♥doftljus

De här ljusen är de perfekta doftljusen. Ni hittar dem på Indiska och de doftar magiskt.
 

♥26/2

God förmiddag! ♥
Jag vaknade när Simon gick till jobbet vid sju imorse. Och här sitter jag nu några timmar senare och har haft världens bästa och skönaste morgon, med en långpromenad på 8 km och ett besök på Ica för att inhandla ingridienser till brödbak som senare blev en del av min underbara frukost. Alltså, jag älskar vekligen morgnar då man får göra precis som man vill, och allt i sin egna takt, och jag älskar frukost. 
 
Inväntar ett spännande samtal nu, sedan ska jag hoppa in i duschen, tvätta min nypiercade (andra gången gillt!) navel, och sedan invänta Simon som slutar tidigt idag. Vilken kalasdag!
 
(Receptet på brödet hittar ni här.)
 
 
 
 
 

♥Bästa

Söndag= träning, jobb och middag hos mamma och pappa.
Måndag= jobb och träning.
Tisdag= jobb och bio med Jannie. Fick äntligen se "Fifty Shades Of Grey". Och ja, jag tror att jag tycker att filmen var bra. Väldigt speciell var den dock, har aldrig sett något liknande. Går emot de flesta andra också och säger att jag älskade slutet av filmen.

Idag, ledig dag, och en Sara-och-Marie-dag. Bästa dagen på länge. Vi har promenerat till stan, shoppat lite, lunchat, pratat, skrattat, varit superspontana och piercat oss (!!!), och ja, bara haft det så bäst som vi alltid har det när vi är med varandra. Vi två alltså. Bästa.

♥Seche Vite

De flesta som känner mig har nog inte kunnat undgå hur mycket jag älskade Depends gelnagellack. Hade hela kitet med rengöring, lack och ledlampa och var en flitig användare i nästan två år. MEN sen, tyvärr, till min stora besvikelse så blev produkten återkallad, och jag lämnade motvilligt igen de lack som under två års tid fått mina naglar att vara fina, starka och hela.
Nu är detta någon månd sedan, men jag kan helt ärligt säga att jag fortfarande saknar mina gellack, och det fina, hållbara resultatet jag fick utav dem. Jag har ännu inte hittat något likvärdigt gelnagellack, men jag har definitivt hittat min nya favorit inom nagellacksdjungeln. Tack vare mitt jobb får jag möjligheten att testa en del produkter, och detta genomskinliga topplack (se bild 2) som många anser vara världens bästa snabbtorkande topplack, blev jag väldigt positivt överraskad av! Med hjälp utav detta torkar ditt nagellack på några sekunder och du får en lite tjockare "gelkänsla" på nageln. Det håller dessutom väldigt bra! Kan varmt rekommendera Seche Vite. Verkligen en grym produkt! 

♥20/2

Smått & gott senaste dagarna genom telefonen.
 
Det är en trött kvinna som sitter i soffan och skriver. Idag har jag jobbat 11,5 timmar, en lång men väldigt rolig dag. Imorse hade vi på H&M i Östersund clubfrukost, en VIP-morgon för våra klubbkunder. Dessa morgontimmar är fasen några av de absolut bästa och roligaste timmarna att jobba, alla kunder är så glada och trevliga och jag får så mycket energi, hoppas alla kunder och kollegor känner samma!
 
Nu tar jag helg, tänkte jag säga. Men riktigt så är det inte, men nästan. Lite småsaker är planerade men på det stora hela ska jag bara ta det lugnt, och bara vara.Och sova.
Imorgon smäller det i denna lilla stad med, Melodifestivalen sänds härifrån för första gången någonsin, och det märks att många är taggade. En kvinna som var och handlade massor av mig idag handlade scenkläder och smycken till Weises backstagedansare, liiiite coolt i alla fall? Ser ni blingbling och paljettleggings så vet ni vem som är säljaren bakom dem, haha *småstolt*. Även om jag inte tittat på MELLO (haha, avskyr verkligen det ordet!!!) de senaste tio åren typ så måste jag nog se det imorgon. Bara för att liksom.
 
Ha en grym fredag♥

♥19/2

Lediga dagar. Lediga lata dagar tänkte jag skriva men så kom jag på att jag varit allt annat än lat idag, haha. Har tvättat, städat, varit ute och gått/handlat, och klockan är bara halv ett. Så en ledig och effektiv dag skriver jag istället. ;-)
Solen skiner ute och termometern visar nästan 11 grader varmt (!!!), det är helt sjukt för att vara Östersund och fortfarande februari. Helt sjukt, men så himla nice. Det är galet vad solen påverkar mig och min energi, jag får fasen ett lyckorus så fort solen visar sig, och jag inser att vi går mot ljusare tider. ♥
 

♥Favorites from The US

Rent shoppingmässigt är USA ett paradis (inte minst New York), här är favoriterna jag fick med mig hem därifrån.
♥ Smått och gott från Victoria's Secret ♥ Nike Air Force 1 ♥ Nike Air Max 90 ♥ Obey-tröja ♥ Levi's 501 jeansshorts ♥ GoPro Hero 3+ ♥ Michael Kors- väska
 
Den största favoriten av dem alla är utan tvekan min väska. Dör lite för den, älskar den verkligen.

♥leo

Senaste tillskottet i träningsgarderoben, ett par träningstights från Aim'n som jag planerar att inviga så snart som möjligt (måste bara tagga till och ta mig iväg till gymmet efter ett alldeles för långt uppehåll...) Tokgillar dem i alla fall redan, med dessa på benen blir jag förhoppningsvis lite mer träningsmotiverad, hehe. 
Ni hittar träningstightsen här.

♥ trerätters

Förrätt • Avokado med skagenröra & citron. Varmrätt •  oxfilétoast med bearnaisesås, och sist men inte minst Efterrätten • vit chokladmousse toppade med hallon.

Tips! Kan varmt rekommendera den vita chokladmoussen, supergod och väldigt enkel att göra! Du slänger ihop den på en kvart och den går att förbereda dagen innan den ska ätas.

♥16/2

Tre jobbilder från i somras.
 
Idag gick jag in och jobbade klockan 7, fixade och gjorde det fint på min lilla avdelning och stämplade sedan ut 4 timmar senare, en kort men intensiv dag med andra ord. Superskönt att sluta tidigt dock, det var precis rätt dag att gå hem tidigt kände jag.
Har i alla fall även hunnit med en lunch och ett besök hos Diös idag. Efter 1,5 år i vår etta börjar det kännas som att det är dags för en större lägenhet, en tvåa eller trea, så nu ska vi letaletaleta. Har ni några tips mottages det tacksamt. ♥

♥memories

Häromdagen fick jag ett paket i brevlådan innehållandes dessa blider (+ ca 140 andra). ÄNTLIGEN har jag dem som framkallade bilder. många fina minnen det är i dessa bilder, ingen kan någonsin ana.

♥valentines day

Även om jag tycker att man ska visa kärlek och omtanke till nära och kära varje dag, året om, varje år, så var det ändå en liten speciell dag igår. Alla hjärtans dag. Kärlekens egna dag. Jag hoppas att ni hade en bra dag och att ni alla vet att NI ÄR ÄLSKADE och uppskattade av någon. Det är viktigt att aldrig glömma bort, var än man är i livet eller var man än befinner sig. Och till den som kanske känner sig ensam där ute vill jag bara skicka en stor KRAM ♥
 
Jag själv firade min alla hjärtans dag med människor jag tycker mycket om. Först mamma och pappa, och sedan Simon. Jag lagade min första tre-rättersmiddag som jag bjöd på, och jag själv blev överraskad med rosor, choklad och presenter. Har absolut inget att klaga på.

♥ Crop tops

Fyndade dessa inne på BikBok förra veckan. Kommer verkligen bli heeelt perfeka till våren/sommaren. Åh vad jag längtar!

♥Las Vegas

Här har vi utan tvekan ett utav de häftigaste ställena jag någonsin varit på. Las Vegas, en stad mitt i öknen. När vi var där hade vi över 40 grader varmt varje dag, så dagarna tillbringades vid vår fina hotellpool (vi lyxade till det lite extra och bodde på Hilton Hotel här. Älskade verkligen vårt rum och framförallt älskade jag nog det stora fönstret som vette ut mot staden♥) medan kvällarna/nätterna bestod utav festligheter. Spelade man på casino bjöds det på gratis drinkar. Uteställena var verkligen speciella, häftiga, något extra. Det var poolparty uppe på tak, Lil Jon och andra riktigt stora artister spelade på klubbar bara under tiden vi var där. Det var fester som man bara har sett existera på film innan, helt sjukt, men helt sjukt kul hade vi.
 
Förutom festligheter och poolhäng blev det också en del shopping, som faktiskt var över förväntan och väldigt bra. Införskaffade mig bland annat mina Nike Air Max och mina Nike Air Force här, haha♥
Sen, en av hela resans höjdpunkter, var när Simon och jag hoppade Sky Jump från Stratosphere Tower, (350 meter(!!!) och USA:s högsta fristående observationstorn!). Är helt seriöst fortfarande imponerad av mig själv att jag klarade det. Att jag gick ut från en dörr så högt upp i luften och hoppade. Jag var både livrädd och dödsnervös, men jag gjorde det. Och fasen vad kul det var!
 
De översta bilderna i inlägget är från en dagstur vi gjorde till Zion National park. Här är filmen "127 Hours" inspelad för er som sett den. Superfin nationalpark verkligen, verkligen värt ett besök.

♥9/2

Goood kväll! Hoppas ni alla har fått en fin start på veckan, och att kvällen blir likaså.
Jag kom hem från jobbet för en stund sedan, och har hunnit med att äta en god pasta och kramats lite med Simon. Är SÅ himla trött idag, så jag måste nog snart sova, haha.
 
 

♥ love me like you do

UNDERBAR låt, verkligen! ♥
Låten spelades in för att vara med som soundtrack till filmen "Fifty Shades Of Grey", som har värlsdpremiär på bio på fredag! Rekordmånga biljetter är förköpta och filmen är på topplistorna innan den ens har haft premiär. Det här kan inte annat än bli bra, måste måste måste se den!

♥8/2

Lördag= jobb & en kväll hemma hos Matilda med goda drinkar och mycket skratt med fina människor ♥
Söndag= jobb & nu blir det en lugn kväll, med ett bad, godis och kanske någon film. Imorgon är det jobb igen som står på schemat, ingen vila här inte.
 
 

♥4/2

Lite mer vårnytt i garderoben. Wiie. ♥
 
ÄLSKAR att det börjar bli ljusare ute, älskar tanken att vi går mot våren och sommaren. Något jag förmodligen älskar ännu mer är att jag har SEMESTER i sommar. Min livs första riktiga semester. Fyra veckors ledighet!!! Förstår ni?!?! *exalterad* haha. Vi får se vad semestern kommer fyllas ut med, om det blir någon resa eller om det blir stråket, yran och härliga dagar hemma, men hur det än blir så blir det bra, jag kommer behöva dessa veckor för att ladda upp inför hösten och nya kapitel. Just nu är det blandade känslor inför mycket, men allt kommer lösa sig. ♥

♥2/2

"Everybody wants happiness, nobody wants pain, but you can't have a rainbow without a little rain".

♥herman

En liten chihuahuavalp vid namn Herman. Tyvärr inte min lilla valp, men ack så söt och go han är, det lilla charmtrollet. ♥
 

♥1/2

 
 
 
God morgon söndag!
En vecka som för mig varit lite upp och ner har passerat, MEN vilken helg jag har haft, har både jobbat och umgåtts med människor som får mig att må så bra. Alltså verkligen. Jag har en sådan tur som är omringad av så fina människor, är så oerhört tacksam för det.
Igår efter jobbet blev jag ompysslad och bjuden på middag hos mamma och pappa. Sedan hann jag även med att träffa Emma en stund och det är jag så glad för, det var precis det jag behövde. Kände mig både gladare och starkare när jag gick hemåt inatt. ♥
 
Idag är jag ledig, och jag tänker bara vara fram till att jag måste gå till stan, underhåll för mina ögonfransar ska göras och sedan är jag bjuden på middag hos Simons mormor, gulligare människa det är alltså. 

RSS 2.0