♥Gårdagens

 

♥Bathroom

 

♥Måndag

I lördags stod det jobb på schemat, och trots att dagen började med punktering på båda däcken (!!!) på cykeln så blev det en väldigt härlig dag. Det var SÅ kul att träffa mina fina kollegor igen. På kvällen sedan bjöds det på middag hos mamma och pappa. Som alltid är det lika mysigt att åka "hem" dit ett tag och få bli lite ompysslad. ❤️
 
Från och med igår gick jag in i min lilla tenta-bubbla. Nu blir det fullt ös i veckan, för på fredag ska jag skriva min första tenta någonsin. Är ganska taggad ändå, men kan ändå inte låta bli att längta till helgen. 

♥Favoriten

Min, utan tvekan, favorithörna i lägenheten. ❤️ 

♥fredag

Det var ett bra tag sedan jag skrev något här, eller överhuvudtaget som jag ens var inne här på bloggen.
Tiden bara springer iväg samtidigt som den står helt stilla, lite så känns det. Jag har haft mycket att göra och mycket att tänka på på sistone, det är mycket att ta in, mycket att lära sig, mycket av allt. Samtidigt krigar vi på med lägenheten, allt går så sakta (haha) och IKEAS leveranstid på möbler är inget som skyndar på och motiverar heller. MEN någon gång blir det klart och det kommer bli bra. 
Nästa helg, när jag skrivit klart min första tenta, då ska det tas tag i grejer! 
 
Annars då? jag har bland annat färgat håret ljusare, varit på IKEA i Sundsvall, befunnit mig i skolan och pluggat från morgon till kväll, ätit tacos med några härliga tjejer i klassen, varit på mitt livs typ första fotbollsmatch och sett ÖFK vinna.

♥12/9

Igår var det sista nollningsdagen, och vi gick från att vara nollor till att bli ettor.
Flottracet som hölls på Storsjön under dagen vann vi ekonomer tyvärr inte i år, även om vi utan tvekan hade den snyggaste och kanske mest stabila flotten (en del andra flottar sjönk, välte, och gick sönder på vägen, haha!). Himla kul var det i alla fall. 
På kvällen sen var det finsittning, nollebanden brändes och vi firade att vi numera är ettor. 

♥HUNTER

SOM jag suktat efter dessa. Äntligen är de mina! 😍 

♥En vecka som student

Japp, en vecka som student. Och en vecka som nollor. En vecka till och vi är inte längre nollor, utan ettor. 

♥Fredag

Vackra Frösön. ❤️
 
God morgon fredag! Tänker för ovanlighetens skull säga att "tänk att det bara är fredag idag!", den här veckan har för mig nämligen varit vääääääldigt lång.
Väldigt mycket nytt denna vecka, många nya intryck och ansikten, nya rutiner, nya miljöer och platser. Nytt alltihop. Och på det så har vi även sagt adjö till allégatan och vår älskade etta där. Så därav ny lägenhet i en annan del av stan med. 
 
Även om vi tyvärr inte fick den start man vill ha när man flyttar till en ny bostad så börjar det ordna upp sig ändå. I helgen ska några väggar målas om, och efter det ska det inredas & fixas. Det kommer bli galet fint, det vet jag. Jag älskar ändå denna lägenhet. Älskar att den går i en liten gammal stil med spegeldörrar, att det är högt i tak med stora fönster, att lägenheten är ljus och att man har typ världens finaste utsikt, man ser hela Östersund & Storsjön härifrån. 
 
Det känns kul att ha börjat plugga. Än så länge känner jag att jag har valt helt rätt program, verkar intressant & roligt (och även rätt tufft, haha). Verkar vara en härlig klass jag hamnat i också, har träffat en hel del sköna människor som jag definitivt tror kan bli vänner för en låååång tid framöver. 

RSS 2.0