♥29/10

God kväll! Har landat i soffan efter ännu en arbetsdag, det är verkligen långa och intensiva dagar som gäller denna vecka. Dessutom är jag sedan i måndags förflyttad till en ny avdelning (kosmetikavdelningen ❤) som jag försöker lära mig, det är verkligen fullt ös. Men jag är sjukt stolt över att jag i måndags lyckades göra min allra första kosmetikannons, som jag i princip gjorde helt på egen hand, dessutom blev den riktigt lyckad! Annars längtar jag till helgen, och i helgen är det halloween. Det ska firas. OCH jag har äntligen kommit på vad jag ska klä ut mig till, och det känns faktiskt för första året någonsin riktigt bra. Sen längtar jag också till min lilla sverigesemester som väntar i mitten av november, åh, vad det ska bli kul.

♥ 24/10

Snöigt och mysigt i lilla Östersund igår.❤ God dag! Fredag och ledig från jobb. Har dock varit uppe sedan tidigt imorse och har redan hunnit med att köpa två julklappar, kollat på vinterjackor, betalat räkningar och ringt ett försäkringsbolag. Nu ska jag köra ett race med dammsugaren innan det blir lägenhetsvisning! Spännande! Apropå lägenhetsvisning så gjorde jag min livs första intresseanmälan på en lägenhet igårkväll/natt. Den är vääääligt fin och helt i min stil så nu håller vi tummarna. :-)

♥22/10

❤ God morgon! Igår kom jag hem från jobbet vid 23-tiden, efter en dag och kväll av inventering. Jag drömde till och med om att jag inventerade inatt. Att jag satt och scannade och räknade varenda vara. Men det var faktiskt kul att inventera i år, lite mysigt sådär. Och så var vi ett sådant stort och härligt gäng på 35 personer som var med, en av dem var en av mina bästa vänner, Sara. ❤ Just nu sitter jag och äter risgrynsgröt till frukost och känner att idag är det den första morgonen på flera veckor som jag faktiskt vaknar upp och känner mig riktigt utvilad och sjukt pepp på det mesta. Hur kommer det sig? Jag är ledig och har sovit 9 timmar och jag vaknade upp med en syn av SNÖ PÅ MARKEN = det är ljust ute! Ljust ute=jag blir pigg och glad och jag får lite julkänslor och blir ännu gladare. Haha, typ så är det. Idag ska jag mysa här hemma ett litet tag, sedan tänkte jag gå iväg och köpa en födelsedagspresent till bästa pappa som fyller år imorgon. Därefter blir det gym, och pusskalas. PUSS

♥tips tips

Tänkte bara tipsa om den bästa mascaran jag någonsin testat, miss manga. Den är världsbäst och ger jättelånga fransar, den som inte har testat den borde helt klart göra det. ❤ sen också min nyinköpta foundation från BareMinerals, den är lättarbetad och grym! Du bestämmer själv hur mycket den ska täcka, och den innehåller givetvis bara mineraler. Rekommenderar verkligen dessa.

♥checkar ut

Vilken vecka det har varit. Det har varit alldeles för lite sömn, tårar, sorg och oro-känslor, trötta dagar, långa dagar. Men också kärlek och några fina kvällar, speciellt i onsdags då Simon, Björn och jag var hos Simons mormor, och igår när jag var hos Karro på middagsmys. Efter jobbet idag träffade jag Sara en sväng, och mina ögonfransförlängningar plockades bort också, för evigt eller tillfälligt, det vet man aldrig. Men det känns bra. Jag har typ saknat att använda mascara. NU SKA JAG KRYPA NER I SOFFAN OCH TA HELG PÅ RIKTIGT. Behöver det verkligen. Kram på er, var rädd om er

RSS 2.0