New stuff


Väntar på att Pontus ska komma hit. Skriver en uppsats om ledarskap. Lyssnar på fina Bruno Mars. Mysfaktor?

En sån där dag man flyger igenom


Kom precis hem från staden (ingen skola för mig idag, hur skönt som helst!). Har suttit på en stol rakt upp och ner i drygt tre timmar (nackdelen med långt och tjockt hår) medan stackars frisörskan slitit med min kalufs. Men fint blev det i alla fall, och jag är nöjdnöjdnöjd.
Hann även springa in och ut genom H&M (ut sprang jag inte tomhänt, haha) och besöka ett place för att lämna in ett cv. Nu håller jag tummarna.

Nu: MAAAT. Har inte ätit sedan halv åtta imorse, dör lite.

Allting kommer bli bra tillslut, om du bara låter allting va

Sådana här dagar borde inte få finnas. Berget jag ska lyckas bestiga känns brantare än någonsin, stressen är på topp och på det så glömde John Blund totalt bort mig inatt. Helvetes.jävla.skit.
Dagens bästa var i alla fall, utan tvekan, att ett jättefint halsband och en biljett till O'learys på lördag fick följa med mig hem (försöker vara positiv).
Skulle vilja återuppleva denna underbara dag, helt klart.

Will keep you by my side



Sitter och dricker te med honung så här på söndagskvällskvisten (man kan förresten mer korrekt kalla det honung med te. Haha, ibland tror jag att jag är släkt med Nalle puh).
Mina armar mår inte bra efter fredagens styrkepass och mina ben är slöa efter 45 minuter på löpbandet. När jag tänker efter är nog min hjärna också ganska slö, det är nog därför jag inte lyckas skriva en enda mening psykologi på hela kvällen. Kommer. Nog. Aldrig. Bli. Klar. Med. Det. Där. Skitarbetet.

fint liv


Blogg.se hade damp igår, och jag fick lite smått damp över det.
Hur som helst så hade jag en lugn fredag med skola, en lunch på Pause och sedan ett träningspass på Fristilen. Somnade tidigt gjorde jag också, och vaknade pigg och obakis idag, lite skillnad från förra lördagen. Skönare.

Ikväll vankas det myspys och pirogätning med Mathilda i hennes friggebod, och därefter hade jag tänkt somna i min pojkväns varma armar. Helt perfekt lördagskväll enligt mig.

idag är en bra dag

Fick lite nödvändigheter gjorda innan skolan, som för i övrigt började så sent som kvart i tolv. Var på en tretimmars lång svenskalektion. Mellanlandade på posten för att hämta ut mina skor ♥. Åkte hem och käkade tacos till middag.
Nu ska jag skriva psykologi, bara för att det är så jäävla roligt, och sedan kommer det bli ett fint avslut på denna torsdag. Det kan jag säga redan nu.♥

Lol

Alltså, den mest spårande dagen på länge har nog passerat... Skrattade ihjäl mig på ryskalektionen. Skrattade ännu lite mer med Simon, Rikard, Stina och Karoline till en god middag/fika. Skrattar fortfarande. HAHAHHAHHAHAH.


lovely


Hur skönt är det inte att endast ha en lektion varje tisdag, och att den dessutom börjar så sent som kvart över ett? Från och med nu ÄLSKAR jag tisdagar, så är det bara.

Hade egentligen planerat att stiga upp nio imorse för att hinna både plugga och träna innan skolan, men eftersom min sömn tyvärr fick lida inatt tog jag mig en timmes extra sovmorgon. Trots det hann jag ändå med en timmes powerwalk i det underbara vintervädret samt att slå en pling till frisören (something new på g!) Fin start på dagen.

Kunde inte sagt det bättre själv

People cry, not because they're weak. It's because they've been strong for too long.
........................................................................................................................

Just a dream


I mina högtalare går denna på repeat, älskar den.

Denna söndag har spenderats med Pontus hemma hos honom, på gymmet (var kanske inte så smart då jag har ont i halsen?) och hemma hos mig bland cv:s och personliga brev. En sak kvar innan sovdags: en uppgift i psykosocialt arbete.
Natti ♥



fail

Har legat död i min säng fram tills nu, och det är först nu har jag kunnat röra ett finger utan att magen i princip vänts ut och in. Gårdagskvällen började fint i Odensala med glada vänner, vin och kungspel. Tyvärr slutade min kväll alldeles för tidigt då allt började gå utför redan efter förfesten. Blev ingen rolig danskväll på krogen inte. Fan. Och, utan en räddande ängel hade jag förmodligen aldrig tagit mig hem. Tack.
-
Nu tänker jag först se några avsnitt av bästaste O.C, och därefter tänker jag åka till Pontus för att kramas hela kvällen. Myspys.


En bild på mig och Karro igår. (Bilden är tagen av Mathilda)

We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just lettin you know that, you're not alone

Ibland har man sådana dagar då man vill göra en update här; man har jättemycket att skriva, man har många roliga saker att dela med sig av, osv. Men så kommer humöret ivägen, och det blir oftast ingen update alls. Här har vi en anledning till mina blogguppehåll ibland...

Denna vecka har jag bland annat hittat den perfekta balklänningen att bära på Sp-balen i maj, längtat mer än någonsin till den åttonde juni, tränat, fått ett återfall på Eminem & hans musik, klickat hem ett par skor och peppat inför imorgon.
Imorgon är det fredag och fredag betyder kalas, och kalas är ju kalaskul.


En julklapp i mitten av januari


En helg swischade förbi. I lördags fick min älskling sin julklapp (lite i efterskott sådär), och det blev faktiskt riktigt lyckat. Trerätters och en natt på hotell, med bland annat dricka och gosaker. Myspys var det.

Igår fick det bli en "ta-tag-i-livet-dag". Tränade, skrev jobbansökningar och pluggade. Kände mig lite lagomt duktig efteråt, vilket jag också förtjänade.




Fredag den trettonde


Dessa blev idag mina. Gott och bra-att-ha, typ.

Fin fredag detta; hade endast en lektion i skolan (som dessutom spårade ur då vi började prata om mat istället för att lära oss de nya ryska orden vi egentligen skulle lärt oss). Fick lite gjort på projektarbetet, vilket var nödvändigt, och Pause-mysfikade med bästaste Karoline.

Ikväll ska jag fixa och förbereda inför imorgon (!), och till det tänker jag göra min allra första egna lilla underbara chailatte. Mumma.

I try to run but I don't wanna ever leave


Mina nya bebisar, som kom på posten häromdagen.

Är less på att skoluppgifter börjar rulla in på ett löpande band och att listan med saker att göra bara växer och växer. Borde plugga, borde träna, borde söka jobb. Mycket jag borde just nu, men lite jag orkar ta tag i.
Mina mål för denna vecka har varit, och är fortfarande, att få en av de fyra uppgifterna jag ligger efter med i Medicinsk grundkurs gjord, samt uppdatera mitt cv och ändra det personliga brevet för att sedan skicka in det till några ställen. Det är torsdag idag och ännu kan jag inte stryka något av dem från listan, känns lovande.

20120109

Efter att jag ställt mig i bostadskö (!) igårkväll, var det dags att säga hej då till min storebror som numera befinner sig nere i söder hemma hos sig. Att säga hej då är okul och olätt, dock känns det bra att vi kommer ses snart igen- om en månad, i Borås. Längtar!

Idag var det första skoldagen för i år. Kändes lite lagomt bra. Något som också kändes bra var att jag idag spenderade några välbehövliga, efterlängtade och mysiga timmar tillsammans med Jannie. Fikade, pratade och shoppade.

Jag & Jannie från en god och vilsen tid. ♥

To seize everything you ever wanted in one moment

Så var det slut på jullovet för denna gång, och imorgon återgår vi till den vanliga vardagen med dess alla rutiner igen. Frågar ni mig tycker jag att det både ska bli lite skönt och lite oskönt. Det som blir skönt är att jag äntligen kommer att få träffa massa vänner jag inte sett röken av de två senaste veckorna, medan de osköna kommer att bli själva plugget och en hel del tidiga mornar. Dock närmar sig ju studenten med stormsteg, så stå ut en termin ska nog inte vara helt omöjligt.

Kom för övrigt hem från Duved sent igårkväll. Pontus och jag valde att skippa skidåkningen för denna gång (för kallt, för blåsigt... och kanske lite lathet på det, hehe) och istället fick det bli några mysdagar med bland annat en fika i Åre och massa filmtittande. Lika bra det.


Vill göra en förändring och bli brunhårig (en varm, inte för mörk ton) men samtidigt vill jag vara blond. Älskar mitt blonda hår... åh. What to do?

You can do anything you set your mind to, man


Beger mig till Duved med älsklingen. Tyckte det var dags för att göra Åre osäkert, dra årets första vurpa osv. Heheh.
See ya ♥

20120103


Dagens jag, today's me, moi aujourd'hui. Glader.

Åkte till stan med Sanna en sväng idag för att boka/fixa med en hemlis (heheh) och leta ett par vettiga skor att bära i vinter. Det sistnämda gick tyvärr inte lika bra som det förstnämda gjorde. Därför tänker jag nu klicka hem ett par som faller mig i smaken (om det nu finns några sådana idag...?).

Nyår 2011/2012

Käkade middag med ett gäng härliga tjejer och festade fram till fem på morgonen hemma hos Pontus. Bra folk, god mat och dryck, skratt och lycka.
Med andra ord, ett helt underbart lyckat nyrsfirande. Mitt livs bästa, helt klart.



De enda bilderna som togs med min kamera, från middagen.

RSS 2.0