♥mina hjärtan

Dessa två alltså, jag smälter. Tänk om lilla Rut också vore min, åh. 

♥25/4

God morgon! Fredag sol och snart helg, dessutom löning för många, det gillar vi! 
Jag ligger faktiskt fortfarande i sängen, sov som en stock efter två lååånga arbetsdagar i onsdags och igår. Men nu ska jag snart dra på mig mina Nike free run och gå ut och springa. Och sedan ska jag förbi stan en sväng innan jag sedan ska hämta en liten gulliplutt till hund som ska bo här i helgen. ÅH VAD VI SKA MYSA. 
Ha en fin fredag mina vänner! 

♥syskonkärlek

 
Storebror och lillasyster på den tiden. Åh, vad jag längtar tills jag får träffa dig, världens bästa och grymmaste storebror. 

♥21/4

God morgon. Idag är det måndag och annandag påsk, stan har stängt och därmed är jag också ledig, (ledig från jobbet i alla fall. Sitter i skrivandets stund faktiskt nere i tvättstugan och "jobbar" här istället).
 
Har haft en mysig Påsk. Har ätit mycket godis (fick ett påskägg i måndags av Simon, fyllt med 2,2 kg godis), har varit ute mycket, har jobbat lite under påskafton och varit i Gräftåvallen med Simon och hans familj. Vi satt uppe på fjället och solade och grillade och jag brände mig i ansiktet fastän jag hade solskyddsfaktor 20. Och en viktig liten detalj med, igår åkte jag skoter för första gången i mitt liv (haha!). 
Nu ska jag tvätta klart och gå upp i lägenheten och fixa lite, sedan blir det träning och middag hos mamma och pappa, mysliv. 
 
 

♥love

Om ord kunde beskriva mina känslor och min kärlek till denna man. Men det går bara inte.
En sak vet jag, och det är att VI är det bästa som hänt mig. Han är min första och stora kärlek, min bästa vän som jag delar allt med, min sambo, min framtida man och pappan till mina blivande barn. Han är den jag vill bli gammal tillsammans med. Och alltså. Nu gråter jag glädjetårar också.
Kärlek. Kärlek. Kärlek. 


♥11/4

En bikini jag införskaffade mig häromdagen (såklart från H&M), älskar den. 
 
Älskade, lediga, soliga fredag. Startade dagen med en sovmorgon och en långpromenad, och enligt mig är det att starta dagen på ett bra sätt. Det enda som fattades denna morgon var att få en sovmorgon tillsammans med Simon. Men jag är lycklig bara jag får pussa på honom varje dag, så jag ska inte klaga, hihi. 
 
Hur som helst så har jag haft en "fixardag" idag. Har  gjort lägenheten lite renare och finare och mig själv lite fräschare, färgade ögonfransar och bryn osv, härligt!
Nu känner jag mig snart redo för en fullspäckad helg, det blir jobb och massor av mysigheter för hela slanten. 
Men först, ett besök hos Karro ikväll. 


♥8/4

Efter jobbet igår tog jag vår lilla Micra hem till Sara. Vi umgicks och passade på att fota lite till ett eventuellt kommande projekt. Jag hoppas att allt blir av för det låter himla kul och spännande (vad detta handlar om väljer jag att hålla hemligt ett tag till). 
Här ovan har ni i alla fall två utav bilderna som togs igår. 
Det här är vad Simon, Richard, Anna och jag har gjort idag: suttit inne på Resia och diskuterat, planerat, bokat och betalat. I sommar är det vi som ska leva loppan i USA. Det blir New York (min 21årsdag och USA:s nationaldag kommer att firas där), Miami, Orlando, och sedan blir det roadtrip genom Kalifornien (San Francisco, Los Angeles osv) innan vi sedan avslutar vår resa i en svit i Las Vegas. Alltså är SÅ pepp på detta. Och äntligen kommer jag att vara ledig över sommaren! Wihoo! 

♥7/4 (let me take a selfie)

 

♥6/4

Jag är mitt uppe i min lediga helg. Det är inte ofta jag är ledig under helger men när det väl händer så blir jag alltid lite extra lycklig under veckoslutet, typ som i fredags. Solen sken, och direkt efter jobbet åkte vi ett gäng till relaxen, där större delen av kvällen tillbringades. Jag badade och bastade och trodde min förkylning skulle bli sämre utav det, men lyckligtvis blev det tvärtom. Så nu mår jag bra igen. 
 
Igår gick jag i stan ett tag, skulle inhandla drinkingridienser till kvällen men fick ett enormt shoppingsug och kom hem med flera plagg och make up-produkter istället. Det var så värt det. 
Kvällen bestod utav god mat, drinkar (tänker inte skriva goda drinkar, för det var långt ifrån alla som blev goda. Det krävs tydligen en del kunskaper för att få till drinkarna också, hehe) och gott sällskap hemma hos Emma. Kvällen slutade sedan på ett dansgolv till härlig housemusik, precis som det ska vara. 
 
Idag är det söndag och den enda planen jag har för dagen är att krama om mitt hjärta tusen gånger om när han kommer hem. Längtar så. 

♥2/4

Selfie, hehe.
 
Ligger nerbäddad i sängen, redo att sova efter en lång dag som har bestått av en morgonpromenad,  jobb och sedan middag och massa tjejsnack med några utav mina fina kollegor. Under dagen har en ordentlig förkylning brutit ut också, vilket suger. Jag vill inte vara sjuk. Har varken tid eller ork för det... Men det blir en dag imorgon med. En ny dag och med nya möjligheter. Sov gott mina vänner. 

 
 
 

RSS 2.0