Skolfoto 2011





Bra fontanell

För en helg har jag levt studentlivet hos brorsan, nere i Linköping- och riktigt trevligt har det varit!
Har vandrat runt på Linköpings gator och torg, käkat på resturang, fått mig en rundtur på det enooorma universitetet, handlat mat, lagat mat i korridorsköket, druckit en flaska tyskt vin som jag inte lyckats bli riktigt kalas på, varit på korridorförfest och festat utklädd till någon slags zombie, blivit skjutsad på en pakethållare in till stan, dansat på Nationernas Hus fram till stängning, nattkäkat på donken, sovit på brorsans soffa, sett en grymt bra film och skrattat till "karatefylla".
Tusen tack för en grym helg!


Frukost på tåget

Lunch

Sektions- och föreningsmärken som var uppritade på marken utanför universitetet

Jätteseriös bild innan utgång

En regnig fredag och äntligen höstlov

Efter en endaste lektion som bestod utav ett prov i ryska är jag nu hemma. Och dessutom har jag nu en vecka av ledighet att se fram emot. Lite lagom skönt.

Hade jag inte blivit sjuk igen (Igen. Jag är bara uppe i 365325 gånger sedan augusti) så hade jag åkt och tränat nu, definitivt. Saknar faktiskt mitt aktiva jag. Men eftersom omständigheterna är som dom är, så blir det ingen träning idag utan det får bli filmtime och mys fram tills att jag hoppar på tåget ikväll. Är taggad, och jag längtar massor till att få träffa världens bästa storebror.


Bilder från en helt underbar oktoberkväll

Min lilla rosa kamera är tillbaka igen, och jag lovade ju att visa er bilder från i fredags:

Middag hos Hanna




Förfest hos Mathilda




20111016

Less tjej är vad jag är, och av någon anledning känns det som att Linköpingsresan kommer i ett helt perfekt tillfälle. Behöver bara få komma bort ett tag så att jag får chansen att samla ny energi.

Hur som helst fick jag världens finaste start på dagen idag, med en sovmorgon och massvis med pussar och kramar av min älskade pojkvän. ♥
Och för min del fick det bli en väldigt kort skoldag, eftersom jag ansåg det vara ovärt att gå på lektioner jag ändå inte skulle gjort något vettigt på, när jag istället kunde åka hem och plugga ryska... Skönt.


En soet bild från min första krogrunda i somras. Hehe.

How to love - Lil Wayne


Gangsterjag (definitivt mitt rätta jag).

Jag vill inte gå i skolan. Jag vill ha lov. Jag vill till Linköping.
Och justja, idag slog snilleblixten till; jag vet vad jag ska vara utklädd till på halloween. Och det kommer bli fett. Minst sagt.

And I want you to know, you're far from the usual

Har hittills haft världens skönaste måndag. Först ett styrketräningspass på morgonen och sedan gick det åt en hel del tid av eftermiddagslektionen för att välja ut och beställa studentmössan. Det är ju "bara några dagar kvar nu". Jag längtar så mycket tills den 8 juni så jag tror jag spricker.


En bild från Pontus student, den första juni 2011.

And the truths that we all try to hide, Are so much clearer when its not our lives

Igår var det en bra kväll. Först promenerades det genom den mörka staden med min andra halva, Jannie, och våra samtal handlade om allt mellan himmel och jord. Det var på tiden, och jag har saknat det, och den känslan av att vara med dig. Så jävla mycket.
Promenaden slutade sedan med att vi tog trapporna upp till Wille, där det chillades, pratades och dracks kaffe, som den nya kaffemaskinen så fint kokade åt oss. Den dag jag flyttar hemifrån ska jag också skaffa mig en kaffemaskin, och helst av allt ska den kunna göra chailatte. ♥

Idag är det söndag, och pappas födelsedag (grattis pappa!). Dessutom firar jag och min dator ett år tillsammans idag, haha. Allt detta har nyss firats med tårta och flertalet kakor med släkt och vänner. Myspys.







Inga tomma glas, inga fulla glas, fyll på fyll på

Jävlar vilken kväll det blev igår. Så sjukt rolig och så sjukt galen.
Först åts det en jättegod och mysig middag hemma hos Hanna, och sedan dracks det alkohol samtidigt som det kördes "jag har aldrig" hemma hos Mathilda med ett skönt tjejgäng. När alla två timmar senare var kalasfulla och glada tog vi bussen in till stan för att dansa loss på O'learys. Bäst.

Imorse blev det ingen kalasmorgon för min del. Jag hade bestämt med päronen att åka med dem till skidbytardagen på Berners vid tio. Enkelt skulle man kunna beskriva mig som en levande död vid den tiden, som helst av allt skulle vilja ligga kvar i sängen... Och inga skidor fick jag med mig hem heller.
Det bästa var i alla fall att jag lite oväntat sådär stötte på Emilia vid bussen, hihi.

Bilder togs igår, både från middagen och från förfesten, men kameran fick övernatta hos Mathilda då jag inte ville ta med den på krogen. När jag hämtat kameran ska jag visa er bilderna från en gaaaaaaaalen kväll.

In your shadow I can shine


Ska alldeles strax byta om till något som känns rätt (vad det nu är...?) och därefter bege mig bort till bussen. Ikväll vankas det födelsedagsfirande x 2. Enligt planerna börjas det borta i Brunflo hos Hanna och därefter blir det förfest hos Mathilda och slutligen är det tänkt att vi allihopa ska hamna på O'learys. Sounds like a nice evening, huh?

Strange clouds


Dagens drog.

Slutade skolan tidigt idag, bara för att svensklektionen på nästan tre timmar uteblev lite passande sådär. Och innan jag och pappsen åkte för att titta på bilar nu i eftermiddag så svängde vi också förbi posten för att hämta ut mitt körkort. Fan vilken skön känsla.

Nu tänker jag ta mig en dusch, och efter ett karatefylla-avsnitt tänker jag somna tidigt. Måste ju vara pigg inför imorgon, för imorgon ska det fiiiras! Ojoj.

min bebis


hihihi.

go'fika


Efter en lite lagom skön skoldag blev det en fika med världens godaste varma choklad, muffins och tjejsnack hemma hos Stina med henne och Karoline. Det passade helt perfekt så här i höstrusket, och mysigt var det också! ♥
Och mysigt kommer det förresten också att förbli ikväll, för jag tänker somna i min älskade pojkväns famn inatt.

hihiihihihii


Sommaren 2011 var seriöst världens bästa sommar. Åh. ♥
-
Det känns som att ingenting händer just nu. Det är mörkt när man vaknar på mornarna (vilket inte gör det lättare att ta sig ur den sköna, varma sängen) och det blir bara mörkare och mörkare på eftermiddagarna. Det är kallt och jag är less på skolan, och att bli dränkt med läxor, prov och uppgifter.
Jag längtar tills lovet och jag längtar till jag åker till Linköping. Det kan gärna få bli nästa fredag, typ nu.


20111016

Ännu en helg har passerat, och en bra sådan har det varit.
Jag har druckit goda och mindre goda drinkar, blivit full till "jag har aldrig", sprungit för allt vad jag varit värd för att hinna till O'learys innan klockan elva, inte blivit insläppt på O'learys, svept rysk vodka på stortorget, hängt på News, fyllekäkat på donken, legat och sovit en halv dag, tvingat med Pontus på en promenad till Thai-takeaway, ätit thaimat, myst, sett "Step up 2", skrattat till "karatefylla", somnat med lampan tänd och fullt påklädd, kört bil ensam för första gången i mitt liv, varit på födelsedagsfika hos Sanna och ännu en gång ätit mummsig thaimat.
Och ikväll sitter jag inte hemma heller, hihi.


Bara för att min fina Mathilda fyller stor idag, grattis hjärtat! ♥

Ha en bra fredagskväll!



Den här låten tänker jag bland annat dansa till ikväll. Skönare.

Låt det stanna kvar


(Dagens impulsköp. ♥)
Det finns nog ingenting jag kan klaga på just nu. Allting känns så himla bra och jag är gladare än gladast trots att jag är typ tröttast i världen. Trött är jag dels för att jag var för pigg och glad för att kunna somna i tid igår, och dels för att jag och Karro hade stämt träff två timmar innan första lektionen började imorse för att hinna klart med vår redovisning (som för i övrigt blev grym!).

Nu ska det powernapas, duschas och fräschas till, för ikväll blir det utgång. Och jag är pepp.


lycka

Äntligen, ÄNTLIGEN, är det där lilla kortet mitt. Kortet som underlättar så mycket och som ger en mycket större frihet. Det där kortet man får slita för att få i dagar, veckor, månader och kanske år. Det där KÖRKORTET. Åh, välkommen efterlängtade, söta du.

knas

Trots att sovmorgonen på tisdagar försvann lite ofint sådär efter ett besked från förra veckan så har jag haft en riktigt bra dag. Och trots en natt med dålig sömn har humöret hållts på topp.
På ett sätt känns allt så himla bra, men på ett annat sätt känns allt inte lika bra. Det är bara lite mycket nu.



20111009

Gårdagskvällen blev hur lyckad som helst. Först blev det en massa chill med några härliga tjejer hemma hos Alex & Wicke, och sedan slutade kvällen (natten?) inne på News med en cider i handen och i sällskap med bland annat några Umeå-bönder, haha.

Idag är det söndag. Söndag och en "ta-tag-i-livet-dag". Jag började min morgon med ett träningspass och resten av dagen kommer för min del bestå av superduperroligt plugg, och så ska jag övningsköra lite också. Därefter blir det ett mys-avslut på denna helg med min Pontus. ♥




Ha en bra lördagskväll!

Efter en heldag inne med en massa plugg drar jag mig nu mot staden för att umgås med några b-rudar. Förmodligen blir det en finfin kväll!







Vi mot världen

Äntligen är det fredag. Fredag och helg. Det gillas.

Bestämde mig för att "jobba hemma"  istället för att gå på den enda lektion vi hade idag (med andra ord, jag gjorde inte ett piss), och fick på så sätt en helt ledig dag. Det var skönt och jag fick saker och ting gjorda. I detta fall defineras "saker och ting" som en dubbel körlektion, teoriplugg i några timmar och ett besök hos frisören för lite nya slingor.

Ikväll tänker jag inte göra någonting alls. En sådan kväll kanske aldrirg har varit så välbehövlig som nu.


Sakna, sakna, sakna. Åh.

Nånting random

Efter en natt med en mardröm blev jag imorse väckt innan klockan ringde. Blev på dåligt humör. Fick skjuts till skolan. Hade Må bra och vi gick en morgonpromenad. Blev på bra humör. Hade lunch och sedan psykosocialt arbete då vi såg en faktiskt riktigt bra film (good Will hunting). Blev på ännu bättre humör. Åkte hemåt. Tog 6:an för att jag skulle få gå lite. Gick lite extra långt, bara för att. Blev både glad och inte glad, men tankarna rensades och i slutändan kändes allt lite bättre.


Ikväll blir det till att försöka panikskriva en samhällsuppgift. Men förmodligen får det bli ett akutbesök till tandläkaren på samhällslektionen imorgon...haha, jag har ju ändå inget att redovisa?

Dagens;



De enda gångerna jag backar är de gånger jag tar sats

Vad fan är problemet med mitt huvud? Varför ska jag behöva känna en pulserande smärta i pannan, dag efter dag?
Och varför har jag inte, efter typ 12 år i skolan, lärt mig att ta vara på lektionstiden bättre? Varför slutar det alltid med att jag sitter med 20 tusen uppgifter att göra hemma? Och varför är jag så jävla less på det mesta just nu?



(Förresten har jag haft en bra helg, med både en krogrunda och en massa mys. Tack för det ♥)








RSS 2.0