Run away as fast as you can

God dag! Fick somna på bästa möjliga sätt igårkväll, och det första jag gjorde imorse när klockan ringde liiiite för tidigt för att orka kliva upp, var att försöka avboka mitt träningspass jag bokat in mig på till klockan tolv. Dock lyckades jag (i sömen som jag var) inte avboka passet vilket känns riktigt jävla bra just nu. Cx works tog jag mig alltså iväg på och satan i helvete vad jobbigt det var. Träningsvärken är redan här, och gött mår jag.
 
Nu ska jag ta mig en dusch, och sedan bara ta det lugnt innan jag ska ta mig an ett arbetspass!
 

30/8

De två senaste nätterna har jag jobbat, och jäääklar vilka bra nätter det har varit. Jag tycker om mitt jobb och jag tycker ännu bättre om alla otroligt fina arbetskamrater jag har turen att få ha runt omkring mig. Och igår fick jag höra något som gjorde mig så glad, så glad..fan vad glad jag blev. Jag dansade nästan mig igenom natten sen, haha. ♥
 
Denna dag inleddes med en dryga 7 kilometers powerwalk, och sedan en gofrukost och en dusch. Nu ska jag dricka vatten (dumma huvudväääärk) och titta på några O.C avsnitt, innan jag sedan ska agera kvinna och färdigställa något ätbart åt familjen. Ikväll tänker jag också krama om min pojke.

hallå eller

Imorse väcktes jag av att konduktören knackade på dörren till kupén, "God morgon, nu är vi snart i Östersund", sa han, och fem minuter senare, närmare bestämt klockan kvart över fem imorse stod jag och mamma på perrongen, nyvakna, i ett svinkallt och blåsigt och mörkt Östersund. Jag är hemma igen. Och jag känner faktiskt att det där "borta bra men hemma bäst" inte stämmer in lika mycket som jag brukar tycka efter några dagar på annan mark. Jag hade gärna stannat några dagar till.
 
Hur som helst så har jag haft fina dagar nere i söder. I fredags sprang jag och mamma igenom hela nordstan och ett flertal andra butiker i Göteborg. Det var riktigt mysigt och roligt, och efter sju timmars Göteborgsshopping var jag sex toppar/tröjor/koftor, en jacka, ett par jeans, en bh och en bb-cream rikare (och x antal kronor fattigare...). Dessutom dök aldrig regnet som lovats aldrig upp, det var fint. Fint med bara en mamma och dotterdag också.
Lördags- och söndagstiden tillbringades i Borås. Gymmade, åt god hotellfrukost, var på släktträff, fightades med jävliga getingar, blev stammis på Viskan, hängde i Sparsör, spelade och vann på ett amerikanskt sällskapsspel och fikade med en gammal vän.

det är du och jag mot världen baby

Efter en natt med mitt hjärta tog jag bussen rätt tidigt till staden i förmiddags för att möta upp Karoline. Vi lunchade/fikade på Törners och bara umgicks och hade det hur mysigt som helst. Några timmar senare gav jag Karoline en flyttpresent och så vi kramades i minuter. Det var sorgligt och jag tycker absolut inte om att skiljas från människor jag tycker så himla mycket om. Men jag vet att vi kommer hålla en bra kontakt och jag vet att vi snart kommer att ses igen, 55 mils avstånd kommer aldrig kunna förstöra den fina vänskap och broderskap (haha) Karoline och jag har, så är det. ♥
 
Annars så har jag också promenerat, packat och fixat inför ikväll då jag lämnar norrland. Fan så fint.

22/8

Tack, känns braaa. 
 
Igår umgicks jag med Pontus, och så jobbade jag från eftermiddag till natt. Idag har jag tagit mig en välförtjänt sovmorgon, ätit en god frukost,  gått en långpromenad på drygt 7 km, tagit ett bad, målat mina naglar (får tillåtelse att bära nagellack i nästan en vecka nu, woho) och lagt en ansiktsmask. Nu funderar jag på om jag ska orka börja packa ikväll eller inte, men kommer nog sluta med att jag gör det imorgon.... heheheh.

dela med dig av känslan, jag kan nog förstå

Hela helgen bestod utav jobb. Jobbade mycket förra veckan, långa och många pass. Men lika bra är väl det, för efter imorgon får jag sex dagar utav ledighet. En ledighet som kommer tillbringas någon annanstans än i Östersund (som för i övrigt redan börjar se läskigt höstligt och mörkt ut). Det ska bli hur skönt som helst att få komma bort ett tag. Se något annat, samla ny energi och ny ork. Det behöver jag verkligen.

Summerparadise

Efter tre dagar med arbetspass på nio långa timmar om dagen (natten) så är jag ledig idag, känns underbart. Har spenderat dagen med Karoline i ett soligt och varmt Östersund med en glass i handen och med prat om framtiden. Det var underbart och vi planerade lite underbarare saker. Ojoj, villvillvill. Nu.
 
Strax bär det av mot Frösön, där det blir grill och mys, underbart kallar jag det med.

Vart jag än går

emmmaamarie@instagram
 
En sådan dag som jag hade igår uppskattas verkligen, av hela min kropp min själ och mitt hjärta. Den satt fint i vilsna tider som dessa. Vet inte riktigt vart jag har mig själv numera och jag vet inte riktigt vad det är med mig men panik är i alla fall något jag får över allt och allt och allt. Mest panik får jag nog av tanken på att några solstrålar kommer lämna Östersund i höst, och att jag kommer vara kvar i denna tråkiga, mörka, kalla lilla äckliga stad. Är så rastlös att jag vill dra härifrån, göra något spontant och galet, typ.

mysliv

Jag njuter till 110% av att vara ledig, av att ha möjligheten att göra vad jag själv känner för morgon som kväll som natt. Igår struntade jag i Marité för att istället umgås och ha lite kvalitetstid med en fin vän och hennes pojke. Vi skrattade till en rolig film, pratade och åt glass som smakade whiskey. Det var en fin kväll det. Fint var det också när jag senare fick somna i min älskades famn någon gång mitt i natten.
 
I eftermiddag ska jag käka gomiddag med familjen, blir kräfor med tillbehör och efterrätt. Och därefter kommer denna kväll tillbringas med mina favorittjejer borta i valla norra.

jgiwhrowaörap3iftr4hwgiäselgkfkslägkrjöioehöödjkblöfde


As long as you love me

Då jag har haft svårt att sova den senaste veckan vaknade jag idag, liksom de andra tidigare dagarna, supertidigt. Och eftersom jag inte tycker om att kasta bort min lediga tid så åkte jag också tidigt in till stan för att sola och träna, och så inhandlade jag dessutom färg till ögonfransarna och ögonbrynen.
 
Snart är det middagsdags och ikväll ska jag göra något jag inte har lust med. fhvwargliwajgphwaurp orkar inte.

8 augusti i bilder

(hahahha)
Tillbringade 3,5 timmar inne på Attityd imorse, gick från blond till ombrefärgat (möööörkt) och några centimeter kortare hår. Lunchade på Wedan med Mathilda, Emilia, Karro och Emma, och ikväll har jag befunnit mig hemma hos min älskade farmor. Finare dag.

jag står för varenda rad jag lagt, därför kommer jag alltid vara äckligt äkta

Idag har jag ätit en god frukost beståendes av havre-och quinoagröt med äpple & kanel, en smoothe och citronvatten, umgåtts med Jannie, inhandlat ett par svarta jeans och ett balsam och en hårinpackning från världens bästa märke Aussie (det är dyrt att vara ledig), rätat ut ett frågetecken, och tränat på Fristilen (fick panik när jag insåg att mitt gymkort de senanste månaderna inneburit 1500 kronor i sjön...).
 
Imorgon är det återigen jobbdags, och inte nog med det så är morgondagen också den sista dagen för mig som blond för ett bra tag framöver.

hnavrikljmnsfvgkrh

Efter en morgon med massor av mys och kramar (och massor av missade samtal...), dryga fem timmars jobb, en pw och efter att ha ätit en hel del jordgubbar tänker jag snart sova. Det blir en dag imorgon också. En tidig jobbdag innan lite ledighet närmare bestämt.
Hela veckans pepp har varit att nästa vecka kommer bli bättre, och nu är det nära. Onsdag är en dag jag längtar galet mycket till.

3/8

Denna vecka har jag jobbat alla dagar förutom idag, haft en av de bästa stängningspassen någonsin och vänt på dygnen ordentligt, drömt mardrömmar varje natt, sushi-lunchat och druckit kaffe med min älskade pojkvän, lunchat/fikat på Pause med bästaste Tove, Isabell och Karoline och inhandlat en ny fin, transparent blus/skjorta.
 
Imorgon kommer min bror äntligen hem och nästa vecka kommer bli bra. Jag blickar framåt och tänker positivt.
 

RSS 2.0