11/7

Vet inte riktigt var jag ska börja, det var länge sedan jag uppdaterade här och det är mycket som har hänt på sistone. Jag har varit i Piteå och firat midsommar, och bortsett från att min telefon tog sig ett ordentligt nattbad i en älv och att vi och att vi alla blev uppätna av blodsugande flygande varelser så var det en helt perfekt midsommar, med bra människor, sol, bad, grillning, dryck och skratt. 
 
Förra veckan fyllde jag 20, jag jobbade, premiärgick på Systembolaget och blev överraskad med en fest som slutade på Marité, bästa Marité. Det var en bra kväll, och jag är galet nöjd med min födelsedag.
 
I torsdags, för exakt en vecka sedan hände något stort också. Jag och Simon flyttade till stan, till en egen lägenhet och jag tog mitt pick och pack och flyttade hemifrån för första gången någonsin. Och här sitter jag nu, i lägenheten, som faktiskt har börjat bli jävligt fin och hemtrevlig. Känner mig rätt vuxen nu tror jag. Idag har jag jobbat, lagat mat och tvättat själv för första gången i mitt liv, haha. Men jag trivs himla bra, det gör jag. 

RSS 2.0