28/1

Spegelselfies & torsdag idag. 💕

FAVORITER 2

Parfym frĂ„n D&G, L'impĂ©ratrice, som doftar gudomligt, samt min favoritfoundation 💕

MÅNDAG

I torsdags Äkte Simon och jag till Sundsvall, gick pÄ Ikea & shoppade lite pÄ Birsta. Underbar resa, och jag sÀger som Simon sa till mig nÀr vi satt i bilen "det Àr sÄdana hÀr resor som ger lite guldkant i vardagen". Kunde inte sagt det bÀttre sjÀlv, sÄ sant ju. 
 
Helgen gick fort, som vanligt. Har umgÄtts med Jannie, tagit ett glas vin med bra sÀllskap, stÀdat, tvÀttat, bjudit mamma och pappa pÄ middag och trÀnat, har en helt sjuk trÀningsvÀrk idag, haha, tur att det Àr den absolut bÀsta vÀrken man kan ha. 

KVALITETSTID

Underbar vecka hittills. Lyckades dessutom fÄ fyra dagar utav ledighet innan vÄr nya kurs, mikroekonomi, började igÄr. NÀr hÀnde det senast liksom? U-n-d-e-r-b-a-r-t var det i alla fall. 
 
Tog tag i nĂ„gra nödvĂ€ndiga saker som tidigare bara skjutits upp, Ă„t lunch med nĂ„gra bĂ€sta vĂ€nner pĂ„ Jaktstugan, trĂ€nade och tog Ă€ven en skidtur med Emma.Tog sovmorgon varje dag ocksĂ„ :-) kvalitetsdagar! 💕

FAVORITER

TvĂ„ nya favoriter, som bĂ„da var julklappar 💕
LancÎme Àr en favorit nÀr det gÀller make up, de gör verkligen grymma produkter! Odd Molly-koftan tar definitivt förstaplatsen nÀr det gÀller favoriter i garderoben. Skulle seriöst typ kunna bo i den. 

HÖSTTERMINEN

Höstterminen & min första termin pÄ universitetet Àr över, fasen vad fort det har gÄtt.
Även om vi slitit med bokslutstablĂ„er, PM-uppsatser, seminarier och skrivit tenta efter tenta sĂ„ har vi haft det himla kul pĂ„ vĂ€gen, och det Ă€r det viktigaste. En stress som jag tidigare bar pĂ„ har blĂ„st bort under de senaste mĂ„naderna. Jag har blivit en mer lugn & trygg mĂ€nniska, mycket tack vare att jag gör nĂ„got som jag trivs med och att jag varje dag fĂ„r kĂ€nna att jag utvecklas och lĂ€r mig nĂ„got nytt.
Jag har skrattat mycket och trĂ€ffat mĂ„nga hĂ€rliga mĂ€nniskor som jag ser fram emot att ta examen tillsammans med om tvĂ„ och ett halvt Ă„r. ❀

TENTAPLUGGSPAUSER

Tar hand om mig & unnar mig lite lyx sĂ„hĂ€r Ă€ven i tentastressen, det kanske Ă€r dĂ„ det behövs som mest.💕

MÅNDAGSPEPP

Efter en lugn (och fruktansvĂ€rt kall) helg kickar vi igĂ„ng denna vecka, tentavecka och allt. KylskĂ„pet Ă€r i alla fall fyllt och matlĂ„dor Ă€r gjorda (Ă€lskade Simon, sĂ„Ă„ tacksam som har dig!) och snart ska Simon och jag bege oss till gymmet, vi ska TRÄNA (!). LĂ„t oss bara fĂ„ vara friska denna gĂ„ng  sĂ„ vi kan hĂ„lla igĂ„ng lite bĂ€ttre Ă€n sist... Haha. Jag Ă€r laddad i alla fall! 

DETAILS 3

 

TISDAG

StÀmplade in pÄ jobbet 07.00 imorse för att fixa lite med rean, innan jag sedan gick vidare till universitetet. Det mÀrks att det Àr slut pÄ "juluppehÄllet", för det Àr minst sagt fullt ös de nÀrmsta tvÄ veckorna nu. Glad att jag i alla fall tycker det Àr kul, det gör allt sÄ mycket lÀttare. 

NYÅR

Fick ett fint slut pĂ„ ett helt okej Ă„r, och en helt fantastisk start pĂ„ 2016. Det viktigaste var att det nya Ă„ret inleddes pĂ„ ett bra sĂ€tt,  och det gjorde det verkligen med fyverkerier och raketer, skumpa och en nyĂ„rskyss nere vid sjön i Brunflo. Bland mig hade jag nĂ„gra av de mĂ€nniskor som stĂ„r mig allra nĂ€rmast.💗
DÀrefter fortsatte vi firandet inpÄ morgonen. AlltsÄ, underbar kvÀll och natt, det sammanfattar det hela rÀtt bra. 
Jag har sett fram emot 2016, jag har en kÀnsla av att det kommer bli ett toppenÄr och det Àr jag mer Àn redo för. 

RSS 2.0