11/4

Suddig bild osv, men tänkte bara säga att jag imorse anlände till mitt NYA JOBB med nyklippt hår och ett leende på läpparna. Wihooo. 

 

7/4

I fredags samlades vi ett gäng från vår gamla ryskagrupp hemma hos Bo i Lugnvik, det snackades, flamsades, dracks drinkar och öl. Det var riktigt trevligt, trevligt att samlas och catcha up om livet liksom. 
Igår firade vi Ajax som fyllt 20, det var enligt mig en helt sjukt bra kväll. Förfestade med det absolut bästa gänget på Frösön och dansade på cuprum fram till stängning och fram till att någon återigen fällde mig (förmodligen en av vakterna som jävlades med mig igen?) så att jag snubblade ut genom dörren...hahah. Bredvid mig på bussen hem satt en man som visade sig ha varit fotograf för franska Vouge med, tyckte det var lite coolt. 

3/4

Umeå bestod av roliga och långa bilresor, mycket skratt och flams, en konsert, bio, shopping och nödvändig kvlitetstid med mamma och pappa. 
Förra veckan var...bara så mycket. Det var mycket som hände. Brorsan åkte tillbaka till söder, jag var nervös i flera dagar inför något nytt jag skulle göra, älsklingarna från Norge kom hem och det festades till De Vet Du på Cuprum, det jobbades, det blev kvalitetstid med Mathilda, och sen avslutades veckan med att jag började bli sjuk. I måndags tvingade jag mig ändå iväg till stan för en catch-upfika på Wedan, och sedan dess har jag i princip varit sängliggande. Förutom idag då. Nu börjar jag bli pigg. Pigg och taggad på helgen och på nya äventyr jag ska ge mig in på på fredag. Spännande, det här bliiiir nog bra. 

RSS 2.0