♥29/8

Imorse drog jag på mig H&M-tröjan och gick på gymmet för att springa dryga 7km. Älskar att träna på morgonen, gillar känslan av hur pigg och levande man känner sig efteråt. Gillar hur jag saaakta men säkert kommer nå mina nya träningsmål. I eftermiddags skulle jag egentligen iväg och fixa mina ögonfransar, men pga förhinder blev tiden inställd och jag gick i stan med Therese istället. Sprang in på Make Up Store och kom inte ut tomhänt, 20% på allt idag dessutom! Make Up Store har enligt mig de bästa make up-produkterna så de kan man aldrig få för lite av. Det jag köpte var ett läppstift (trip sheer, big favorite!) , ögonbrynsskugga, samt en primer för ögonbryn & läppar. Kan nog inte bli besviken. Nu ska jag njuta av kvällen, och ladda upp inför morgondagen. Kram på er ❤

♥25/8

Lately @instagram Tittar in och hälsar alla en god kväll och natt! Jag ligger nerbäddad, snart redo att bege mig in i drömmarnas värld. En lång dag väntar imorgon. Take care ❤

♥21/8

Införskaffat mig typ världens skönaste BH och massor av ringar, allt från H&M. Helgen närmar sig. Det blir den första lediga helgen sedan USA för min del. Ska bli sååååå skönt och jag kommer njuta sååååå mycket av allt kul jag ska göra. 11års-kalas, utflyttningsfest, landet, träning mm, alltså bara ge mig.

♥Los Angeles

Los Angeles. Här slog mitt hjärta lite extra hårt, det här är numera en av mina favoritställen på hela jorden. Så himla vacker stad. Alla stränder, bergen och den stora staden. Hollywood. Det avslappnade folket. Ja, jag har redan bestämt mig för att hit ska jag igen. Helst nyss också. Här var vi i tre heldagar. På den tiden hann vi med en del av ena downtown city (de har tydligen två downtown), en baseballmatch (sjukt mäktigt!), en dag på Hermosa Beach (den finaste stranden jag sett, här har bland annat flera scener från The O.C. spelats in❤) och en dag i Santa Monica och Hollywood. Till de sistnämnda ställena bilade vi, med vår fina Chevrolet som vi hyrde och fick ha i åtta dagar.

♥15/8

De senaste dagarna har tillbringats på jobbet, på gymmet, hemma och med nära och kära. Så som jag trivs bäst egentligen. I måndags blev Simon och jag återigen bilägare, denna gång till pappas gamla bil (en Volvo v40) då han tog och köpte sig en ny. Igår var Simon och jag ute på landet och hälsade på hans familj, det var himla avkopplande och mysigt. Jag och Alva både plockade och åt massor av bär, så nu ska det göras smoothies här. Ikväll ska jag på bio med bästa Karro också. Gud vad jag tycker om den kvinnan alltså, gud vad jag tycker om alla bra människor jag har runtomkring mig❤

♥Orlando

Orlando. Här hade vi några intensiva och roliga dagar. Vi var en heldag på Discovery Cove, där vi snorklade i ett konstgjort korallrev med diverse fiskar, stingrockor och hajar, samt simmade med delfiner. Det här var nog en av resans största höjdpunkter, allt var så häftigt! Delfinen vi simmade med var 50 år gammal, och helt underbar. Korallrevet var jäkligt häftigt med efter en stund, (var lite rädd för de extremt stora stingrockorna först). Värt att nämnas är att jag en gång trodde att jag ställde mig på en sten, men då jag bara gled ner från "stenen" insåg jag att det var en stor stingrocka jag ställt mig på. Jag skrek av panik och en badvakt som såg detta bara skrattade. Sedan var vi en dag på Universal Studios. Från öppning till stängning åkte vi karuseller och berg-och-dal-banor, samt gick och tittade i alla världar. Harry Potter var utan tvekan det bästa här, allt såg ut exakt som i filmerna. Näst sista dagen i Orlando var vi på Sea World, som vi fick gratis inträde till genom Discovery Cove. Här tittade vi på olika djur som flamingos, delfiner, hajar och krokodiler. Den här dagen var nog en av de varmaste på hela resan tror jag, det var helt sjukt. Svetten bara rann när vi tittade på en fantastisk delfinshow mitt på dagen. Efter det kunde vi inte vara ute mer, så vi åkte och shoppade istället (haha). Kan ju också berätta att den extrema värmen den här eftermiddagen gick över till ett enormt oväder, har aldrig någonsin sett ett sådant ösregn.

♥miami

Miami. Ett riktigt glasställe, det kryllar av lyxiga bilar och båtar överallt. Extremt varmt och hög luftfuktighet. Fina stränder. Sjuka dresscodes om man ska ut. Rätt dyrt. Spansktalande människor överallt. Här bodde vi bara i två nätter, på ett hotell som heter Days Inn som ligger vid Miami Beach. Här var det avkoppling gånger tusen. Gick typ från sängen till poolen, till stranden, till en restaurang och till sängen igen, typ. Skönt var det. Ett minus är dock den höga luftfuktigheten... Alltså ni anar inte, det kändes som 100 grader tack vare den.

♥New York

På Arlanda, glada och förväntansfulla. Här hade vi hela äventyret framför oss. Lycka.
Efter många om och men fick vi springa till planet, försenade som vi var efter allt strul som uppstod. Som pricken över i:et så fick jag sitta ensam längst bak i planet med, i 8 timmar. Delta Airlines har några punkter att jobba med, helt klart... Försökte i alla fall att sova under resan och tillslut anlände vi till staden som aldrig sover, New York.
Simon och en polis, vid Times Square.
Times Square.
Vi åt onyttiga frukostar (eller förresten alla måltider var nog rätt onyttiga). Här är en typisk frukost, amerikanska pannkakor med sirap, grädde och bär.
Tog en turistbuss (sjukt värt!) och fick se stora delar av staden. Den här dagen var det nästan olidligt varmt ute.
En av alla gator, med massor av gula taxibilar.
Den där fina skyskrapan ni ser är byggd efter att 9/11 inträffade, precis bredvid där de skyskraporna stod.
En vägskylt, innan vi åkte över en bro som tog oss till Brooklyn.
New York.❤
Brooklyn.
Ground Zero. Fontäner som byggts till minne av alla 9/11 offer exakt där World Trade Center-skyskraporna stod, sjukt mäktiga och vackra, men mest av allt var det hemskt.
Namnen på alla offer stod runt fontänerna.
Jag hittade en Michael Kors-butik i ett av de finare områdena och slog till på min älsklingsväska jag länge velat ha. Den lyckan.
Några dagar gick åt till shopping. Vilket shoppingparadis New York är alltså! Man kan verkligen hitta allt, och mycket är billigt också.
Jag fyllde år. Och var glad. Att fylla 21 i USA är stort. Så det firade vi med en mysig och god middag;
Mitt älskade hjärta bjöd mig på The world's number one Hard Rock Café, på Times Square. Jag åt norsk lax och drack några goda drinkar. Vår servitör kan vara en av de bästa någonsin med, så himla trevlig och så snällt av honom att bjuda på en födelsedagsbakelse med ljus och allt. Guldkväll verkligen. Tack igen Simon! ❤
Det var oväder många kvällar. Spöregn, det värsta åskoväder jag någonsin upplevt, och storm. Vi fick varningssms att vi skulle hålla oss inne. Poliser, brandmän och ambulanser var förberedda och stod utspridda i hela staden. Men ovädret gick lyckligtvis över rätt fort, och så även min rädsla för åska. Man vänjer sig tydligen...
Vi åkte upp till Top of The Rock för att titta på utsikten, himla fint.
Mys. ❤
Här var det 4th of July. USA:s nationaldag, och dagen efter min födelsedag. Och sista dagen i New York. Vi tittade på fyrverkerier, och sedan festade vi på en klubb som heter Pacha. Svinkul var det, helt annorlunda än vad man är van vid i Sverige.
Dresscoden var såklart att man skulle bära något blått, vitt eller rött.

♥6/8

Vilken dag det har varit! Jobb, och dessutom oväder i denna lilla stad. Översvämningar och strömavbrott. Ja, så kan det gå. Kom i alla fall hem till en mysig famn och färdiglagad mat alldeles nyss, det är så guldvärt. Nu: träning. Simon och jag har satt upp nya mål att sikta mot, så nu finns det (nästan) inga ursäkter. Let's do this!

♥sommardagar som denna

⚫topp, Forever21 ⚫jeansshorts, Levi's (501) ⚫skor, Nike AirMax ⚫väska, Michael Kors En liten smygtitt på några av mina bästa köp från USA. Herregud vad vi shoppade. Men jag är såå nöjd över allt. Så glad att allt är mitt nu. Ääälskar lediga, soliga, varma sommardagar som denna. Älskar att känna mig effektiv, som jag varit idag. Har hunnit tvätta allt sedan resan, städat lägenheten, träffat Jannie och umgåtts med henne, och så har jag fyllt i mina ögonfransar hos bästa Jennie. Nu väntar en lugn kväll innan lite jobb och 6-års kalas imorgon.

RSS 2.0