'Cause I, I'm in love with this feelin' now

Och så var ännu en yra över, tråkigt men sant. Torsdagen var bra, fredagen var bäst och lördagen var...spårad. Haha.

Det har varit en helt sjukt rolig vecka överhuvudtaget, med stråketkvällar, festivalkvällar, fint folk, massa vin, skratt, krogar och fester. Har levt livet till 100% och haft många minnesvärda studer jag sent kommer att glömma. ♥






Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset

Med en hes röst, med blåa, svullna fötter och med en djup sorg i mitt hjärta för att jag missade Ismen säger jag ändå tack för igår.

Nu taggar vi om. Ikväll blir det en ännu bättre kväll och det ska firas ännu lite mer.
VI SES PÅ STORSJÖYRAN!

Hörde jag fest?

OKEJ. Nu är det så här att jag är så sjukt pepp på kvällen & natten. Det här händer bara en gång per år och det är stort. Kanske det största och bästa med hela Östersund till och med. Storsjöyran. ♥

NU KÖR VI!!!


Svennebanan


Efter många om och men och efter många oklarheter och frågetecken så är det äntligen bokat och klart! Den 7 augusti drar vi mot sydligare och varmare breddgrader. Vi drar på en äkta svenneresa till underbara, fina Kreta. MUMMS.

'Cause when it gets dark and when it gets cold, we hold each other 'til we see the sun light



Stråket igår. Lyckat.
Fick ett slut på mitt dåliga humör, glömde bort allt vad problem heter och bara körde. Skrattade, dansade och hade kul med mina fina vänner. Tack för det.♥



det går bra nu


jueihbp chgreip.co gfrep.xlpfadäxjgjrij eö-x.sd ghlet.x,lg jrvoy

Arg, less, sur, ledsen, besviken osvosv. Nu skiter jag i allt och drar till stråket.

just switch your camera lenses and you would see the agony


Dagens inköp: Tredagars yranbiljett och två ögonskuggor som enligt mig ser jättefula ut. Tänker använda den bruna till ögonbrynen, and that's why I bought it.
Dagens överraskning: Mamma och bror kom hem från söder med lite försenade födelsedagspresenter till mig. Fick bla. ett läppstift.

Tidigt imose åkte jag in till stan för att besöka Attitydsalongen, och en halvtimme senare var ungefär en decimeter från mina toppar avklippta. Det behövdes verkligen och nu är mitt hår återigen mjukt och friskt! Gillagilla.

Nu tänker jag chilla ett tag innan det blir stan igen. Denna gång för att fika med fina, saknade vänner. ♥




If you feelin drunk put ya hands in the air

Fredag: Började med att käka middag på stråket med min älskade pojkvän som bjöd mig. Första gången jag åt på stråket faktiskt, men placet hade sin lilla charm må jag säga, och gott var det!

Efter middagen blev det förfest med kungspel hos Simon, en sväng till stråket igen och sedan slutade kvällen med något för många shots och lite "powernapande" på det. Haha.

 

Lördag: Vaknade bakis (man mår som man förtjänar...) på frösön, och åkte sedan på eftermiddagen hem till Camilla, där vi var några tjejer som svullade glass, hängde på chatroulette, såg filmer (skräckis och gamla, inspelade filmer från våra fina barndomar) och flummade runt. Precis som back in the days, typ. Slocknade sedan på en luftmadrass, alldeles för sent. Men det är så det ska vara.

 

Idag: Söndag. Chilldag. Återhämtningsdag. Övningsköra. Träna.

 


If you aint come to party get the fuck out the club


Jag just nu, ofixad och nyduschad tjej, ohyeah!

Fredag och färdigjobbat. Det firar vi med stråket och fest. Kan fan inte bli bättre. Ses i dimman, som man så fint säger!

Och färglös som en tår blir jag utan dina andetag




Stannade kvar lite extra länge på jobbet idag, bara för att få min välförtjänta massage jag bokade in mig på igår. Vi har det lite lyxigt på fältvägens äldreboende då vi har en egen massörska, och personalen blir dessutom erbjuden gratis massage. Hehe.
Stress och oro under flera månaders tid resulterar i massor av muskelspänningar, så jag antar att den där halvtimmen med massage gjorde mig riktigt gott. Skönt var det i alla fall.

Sedan jag kom hem har jag solat, nyst 73478 gånger och lagat supergoda fullkornsvåfflor till middag!

"jävlar?! du kan inte vara från sverige! du är från jämtland va?"



Jag har haft en helt okej dag. Börjar dock bli riktigt jävla less på att jobba nu, så jag är glad att det bara återstår två jobbdagar för mig nu. Ser verkligen fram emot att få lite lov (frihet) igen.
Från och med idag jobbar jag nu på en annan avdelning också. Fick byta från den typ lugnaste avdelningen, till den stökigaste och mest dementa,  bara för att mer resurser behövdes där. Känns bra faktiskt, då det finns mer att göra där. Två dagar ska jag nog kunna stå ut i alla fall.

Ikväll tänker jag övningsköra till gymmet med far min, för att köra ett Body Balance-pass. Var så länge sedan jag var på ett Body Balance-pass nu så det ska bli riktigt skönt. Och därefter blir det hem & umgås  lite med broder och mamma som beger sig söder ut ikväll, mot Borås. Jag. Vill. Också. Dit. Buhu.




No dream could be as beatiful as you are


Bjuppar på en bild på mitt nyrenoverade rum. I like it, very much.

Av någon okänd anledning strejkar min kropp mot mig idag. Sedan lunch har jag haft flertalet stunder då det kännts som att jag antingen ska svimma eller också spy. Blir både yr & illamående, och det känns lika läskigt varje gång känslan kommer tillbaka... inte okej! Hoppas det går över snart.

Egentligen hade jag planerat att åka ner till stan efter jobbet för att uträtta några ärenden, men den trippen fick ställas in. Istället tänker jag inte göra något annat än att softa. Och sedan åka till min älskade pojkvän ikväll. Det kan inte bli annat än bäst.



Escape to the stars, feeling so free, just you and me


Slappdag med en massa regn, jobb och träning. Nu blir det färgning av ögonfransar & sedan får resten av kvällen bestå av teoriplugg. Har kommit fram till att man inte kommer någon vart med teorin om man aldrig tar tag i den. Och utan teori, inget körkort. Tyvärr.

Men ser det ut som om jag lackar? nej, mer som om jag tackar dig


Fick lite finbesök av släkt & bekanta tidigare idag. Det blev ett litet tårt- & kakkalas för mig i efterskott vilket var trevlans. Blev x antal riksdaler rikare & fick också halsbandet jag har på mig på bilden. Tack och tack för det. Peningarna jag fick får gå till en tredagarsbiljett till Yran, plus lite dricka till det. Det närmar sig ju slutet av juli med stormsteg, och jag är taggad. Minst sagt.






Better make it now or never


Så här såg gårkvällen ut; goda drinkar och en fin vän. ♥

Gick och la mig relativt tidigt igår, och imorse var första dagen på hela veckan jag hade chansen till en skön sovmorgon. Men sen bestämde jag mig för att det är överskattat att sova, så jag bokade in mig på ett spinning-pass på gymmet, och duktig som jag var åkte jag till stan tidigt imorse för att svettas. Skönt var det, och jag blev också mer pepp på att damma av gymkortet igen. På gymmet slipper jag ju dra in tusen liter pollenluft i mina stackars lungor...

Något annat jag sysslat med idag är att rensa bland mina stuff uppe på vinden. Vi håller på med en storränsning av grejer här hemma och jag tog mig alltså an mina grejer. Kanske låter tråkigt, men det var faktiskt riktigt roligt! Skrattade så tårarna rann när jag hittade "Boken om mig", "Rädd-boken", "Helgboken" och allt vad det nu var, från ettan. Åh, nostalgi på hög nivå.

"Jag är rädd för att mamma och pappa ska bli överkörd av en bil" ♥







Grattis på födelsedagen vännen. Idag skulle du fyllt arton år, och vi skulle setts på krogen i sommar, som vi bestämde att vi skulle. Men allt kan tyvärr vändas upp och ner på mindre än en sekund. Hoppas du har det bra där du är.


Vi maxar

En Marie och en Karoline, som små ettor på körfältsgrillen förra året.

Äntligen är det helg. Skönt, säger jag.
Ikväll beger jag mig mot Östersund city för att umgås med Karro, vilket känns lite lagomt fint såhär på fredagskvällen. Får se vad vi hittar på för bus, haha.

Never ever give it up, I never give it up la la la la la la la


Senast inhandlat.

Igårkväll firades en födelsedag. Pontus mammas. Det grillades, pratades, bastades, badades och det åts godsaker. Mitt första (och andra) dopp i Storsjön togs också. Bättre sent än aldrig, eller något?
Slocknade sedan, rätt sent, borta på frösön & vaknade tidigt imose för lite mera jobb. Det är inte lätt att ta sig upp på mornarna alls. Vill bara sova mera när klockan ringer. Ibland är jag glad att jag har typ ungefär världens slappaste jobb. Och sköna arbetskamrater. Och en del söta brukare. En del, alltså.
Spenderade ungefär hela min arbetsdag ute i solen med både gamlingar och arbetskamrater. Kaffe, kladdkaka och rabarberpaj gjorde min mage lite glad också, hehe.

Ikväll blir faktiskt första kvällen på hela veckan jag blir hemma. Känns ovanligt, men samtidigt känns det skönt. Tänker ta mig ett bad, läsa nya Veckorevyn, göra mig en fruktsallad, och sedan se Harry Potter Deathly Hallows part 1, bara för att fräscha upp mitt minne en smula, liksom.


20110713


Fullspäckad dag igår. Först jobb, sedan ner till stan för att inhandla lite nögvändigheter (och onödigheter), sedan hem till Jannie för att laga världens godaste tjockpannkaka med bacon i, och sist men inte minst, slinga håret. Testade en ny slingmakapär, och använde mig av en liten "borste" istället för en sådan där söt bäbismössa, och resultatet blev finfint, trots att det från början såg ut att bli fläckigt. Tänker fortsätta köra på den metoden, då man tjänar in några timmars jobb!
-

Efter en jobbig och seg jobbdag som denna ska jag nu hoppa in i duschen & fixa lite, innan jag sedan åker några mil utanför Östersund för att spendera kvällen i en liten stuga. Blir nog mysigt!



20110710

Sådär. Då var man hemma efter en lång och bra familjedag borta i Sundsvall. Har hunnit med både en storhandling på Ikea och på Birsta. Fick med mig bland annat två klännningar, en ny bikini och lite smått till rummet hem. Jag gillare, fett mycket!
-

I väntan på att Pontus ska komma hit sitter jag  nu och faschineras av vad allt vad teknik heter. Shit pommes, hur fan ska man lära sig allt vad datorer, hårddiskar osv heter?


Jag är beredd att falla för det som jag står för

Har haft en slapp lördag med Pontus borta på frösön, sov alldeles för länge också men det var nog välbehövligt efter denna slitsamma vecka skulle jag tro. Skönt som fan var det i alla fall.
Sen jag kom hem har jag fixat lite med bankgrejer (vuxenpoäng till mig, hehe), tränat och planerat inköp för imorgon då jag och min familj beger oss till Sundsvall.
En låt som ligger mig varmt om hjärtat som alltid är lika jävla bra, som alltid gör mig på bra humör. Tröttnar seriöst aldrig på den. Mayhem. Lorentz & m. Sakarias ♥

Varje dag är en fest

Igårkväll blev jag bjuden till Lugnvik på lite efterskottsfödelsedagsfirande med Mathilda och Karro. De Sötnosarna hade bakat en kladdkaka och köpt både godis och presenter till mig, och jag kan lova att allt uppskattades väldigt mycket. Jag har så himla fina vänner. ♥



d-d-dansa är kul men jag föredrar att supa

Det var inte det lättste att ta sig upp imorse när klockan ringde vid sju. Var så opigg jag kunnat vara efter mina ca 3,5 timmars sömn och dessutom värkte huvudet. Men trots det, pallrade jag mig ändå iväg för att jobba, och en lång dag blev det- men jag tog mig igenom den. När jag kom hem fick det bli en powernap i solen, så nu är jag i alla fall lite piggare.

 

För i övrigt blev det en riktigt grym onsdagskväll med goda drycker, bra musik, mycket dans och trevligt sällskap. Ja, det kunde nästan inte blivit bättre. Varmt var det ute också. Vi började förfesta hos Alexandra och Wictoria och gick sedan ner mot Marité där vi röjde till stängning, och allt var bara så jävla perfekt.

 



 


20110706


På väg till jobbet imorse fann jag & Jannie denna igelkottsunge på gångvägen, där den lilla plutten så fint låg och sov. För att öka lillens överlevnadschans flyttade vi in han till gräset med hjälp av ett blad. När vi sedan jobbat klart låg igelkotten kvar i gräset på samma ställe, död. Stackarn. Rip. ♥
-

Ikväll gör vi premiär (i alla fall som artonåring, heheh) på krogen. Blir hur bra som helst och jag är peppad till tusen!

Äre lugnt om jag kallar dig baby?


I söndags fyllde jag inte mindre än 18 hela bast, och en riktigt fin födelsedag fick jag allt. Hade helt klart den bästa födelsedagen på länge, och det är jag väldigt tacksam för. Det är ju stort att fylla myndig trots allt, med allt vad det nu innebär; möjligheten att ta körkort, gå på krogen osv!
-
Idag har jag jobbat, första dagen på ett äldreboende som ligger 15 minuter från där jag bor. Har nu jobbat en av mina ungefärliga 14 dagar och jag känner redan på mig att det här kommer bli 14 lååånga dagar. Hoppas jag har fel.



RSS 2.0