Mår rätt så jävla bra, men inom mig finns ändå en jobbig känsla av oro. Jag hatar att inte veta, att inte kunna påverka. Var stark, kämpa, du klarar det häääär. ♥

Little things

I onsdags rockade Jannie, Johanna och jag Vemdalen. Åkte skidor, fikade, skrattade (HAHAHAH) och lagade middag i Jannies lilla stuga. Mådde bra och njöt av livet, typ. 
Igår var det alla hjärtans dag, och det blev en mycket fin sådan för min del (hoppas ni också hade en kanondag). Jobbade, gick på bio med Alva och såg en heeelt underbar film, Ego. Stekte pannkakor, både gav bort- och tog emot en present och såg på Fråga Olle. Somnade sedan i Alvas säng. Med henne. Skedandes. Att skeda är alldeles för underskattat, det är hur mysigt som helst ju.   

12/2

Helgen bjöd på festligheter och mysigheter i Alvas lägenhet. Igår umgicks jag med Karro, vi bakade kladdkaka, bokade boende i Stockholm, (längtar fortfarande galet mycket tills vi åker) och så åt vi en god middag på Pause.  Idag har jag jobbat och imorgonbitti åker jag och Johanna till Vemdalen för att åka skidor med Jannie. Fint blir det garanterat. Fint liv. 

Latest ♥

♦Obey-keps, Storbritannien ♦toppar och en skjorta, BikBok ♦smink och borstar från världens bästa Tikei, ♦smink, H&M, ♦handkräm och Helosan till min nygjorda tatuering, apoteket ♦älsklingskroppsvårdsprodukterna med kokoslukt, The Body Shop.  
 

I wish it would, would be that good When we were sitting on top of the world

Förra fredagen var en av de värsta och hemskaste dagarna jag någonsin varit med om. Ett beslut jag tog utifrån vad jag känt och upplevt den senaste tiden blev till ord, konsekvenser och tårar. Massvis med tårar, sorg och en känsla av en enorm ensamhet. Fyfan. Det enda jag vill är att allt ska bli bra, att allt ska kännas bra. Men allting är så svårt och tyvärr kan man inte själv bestämma vad man känner. Vilken skitvärld vi lever i. 
Hur som helst så var nog det här det bästa att göra, och någonstans långt, långt inne i mig vet jag nog att det är rätt. Det är bara lite svårt att förstå just nu. 
♥♥♥
 
Sedan i fredags har jag försökt att må bra, har bara gjort sådant jag brukar tycka är roligt. Har haft fina människor runtomkkring mig, (vad hade jag gjort utan er?♥) och har bland annat också varit på luciaåterträff, firat Renée, käkat middag och myst med Karro,  dansat med Johanna och styrketränat med Päivi.
 
 
 
 
   

RSS 2.0