Det här är nog både det galnaste och bästa som har hänt på sistone. Fyra år senare är det
han och jag igen, fyra år senare är det vi igen. Och fyfan vad det känns bra. ♥

livet

De senaste dagarna har jag flängt runt i Göteborg, Borås, Sundsvall och i Östersund. Har varit på jobbet, i stan, hemma, på Frösön och i Brunflo med. Har haft det så bra, har träffat många fina människor och har haft det så kul och jag har mått bra. Jag kan tillägga att jag fortfarande mår bra med. Det finns många glada fjärilar i min mage just nu.
Stämplade ut för allra sista gången på McDonalds tidigare ikväll med, det kändes typ underbart.  

If you could see me now

Nästan tre veckor har gått sedan jag skrev på ett papper om uppsägning på McDonald's, och nu återstår det endast tre små arbetspass innan jag kommer kunna satsa helhjärtat på mitt andra jobb som är på H&M. Älskar mitt nya jobb, älskar att få vara försäljare för något jag älskar och är intresserad av. Älskar stämningen på jobbet, och mina kollegor är alla så bra. Älskar att jag får bära kläder jag trivs i och jag älskar att jag snart kommer kunna bära nagellack på heltid. 
De senaste veckorna har jag snittat 6 dagars jobb per vecka. Jag har lyckats varit ledig på torsdagar flera veckor i rad vilket också har gjort att min helgdag (läs: festdag, haha) har blivit onsdagar. Jag har firat ett par vänner som har fyllt år och jag har firat valborg. Jag har umgåtts med människor jag älskar och igår var det en av de bättre dagarna i mitt liv.
Nu har jag dessutom helg, en ledig helg, och imorgonbitti flyger jag och mamma söderut. Det kommer bli en helg i Göteborg och Borås. Det kommer bli kvalitetstid, kalas och shopping. Det här blir så bra.  

RSS 2.0