Första andvents-mys




Christmasfeeling

Första advent idag, och lyckligtvis fick Östersund vakna upp och se SNÖ utnför fönstret. Fan vad bäst.
Och bäst var Breaking Down igår med. Så. Jävla. Fin. Så. Jag. Ville. Nästan. Gråta.

Breaking Down part 1


Ja, ikväll smäller det. ♥

Julmys


Min fredagskväll började med att söta Mathilda, som numera är körkortsägare (grattisgrattisgrattis!), kom och hämtade upp mig och fyra tjejer till för en tur till Ica Maxi. På Ica Maxi inhandlades det nödvändigheter och gosaker inför en julmyskväll som vi senare hade hemma hos Renée.
Resultatet efter några timmars bakande ser ni på bilden ovan; några helt fantastiskt fina och goda lussebullar. Till det blev det också glögg, pepparkakor och tjejsnack.

Fredag och frihet

Efter en kort och smärtfri skoldag, beståendes av en frukost och en föreläsning är nu den underbara helgen här. Har massor av mysiga planer för helgen och det känns bäst. Och det närmar sig också den dag då min älskling kommer hem.
Livet är rätt fint just nu.



Scary monsters and nice sprites

Sämst uppdatering av mig. Lika bra det.
De senaste dagarna har det inte hänt mycket alls. Jag har gått i skolan, jag har varit less på skolan, jag har tränat, jag har sovit faktiskt väldigt mycket (välbehövligt!) och så har jag också tagit en mysig fika med Alva.

Nu ska jag snart bege mig in till stan. Först blir det en middag med Alva och därefter blir det Body combat på Fristilen med Sara. Kommer nog bli fint.


Me right now.

Linköping


Fyfaan vad underbart. Jag saknar Linköping och jag saknar min bror.

Att våga är att tappa fotfästet en stund, att inte våga är att förlora sig själv

En lugn helg har passerat. Jag har tagit igen missad sömn (även fast det inte går), pluggat, umgåtts med Jannie och Wille, umgåtts med mamma och pappa, tränat, kört bil och inhandlat både ett par nya slalomskidor och ett par nya stavar. Längtar tills snön kommer och längtar till jul. Att mamma lyssnar på julmusik gör ju inte stämningen sämre heller. Myspys.


Imagine when it changes

Idag känner jag mig riktigt duktig. Riktigt jävla duktig faktiskt.
Jag har börjat ta tag i mitt liv, jag har tränat och, hur motbjudande det än lät, så har jag spenderat min fredagskväll med plugg istället för att dansa loss på O'learys till Ismens sköna "Alla gillar brudar".
Och nu ska jag sova. Innan tolv. När hände det här sist? Aldrig? Nä.

20111117

Alla tankar, alla funderingar och allt annat senaste tiden har totalt trängt bort bloggens existens ur min hjärna. Och tur är väl det, annars hade kanske min hjärna och hela jag vid det här laget...sprängts?
Hur som helst har ingen speciellt hänt sedan sist, jag har gått i skolan, tränat, pluggat och myst. I stora drag. Och just det, jag har också hunnit bli tv-kändis i Mittnytt.


En mysig låt, som jag har fina sommarminnen till. ♥

Grattis på farsdag pappaaa

Igår blev det, enligt mig, en alldeles perfekt lördagskväll med tacos- och chokladmuffinsätning, snack och Titanic-tittande i Mathildas jättemysiga friggebod med henne och Ajax.
Och sedan, vid halvtvå-tiden i natt, blev det en liten åktur till Pontus där han och jag så fint somnade till New Moon.

Idag har det varit en typisk söndag. Det vill säga, den typiska dagen för att slappa, träna och plugga. Men något speciellt med idag är att pappsen har firats lite extra!

Sedan igår

har jag varit på en enda lektion i skolan.
har jag impulsköpt hårsnoddar, en hudkräm och ett lypsyl som luktar himmelskt båda två.
har jag hårdtränat på Fristilen.
har jag pratat igenom mina tusen funderingar med den person som förstår mig allra allra bäst.
har jag spenderat tre timmar av fredagskvällen hemma, och under de timmarna hann mamma fråga tre gånger om allt var som det skulle. (Hon var tydligen så förvånad att jag var hemma, haha).
har jag kört bil i halka och i jättetät dimma för första gången. (Det var läskigt).
har jag kramat och pussat på Pontus.
har jag somnat till The Simpsons.
har jag myst.


en novemberonsdag 2011


Glad tjej idag.

Av någon anledning går jag runt och känner mig rastlös, trots att det finns hurmycketsomhelst att göra, och trots att det finns hurmycketsomhelst som behövs göras. Blablabla.
Något annat jag verkligen konstaterat de senaste dagarna är att jag hatar hösten. Jag hatar nästan hösten så mycket att jag längtar efter snön nu.

do the right moves and don't get caught up in loads of mess

Dags att ta tag i livet. Men var fan ska man börja?


20111106

Lite konstig kväll blev det allt igår. Men bortser man från att hemmafesten vi var på blev förstörd på grund av några jävliga grannar, och att det blev lite för mycket av det goda för min del, så var det ändå en helt okej kväll, som bestod av två förfester, en hemmafest och sedan en krogrunda.

Idag har jag varit bakis, gosat med Pontus och fikat med min och Pontus familj. Skön söndag än så länge.
Nu är det bara en sak som återstår; plugg. Naturligtvis har jag skjutit upp det hela veckan till söndag kväll. Fint.


Gissa vem jag skulle föreställa igår?


Never think

Igår eftermiddag tog jag bilen bort till Mathilda, och efter att vi stannat på Maxi för lite gotte-handling åktes det runt och runt i staden, bort till Lugnvik, bort till Torvalla och bort till Frösön. Det var fint. Fint var det också att jag senare fick avsluta torsdagen den 3 november 2011, med att somna bredvid min Pontus.

Idag har jag varit på stan med mamma och pappa, var tvungen att utföra lite nödvändighetsshopping inför imorgon. Imorgon är det nämligen dags för halloweenpartaj. Outfiten ser i alla fall ut att bli parfait.

everybodys human and everybodys equal, Listen to no body because everyone is people

Denna vecka har jag varit sysselsatt hela tiden, antingen med allt eller också med ingenting. Skönt har det i alla fall varit.
Sedan i måndags har jag gosat med Pontus, gått i stan och fikat med Jannie och Johanna, umgåtts med Wictoria och Linette, spontant druckit en halvliters-briska på news en tisdagskväll med Wictoria, kvällskäkat på Max, pluggat ytterst lite, fikat på Pause med Karoline och Tove, ätit icke-välstekt griskött (bra där!) och sovit hemma hos Sanna.


Fika på Törners

Linette med 3D-brillerna, på Max

RSS 2.0