30/1

Jag har klippt mig idag, rätt mycket, och så har jag och Karro bokat tågbiljetter som tar oss till Stockholm i mars. Är ungefär såååååååååååååååhääääääääääääääääääääääääääär pepp på det. Fy helvete vad jag längtar. mhgeairslgkdlhbeö.
 
 
 

Female Protein

I söndags bestämde jag mig för att försöka bli träningsseriös, och fick därför också för mig att införskaffa proteinpulver, vilket jag också gjorde, lite lagom spontant. Körde på denna burk med "Female Protein", som är en "proteindrinkmix med körsbär-yoghurtsmak berikad med härliga fruktbitar" (är verkligen inte så god som den låter, smakar apa verkligen). Den innehåller protein från mjölk, vassle och soja samt matsmältningsenzym för minskad uppsvälldhet.
Får se om den kommer göra någon skillnad men jag ger den ett försök helt enkelt. Köttarrrååå. 

♥♥♥

 
 

But just because it burns Doesn't mean you're gonna die, You gotta get up and try And try and try

 

Fuck

Här chillerillar jag, i min säng i min nya, supermysiga tröja som jag älskar.
 
Inatt drömde jag att jag åkte till Australien och hälsade på Tove och Zandra, och när jag vaknade kändes det rätt värdelöst att vara här i Sverige, i denna lilla kalla håla. Kändes till och med rätt värdelöst att spendera mina pengar på en månads lång frankrikeresa i vår/sommar. Kanske vore det värt att vänta till i höst ändå, för att dra långt bort, under en längre tid. Det låter lockande, men samtidigt tråkigt att vara här i flera månader till, tur man ändå har lite andra roliga planer för vintern/våren i alla fall. Kanske överlever med andra ord. Men bara kanske. 
 
Imorgonbitti åker i alla fall jag, Mikaela och Zack till Sundsvall. Det kommer bli en hospitalitykurs och förmodligen en hel del skratt också. Det ser jag fram emot.

ställ dig upp, ställ dig upp

Fredagen var bäst, hade den bästa utekvällen på länge tror jag. Bra vänner, gomiddag och mängder med rött torrt gott vin, två förfester, två krogar, både chill och dans, fyllekäk och sedan en lååång promenad hemåt  från stan (som slutade med lesshet på kylan osv och en taxiresa hem de sista kvarteren, haha). Somnade klockan 6 igårmorse med Jannie vid min sida, efter att jag hade varit uppe i över ett dygn. Finliv. Fler såna här kvällar skulle nog göra mig gott.  
 
Idag har Jannie, Johanna och jag promenerat runt hela Frösön. Har bara umgåtts och haft lite välbehövlig kvalitetstid tillsammans, och sen avslutade vi vår promenad med en mysig lunch på Tages.♥

då, nu och för alltid

Solbrända tjejer på flyget hem från Kreta, sommaren 2011♥
 
Jag ligger i soffan helt slut, orklös, svag.
Jobbat drömpassen både igår och idag har jag gjort, 7-12. Och sen har jag powerwalkat hem från jobbet, det var skönt som fan, trots att ögonfransar och hår fylldes av frost (inte minst idag, haha). Fuderar på att sova nu, vill vara pigg och alert imorgon, för då händer det grejer. Världens bästa har kommit hem från Vemdalen och det ska det firas och skålas för. Längtar.  

puss påre

Trip sheer, Make Up Store, 175 kr. 

chicy.se

Fick ett stort och fint paket i brevlådan igår, från chicy.se, och fan vad lycklig jag blev. Varför internetshoppar man inte mer egentligen? längtan efter att beställningen ska landa i brevlådan är ju alldeles alldeles underbar. 

Jag flyger här uppe, och jag är fri inget styr mig här uppe

Sådärja, mot staden. Tänker umgås med en fin vän och tänker boka en tid för en tatuering, nu äntligen ska det bli av.  

Samma barn

Du skapas, du vaknar och andas in
och känner luften i lungorna vandra fritt
du andas ut, öppnar ögonen och tittar bort
över platsen som kommer bli ett minne blott

Det finns olika människor från olika länder
med olika känslor och olika vänner
med olika trender som tror dom bestämmer
att den som dom känner ska vara den bästa

Vi kan inte hålla fred med varandra
trots att vi är ämnade att leva tillsammans
denna eviga standard som bygger på felande tankar
när allt som behövs är att le med varandra (le med varandra)

Jag lovar vi klarar att segra tillsammans
som enade samlats och spelet förvandlas
och reglerna passar, då är vi dom samma

Kommer du ihåg den tiden man var litet barn
och kunde klä sig utan krav på någon annans smak
och trots att många påstår att man inte passar in
för att man valt sin egen väg så är vi samma barn

Var ska man gå? Det väljer man själv
Du står framför spegeln och säger dom orden
klart det blir svårt, du känner dig bäst
du tänker på steget du borde ta
för ett bättre liv, många har sett ett förvridet perspektiv
och du känner att den jobbiga tiden gärna skulle kunna passera förbi

Du vill, bara flytta någon annanstans
där du känner att du passar in och kan få plats
du måste fatta det jag snackar om att alla kan
inte alltid vara där för dig, så samla allt
allt jag sagt, för vi är här för varandra
man väljer att vandra sin väg
man ska tänka på andra såväl
ja, det jag säger, alla är inte lika men ändå desamma

Kommer du ihåg den tiden man var litet barn
och kunde klä sig utan krav på någon annans smak
och trots att många påstår att man inte passar in
för att man valt sin egen väg så är vi samma barn 

 

senaste


du måste resa dig och se var denna vägen leder

Första tiden av detta år har varit helt okej. Jag har jobbat, druckit vin och umgåtts med det gamla kära ryskagänget från gymnasiet. Jag har varit med i bildrama och kommit hem gråtandes och chockad.  Jag har sagt hej då till nära och kära som lämnat Östersund såhär efter julen. Jag har inhandlat nya träningskläder och skor och skaffat mig en ny träningsloggbok där det inte längre bara ska stämplas en gång i månaden. Jag har varit på middag på frösön, lunchat med Mathilda och tjejerna. Jobbat lite mer har jag också gjort. Och umgåtts med Pontus. Och idag har jag blivit svarthårig. Och så har jag och Alva gått, väldigt spontant på bio.

2013

Några bilder från ett fint och ett minnesvärt nyår (lånade av Karro, Mathida och Ajax). 
 
Ja, mitt nya år kunde nästan inte inletts på ett bättre sätt. Jag hade några av de bästa människorna jag vet runtomkring mig, bara det gjorde mig lycklig. Sen att det åts god mat, dracks goda drinkar och att det var en sådan god stämning med mycket skratt och flams och sånt gjorde det hela ännu lite underbarare. Såna här kvällar gillar vi starkt. 
Och innan jag somnade igårmorse så slog det mig också, vilket enda nyårslöfte jag tänker ha i år. Jag brukar inte vara särskilt mycket för dessa fjantiga nyårslöften som ändå glöms bort två veckor in på januari varje år, men detta kändes helt rätt, och förresten skulle jag nog inte kalla det för ett löfte, det är nog mer ett mål.

RSS 2.0