lyckligare nu

 
Färdigjobbat för 6 dagar framöver, och halvfärdigpackat. Imorgon flyger jag iväg för några dagar i Borås, ska fira mormor som fyller år, träffa släkt och vänner, och även umgås med min saknade storebror som lyckligtvis också dyker upp. 
 

30/10

Fantastiska tisdag, fantastiska lediga dag. Har spenderat tre och en halv timme inne på Attityd, sagt hej då till min ombre och mina småtorra toppar, och sagt hej till en ny nyans av brunt. Har träffat en efterlängtad Alva♥ och lunchat och druckit kaffe och snackat om allt möjligt och allt omöjligt. Har piercat naveln (och ja, det gjorde riktigt jävla svinont). Har sprungit runt i affärer också, och shoppat, nya hårprodukter och nya underkläder och en rengörningstvål till naveln.
 
Nuuu ska jag snart duscha, rengöra naveln för första gången och sen ska jag sova. Jobbet kallar imorgon igen, en dag kvar nu innan jag åker söder ut för några dagars semester, håll ut Marie, håll ut. Stay strong osv.

27/10

Två mobilbilder från den senaste veckan
 
Fastän jag har ont i huvudet och i magen och i kroppen och knappt fick mig någon sömn inatt så är jag ändå glad idag. Jag har haft en bra dag med massor av barn på McDonald's idag, och jag har målat allt från pussmunnar, hjärtan, hello kitty, pudlar, och bondkatter, till en pumpa, en jaguar och ett spöke i barnens ansikten, satt och målade i sex hela timmar, sen fick jag ge mig, efter att redan ha jobbat över i en timme. Men fan vad kul det var, jag gillar att vara värdinna.
 
För i övrigt så är det rätt mycket som peppar mig just nu. Tack och lov. Jag behöver sådant mer än någonsin nu. Tisdag och torsdag är i alla fall två dagar som kommer bli helt sjukt bra tror jag. Längtarlängtarlängtar.

26/10

Under de senaste dagarna har jag umgåtts med Alex och Wicke, jobbat varenda dag sedan i söndags, firat pappsen som fyllt år, frysit ute i alla dessa sjuka snöstormar, bodypumpat och bodystepat med Päivi (kan inte gå normalt längre pga träningsvärken, haha), umgåtts och myst och varit ute och ätit med Pontus, som om  bara någon timme sitter på ett flygplan på väg till andra sidan jorden.

Idag är  jag ledig, min enda lediga dag på åtta dagar (fan vad jag jobbar). Och imorgon jobbar jag mitt första pass som värdinna, och JAG ska då hålla i ansiktsmålning för barn hela dagen, utan erfarenhet och utan en egentlig utbildning (den enda utbildning jag fått kan ni se på bilden ovan, fick provmåla Elin). Kan bli galet roligt det här, och jag är taggad. Måste bara kolla upp hur spiderman ser ut, då det verkar vara en populär figur småpojkar vill bli målade till...
 
Annars så befinner jag mig i södra sverige redan om en vecka. Och idag ska jag boka en tid för något skojigt och så ska jag också vara med Mathilda. Fin ledig dag.

We’re beautiful like diamonds in the sky

Förfesten hos Mathilda igår var rolig, trevlig och mysig. Det dracks alkoholhaltiga drycker, åts godsaker, skrattades och firades (Tack för det♥). Cuprum var sedan helt okej och inte mer än så. Har aldrig haft en riktig kanonkväll på cuppis och så blev det heller inte igår, gillar inte riktigt att det är ett "chillhängställe", och något annat jag heller inte gillar är att det alltid är exakt samma människor som är ute i denna lilla stad på helgerna, alla utgångar ser likadana ut. Och jag börjar bli less på det.
Less var jag också inatt, efter att ha gått emellan 7344548 stycken gängbråk inom loppet av en halvtimme, frysit ute i timmar, missat sista bussen hem, Mathildas telefon hade blivit stulen, hamnat på en efterfest där jag (efter att Wicke dragit) inte kände en enda människa, efter att jag varit tvungen att ringa och väcka pappa halv fem på morgonen och efter att ha fått promenerat på Östersunds mörka höstgator alldeles ensam för att sedan få hoppa in i en varm bil som tog mig hem.
 
-
Idag tänker jag ligga i sängen heeeela dagen. Kanske tar jag mig iväg en sväng ikväll för att träna också. Om jag orkar.

19/10

 
Igår var jag på artonårsfirande och inatt bokade jag en resa ner till huvudstaden. Om en månad bosätter jag mig i Täby i några dagar,  och fyfan vad jag längtar!
Idag är jag glad och ikväll ska jag bära klänning för första gången på flera år och så ska det festas och firas. FIN FREDAG.

13/10

Den här veckan har inte varit särskilt bra, jag har inte mått så bra. Både min hjärna och min kropp har sagt "jag orkar inte, jag vill inte, jag bryr mig inte". Jag är glad att det är slut på denna vecka efter imorgon. För efter imorgon blir det nog bättre, som en nystart, det ska det bli. Och imorgon ska det firas med både sprit och absint med några jobbarkompisar. Det blir fint. Och förmodligen jävligt spårat.
 
Den här veckan har jag annars blivit utsedd till förra månadens medarbetare på jobbet, jag blev så glad att jag började gråta. På en stadsbuss, med massor av folk. Och jag orkade inte bry mig om att det egentligen var pinsamt, för det sket jag i.
Igårkväll var jag på bio, lite spontant sådär, med Lina och Mathilda. Vi såg "Savages" och jag vet inte riktigt vad jag tycker om den filmen. Den var bra, men samtidigt var det kanske lite för mycket action för min smak, och för att inte tala om slutet...men se den ändå, som jag förstått det så tycker många om den filmen.
Idag var jag på fördelsedagsbrunch, Carro fyller år idag och det skulle firas. Åt nog den godaste frukosten någonsin.
Och så måste jag bara avsluta med att jag idag har jag haft mitt körkort i precis exakt ett år. Gälet.

rip

22 minuter efter att jag hade publicerat mitt förra blogginlägg var det officiellt, du hade upplevt ditt sista ögonblick på denna jord. Finner inga ord för hur hemskt det här är, och jag kan inte sluta tänka på dig, din familj och din släkt, dina vänner och din flickvän. Alla är så ledsna. Något jag heller inte kan sluta tänka på är de minnen vi har tillsammans, alla gånger vi skrattat åt Torkel i Knipa hemma hos Wille, den gången vi grillade i Björkbackaparken och du kastade upp min och Jannies grillkorv i trädet och vi skrattade så gott, den gången du ringde mig mitt under en mattelektion och frågade om vi inte skulle umgås hemma hos Wille efter skolan, de gånger vi festat tillsammans, de gånger du försökte para ihop mig med din kompis och du smsade mig från hans telefon, den gången du och Wille dök upp med din bil mitt ute i ingenstans när jag och Jannie var lost på Frösön en mörk vinterkväll...
 
Usch, det här är ofattbart, och allt jag kan säga just nu är tack för alla roliga stunder och vila i frid. Hoppas du får det bra där du är.
 

 
 
Nu ska jag snart jobba, och för en gångs skull hoppas jag att det kommer sjukt mycket hungriga gäster över middagen, så att det blir mycket för oss anställda att göra. Jag hoppas det, för att man under en sådan middagskaosrusch inte har en chans att hinna tänka på annat än själva jobbet.

7/10

Idag mår jag inge bra. Ont i magen, kan inte sluta tänka. Jag, som många andra säger kämpa, kämpa, kämpa.
 
Dagens höjdpunkt och ljus var i alla fall en väldigt mysig lunch på Wedan med Karoline, världens bästa. Tack♥

6/10

Idag är en dag då alla gårdagens roligheter ger sig uttryck i illamående och trötthet, men satan vad det var värt det. För det var en kväll med underbara människor under ett och samma tak, det var god mat, det var god dryck, och det var en god stämning trots att bästaste Ajax nu idag har flyttat. Det var sedan en snäll taxischaufför som skjutsade oss in till stan, det var några timmars hängande på cuppis och sedan bar det av mot Frösöns gräddhylla där det efterfestades till...idag. Vaknade upp i en liten bastustuga nere vid sjön imorse, och bredvid mig låg Pontus, Emilia och en arbetskamrat till mig, haha.
 
TACK FÖR IGÅR ALLIHOPA OCH LYCKA TILL I NORGE AJAX. ♥
Och nu ska det taggas till igen. Woopwoop!

Fucka ur

 Skjutsat mor och far till flyget, solat, tränat och taggat. Ikväll blir en bra kväll.

4/10

Dagen i bilder. Fristilenträning. Mat. Inköp av världens bästa hårprodukt.
Kvällen kommer bestå av hardwork och imorgon blir det en finfinfin och underbar dag på många sätt och vis. Är galet pepp på helgen faktiskt.Tror det var länge sen jag var såhär pepp.

en oktoberonsdag

Tog mig en liten powerwalk imorse och nu sitter jag här och dricker grönt citronte och äter en sallad och njuter av att mitt egentliga aretspass idag (10-19) är bortbytt mot ett lite chilligare sådant.
Annars så jobbade jag åtta timmar igår när jag egentligen skulle varit ledig och jag längtar galet mycket till helgen. I helgen händer massor av bra saker.
 
 

1 oktober 2012

God morgon, tänkte jag som just vaknat upp från en powernap säga. Men nej, god dag är nog mer korrekt, så, god dag.
Idag har jag varit sinnessjukt trött. Anledning? jag har hoppat in och jobbat extra under frukosten, mitt första frukostpass på McDonalds. Klockan ringde strax efter fem i morse och jag har nog inte varit uppe så tidigt på år och dagar tror jag. Men jag klarade det fint och arbetspasset var ett mysigt sådant, med helt andra menyer än vad jag är van vid, roligt med någonting nytt.

Nu ska jag chilla i någon timme sen blir det måndagsmys med bästis, måndagar har liksom blivit vår dag.

RSS 2.0