♥29/8

Igår tillbringade jag hela eftermiddagen med Sara, jag bjöd på en födelsedagslunch lite i efterskott sådär och så gick vi och kikade lite i affärer. Mysig dag verkligen. Fick med mig några smågrejer hem också, några av dem ser ni ovan. 
Hårparfymen från Sachajuan ser jag verkligen fram emot att testa, har aldrig ägt eller testat en hårparfym innan men denna sägs ska vara bra. Vårdar och skyddar håret gör den, samtidigt som den ger glans och skydd mot UV-strålar. Parfymen ger även håret en doft som påminner om hur håret brukar dofta efter ett frisörbesök. Detta ska vara en toppenprodukt att använda när man inte vill tvätta håret superofta men ändå vill hålla håret fräscht. 
 
Ögonskuggan från Make Up Store är MAGISK. Superfin färg (Brown sugar) och som alltid är ögonskuggorna från MUS grymma. 

♥Fredagsfrihet

God morgon!  vaknade tidigt idag & trotsade spöregnet för att gå ut och springa. Jag älskar trots allt att springa i regn, så himla härligt och avkopplande. Bra start på dagen. 
 
Idag är jag ledig, i helgen är jag också ledig.
 
Igår jobbade jag sista dagen på en obestämd tid i alla fall, det kändes väldigt konstigt när klockan slog fyra, och jag packade ihop mitt lilla kontor och sa hej då till alla. Sorgligt faktiskt, och tomt. Jag har bara jobbat där några månader men tiden har verkligen gått fort, jag har lärt mig så SJUKT mycket och jag kommer verkligen sakna både jobbet och mina kollegor som tagit så väl hand om mig denna tid. ❤️ jag hoppas att den där obestämda tiden inte innebär en allt för lång tid. 
 
Nu väntar i alla fall nya äventyr. På måndag börjar jag skolan och på tisdag går sista flyttlasset, det är mycket som ska hinnas med innan dess men jag tänker försöka njuta så mycket jag bara kan av denna helg. 

♥Livet

Sådana här kvällar kan verkligen vara bland det bästa jag vet. En helt vanlig söndag i augusti, men med gott rött vin, ost & kex och en underbar vän. Massa prat och i bakgrunden filmen som vi alltid ser, som vi säkert sett typ minst 50 gånger och skrattat åt typ tusen gånger redan. 
 
En sommar går tyvärr väldigt fort, men jag är så glad att vi fick ihop denna kväll till slut,  en helt perfekt sådan blev det. 

♥Att få inreda och göra det fint...

...är kanske det roligaste med att flytta. 

♥Måndag

Idag fyller min älskade & fina vän år, grattis, grattis, grattis på din dag Sara! du är & kommer nog alltid vara en av mina största förebilder. Och en av mina absolut bästa vänner såklart. ❤️
 
Denna måndag i övrigt: ledig dag med mycket flängande fram och tillbaka. Flyttfix (el, bredband, hemförsäkring). Ett besked jag ville ha. Sol & värme. En nystart med ett nygammalt träningsprogram vilket blev till ett väldigt svettigt och härligt pass. 
Kvällen kommer bestå av packning av de sista smågrejerna, och uppladdning inför slutspurten på jobbet. Kommer. Sakna. Mitt. Jobb. 

♥Forsaleden

Igår var en fin dag. Ibland inser man verkligen hur fint vi har det här i Norrland, eller i Sverige överhuvudtaget. ❤️
Ibland inser man också vad det kan göra gott för själen att bara komma iväg på en sådan här dagstur, att få lite miljöombyte för en dag. Det var definitivt balsam för själen. Kärlek, kvalitetstid & avslappning, allt på samma gång, det är verkligen en bra kombination. 

♥Torsdag

Världens tröttaste är jag idag. Har känt mig både trött OCH hungrig HELA dagen verkligen. Kom hem från jobbet och somnade direkt, och sov till nu. Något piggare känner jag mig i alla fall, så nu ska jag snart iväg på en middagsdejt med världens bästa vän.
Ha en fin torsdagkväll. ❤️  

♥19/8

 God kväll! Roligare bilder än så här blir det inte idag, haha. Fasen vad Simon & jag har krigat på här hemma både igår och idag. Rensat, slängt, packat och fraktat. Är riktigt stolt över oss hur noggrant och strukturerat vi gör detta, en sak i taget verkligen, och var sak har sin plats. Ingenting onödigt som bara står och samlar damm sparas. 
 
Efter att ha kört nio (!!!) tvättmaskiner imorse så tog jag mig i alla fall en välförtjänt paus från allt och la mig på balkongen för att njuta av solen, det var så himla skönt och jag lyckades som alltid somna till ett tag, innan Simon kom hem och gjorde mig sällskap. ❤️ Har myst, ätit middag ute, nätshoppat lite (ooops) och packat ner en del av garderoben i kartonger nu ikväll. 
Nu är det snart sovdags, jobbdags imorgon igen. Tur jag älskar mitt jobb, det gör att det faktiskt känns helt okej när klockan ringer 05.30 på morgnarna.  

♥Sweetheart sheer

I lördagskväll, när det var dags för kräftskiva (MUMMMS, dog typ matdöden) så bar jag detta fina läppstift, sweetheart sheer från Make Up Store. Love it. 

♥Det är nu sommaren kommer

 

♥söndag

God kväll!  Gomiddagen ovan ligger i magen och ännu en vecka och helg har passerat. Sommaren har äntligen lyckats hitta hit till Sverige och just det är förmodligen huvudanledningen till varför det varit så lugnt på jobbet i helgen. Men jobbet har ändå gått bra, jag har träffat massor med härliga kollegor och kunder. Jag har också flera gånger blivit påmind om varför ett butiksjobb ibland kan vara det allra roligaste och bästa jobbet. Det finns verkligen guldklimpar på denna jord, tack och lov. 
 
Efter ett snabbesök hos Jennie, en löptur & ett ordentligt storkok här hemma har jag nu slagit mig ner i soffan. Hade velat titta på min absoluta favoritserie all of time, Solsidan💜💜💜 haha, men det mesta är nerpackat här nu, och det är väl lika bra... bara två veckor kvar till flytt. 
 
Ha en fin kväll allesammans & glöm inte att ta hand om er själva och varandra. 

♥Calvin Klein

Häromdagen hämtade jag ut ett paket innehållandes denna lilla godbit. Älskar älskar älskar den & den kommer helt klart bäras flitigt i höst. 😍 

♥Banankartonger

God dag, lediga dag. 
Här hemma är det mest rensning, packning och flyttkartonger som gäller. Men förutom det så jobbas och tränas det också, och så förbereds det mentalt inför pluggstarten som det inte är länge kvar till nu, wiii! 
Även om det är lite blandade känslor och många tankar som snurrar runt i huvudet just nu så är jag ändå taggad på det mesta. Det blir verkligen massa nytt i höst, nytt & spännande, kommer bli braaa. 

♥Festival

Storsjöyran 2015. Det var kanske de två kallaste kvällarna och nätterna på hela sommaren, men vad gjorde det när jag hade kul tillsammans med bra människor två kvällar/nätter i rad?
Bortsett från sällskapet och att det liksom blev två bra kvällar, så var Lorentz utan tvekan det bästa. Jag är så glad att jag en dag fick se honom live ändå och även om han tyvärr inte gör musik tillsammans med sin bror längre så är han ändå grym. Tillsammans var bröderna också grymma, de gjorde många bra låtar som jag nog alltid kommer tycka om, jag har så himla många minnen till dem, från tider jag ibland kan sakna. 

RSS 2.0