrigt har jag jobbat de senaste nätterna och därför har jag också sovit bort en del av de senaste förmiddagarna. Det har gått bra så lika bra har väl det varit. Caschen rullar in, och imorgon är jag dessutom ledig. Fan så fint.
 

RSS 2.0