29/11

Jag ställer frågorna "och vad vill du dricka till den?" och "någonting mer?" tusentals gånger om dagen, jag sjunger julsånger, jag försöker att inte tänka och jag försöker att inte stressa och jag försöker att inte oroa mig. Försöker vara stark, men tyvärr är det inte det lättaste när lessheten tar över. Vill härifrån. NU.
 
Annars då? I länstidningen denna vecka kan ni lära känna oss luciakandidater lite närmare. På lördag är det min tur i ordningen att hamna på ett tidningspapper. Allas intervjuer har dock legat ute på internet sedan i måndags och jag kan inte låta bli att skratta åt vissa formuleringar i min intervju, en del är överdrivna och andra lite smått påhittade. "Jag tränar mycket, och tidigare dansade jag jättemycket". HAHAHAH. Sen, plugga vidare om tre år? sa jag det? nej, man kan undra vart det där "tre år" kom ifrån.
Här kan ni läsa intervjun.
KÄRLEK TILL DENNA LÅT
 

26/11

Idag har jag och Pontus varit i Sundvall, på Ikea.  Han storshoppade inför sin flytt till sin första egna lägenhet, och jag shoppade mysgrejer såsom doftljus, tekoppar och lakan. Åt lunch på Ikea, gick på Mediamarkt, och fikade på Café charm gjorde vi också. Och så hälsade vi på Carro. Fan vad det var kul, det var så länge sedan, alldeles för länge sedan.
 
Annars då? jag är trött och sliten, och jääävligt festsugen och jag har helt spontant gått och blivit tatueringssugen igen. Vill tatuera en liten speciell grej, på ett litet speciellt ställe.
Min vecka är annars fullproppad med jobb och andra aktiviteter också, känns lite tufft, men jag biter ihop och tar en sak i taget, allt går bara man vill.

23/11

När klockan ringde 05.00 imorse var jag förvånansvärt pigg, vilket jag senare kom på att anledningen till det var att jag aldig hamnat i djupsömn. Det är bra att vända på dygnen, det är bra att ha konstiga och oregelbundna dygnsrytmer mina vänner, då mår man bra...haha. Hur som helst avverkade jag ett 8-timmars arbetspass idag, och ett tag då vi stod utan skiftledare fick jag agera ledare, vilket faktiskt gick rätt bra trots det morgonkaos vi för ett tag hade.
Efter jobbat bar det också av mot staden ett tag, mötte upp några av de bästa personerna jag vet på Pause och det kanske bästa av allt var att jag fick träffa en efterlängtad Ajax. Sånt gillar vi.
 
Ikväll har jag annars känt mig sjuk. Tagit mig ett bad, ätit pepparkaksdeg, sjungit julsånger och letat lägenhet har jag också gjort. Nu ska jag sova, behöver min skönhetssömn inatt.

22/11

I lördags, innan jag hoppade på tåget mot huvudstaden var jag på jämtlands luciauttagning på rådhuset. Det var jag och tjugo andra nervösa tjejer som hade kallts dit och alltså var där, ovetandes om hur dagen skulle se ut.  Vi fick presentera oss, och så sjöng vi, om och om igen, ibland två och två, ibland sju och sju. Det kändes konstigt att sjunga inför en "jury" måste jag säga, jag som inte sjungt seriöst sen jag gick i barnkören. Men åt skogen kan det knappast ha gått, för numera är jag en utav årets luciakandidater för Jämtland. Så nu vill jag fan bli lucia. Jag vill bli lucia och jag vill att våra insamlade pengar ska gå till organisationen jag representerar, vilket är UNICEF. För att rösta på mig skickar ni ett sms till 72072, skirv LUCIA (mellanslag) 6 och ditt egna namn. ♥
Annars då? Stockholm var bäst. Och när jag väl satt på tåget hem önskade jag att jag hade missat tåget och stannat kvar i huvudstaden, typ för evigt. Men så blev det ju inte...
Hur som helst så tillbringade jag mina stockholmsdagar med Karoline, världens bästa Karoline. Vi förfestade med gott sällskap vid midnatt och drack oss fulla på billiga och goda shots på Dovas, hängde där till morgonen,  fyllekäkade på stureplan och såg Dessie utanför Donken (lol), åkte nattbuss hem till Täby och somnade klockan åtta på morgonen. Vaknade när det var mörkt ute dagen efter, bakade scones, tittade på Linas kvällsbok som vi kanske sett alldeles för många gånger, åt godis, och myste. Sen shoppade vi också julklappar, lunchade på ett mysigt café, såg Breaking Dawn part 2 i en sjuukt stor biosalong (vi satt på balkongen), käkade japansk mat inne på kungshallen, såg Taken och så somnade vi ännu en gång alldeles för sent.
 
Igår jobbade jag, och om några timmar börjar jag jobba igen. Hur ska jag kunna vända på dygnet nurå efter flera dagar med sena nätter och sena morgnar? Borde sova nu. Mycket man borde för i övrigt, men lite man gör.
God natt. ♥

du och jag mot världen baby

Sedan tidigt imorse har jag varit uppe i 46538 varv, och är fortfarande det. Av olika anledningar.
Men nu ni, nu drar jag till huvudstaden. KARROO NU KOMMER JAG! ♥

'Till I collapse

Finafina presenter från Pontus, ett pris jag vann på jobbet, en fin fläta jag fick under kanske världens roligaste hospitalitykurs, och jag.
 
Den senaste veckan har jag ätit Odenpizza och varit på Boda Borg med jobbet, vunnit ett pris som årets stjärnskott, jobbat fem dagar i sträck, varav en utav dagarna bestod utav nio timmars skratt i personalrummet (världens bästa utbildning), lunchat med Alva, umgåtts med Mathilda, tränat och umgåtts med Pontus.
 
Och på lördag åker jag till Stockholm och till Karro. Fan så mycket jag längtar efter den tjejen alltså.

Locked out of heaven

Ikväll befinner jag mig i stan, en skojig personalaktivitet samt möte och middag väntas. Kommer bli bra detta.
 
Love it.

5 november 2012

Efter lite småförseningar och efter lite tveksamheter om vi skulle kunna flyga hem till Österdund igår så lyfte ändå planet trots den tjocka dimman som både låg över Stockholm/arlanda och Östersund (kändes väldigt säkert när piloten sa att vi skulle göra ett FÖRSÖK till att lyfta...). Och hem tog vi oss, jag och mamma, efter en fin weekend i Borås som slutade med ett SM-guld till Elfsborg.
 
Tidigt imorse kom Pontus och Rasmus också hem från sin Kina-resa, jag var där och hämtade dem och sen bestod hela morgonen av mysigheter och sömn på Frösön. Som jag saknat det, som jag saknat det.
Annars har jag och Pontus också varit i stan en sväng, han skrev på lite papper inför sin flytt och jag visade upp min navel för tjejen som piercade mig (allt såg lyckligtvis bra ut). Efter det gick vi till donken och drack gratislatte, och det donkenbesöket slutade med att jag fick klicka på larmknappen inne på en mörk handikapptoalett, hahah. FYFAN.

RSS 2.0