Gott nytt år!


Taggar som bara den. Först blir det en middag med några fina tjejer och därefter blir det fest hela kvällen och natten lång på Frösön!
Puss och Gott nytt år på er! ♥

Hejdå 2011

Och så har vi kommit fram till den 30 december. Sista fredagen, och näst sista dagen på detta år. 2011, mitt artonde år. Vilket jävla år det varit.
Ett år med toppar och dalar, medvindar och motvindar, skratt och tårar, lycka och olycka, har passerat. Det har funnits helt fantastiskt fina stunder som jag skulle vilja bevara och minnas för alltid, och det har funnits hemska stunder jag fortast möjligt skulle vilja glömma.
Jag har nog aldrig lyckats bestiga så stora berg som jag gjort i år, jag har nog aldrig någonsin lärt mig så mycket som jag gjort i år, och jag har nog aldrig upplevt en sådan utveckling hos mig själv som jag gjort under dessa tolv månader. Naturligtvis är jag fortfarande samma gamla jag. Samma gamla jag, men med nya erfarenheter och en helt annan styrka.
Det jag framförallt har lärt mig under detta år är att acceptera saker och ting för hur de är, leva i nuet och ta vara på allt det fina livet har att erbjuda.

Alla underbara människor runtomkring mig har gjort mitt år till ett år att minnas. Utan er hade det aldrig blivit så bra, det ska ni veta. Tack.

Så, imorgonnatt lämnar vi det gamla året bakom oss, och blickar istället framåt för vad det nya året har att erbjuda. Nytt år, nya möjligheter som så fint säger. Gott nytt år på er!


You can hate but never break me

Igår lekte jag och Johanna hästtjejer, och jag begav mig upp på en hästrygg för andra gången i mitt liv. Det var läskigt, kul och lite speciellt.
Ibland måste man ju vara lite crazy och anta lite utmaningar. Det är ju trots allt genom utmaningar vi människor utvecklas.

Idag har jag klippt mig (favoritfrisörskan klippte bort ca 8 cm av mitt långa hår. Tyckte de torra topparna passade bättre i papperskorgen än på mig.), spontanshoppat på Monki (två plagg fick följa med mig hem, ett av dem kommer jag bära med nöje på nyår), umgåtts med Jannie och Wille och kvällsfikat med släktingar från Borås som kom på besök.



(inhandlat de två senaste dagarna)

Alla manglar på nu

Stormen Dagmar förstörde min natt. Flera gånger vaknade jag av att det lät som hela huset skulle blåsa sönder (vilket det lyckligtvis inte gjorde. De gigantiska träden utanför mig höll till och med. Tack och lov).

Imorse var det mellandagsreadags med Karoline. Samtidigt som jag hatar stressen och att trängas bland alla galna människor så älskar jag på något sätt ändå mellandagsrean, bara för att jag älskar att shoppa och bara för att jag älskar billig shopping (rea).
Och efter några timmar i stan hann jag bli x hundralappar kronor fattigare, men å andra sidan en pälsjacka, ett par skinnvantar, en kuvertväska, ett par over-knee strumpor och en jättemysig oversize -kofta (och en fika) rikare. Inte helt fel.


Karro & jag, Paris 2010.♥

dagen efter


Hoppas ni alla fick en riktigt mysig jul med era nära och kära, och med många fina julklappar och god mat!
För min del blev det en fin jul i Odensala, hos småkusinerna mina. Umgicks, åt god mat, missade (som vanligt typ) Kalle Anka, fick besök av en inhyrd tomte (!) och öppnade julklappar. Fina julklappar, verkligen.

Imorgon tänker jag allt dra mitt strå till en högkonjunktur på mellandagsrean. Tagga!

Dagen före dopparedagen


Fick ett fint avslut på torsdagen den tjugoandra december 2011. Oxfilémiddag, efterrätt och tusentals kramar och pussar. Kärlek är helt klart det finaste här på jorden. ♥

Och imorgon är det julafton, det är inte så ofint det heller.

trehundrasextiofem dagar sedan du blev min, trehundrasextiofem dagar sedan jag blev världens lyckligaste tjej




Jag älskar dig av hela mitt hjärta. ♥

När allt faller på plats igen


Sista skoluppgiften för i år är gjord. Julklapparna är inhandlade och inslagna. Storebror kommer hem om några timmar. Pontus är hemma från Åre. Och jag har världens bästa vänner. Underbart var ordet.

Bra liv osv

Opepp, irriterad och trött är vad jag idag är. Dagen började med att jag, i sömnen, tappade mobilen i tusen bitar, och några timmar senare spräckte jag i princip sönder min ena armbåge. Fan vad lyckat.
Jag tänkte satsa på att få en bättre kväll. Vända det onda till något gott, liksom. 


Marsipangrisar, knäck och en plastgran

Vilken lördagskväll det blev. Hamnade på en bandylagfest i Odensala med Sanna, där 91:or och en mycket stolt baneret-ring-ägande person (hahah) bafann sig. Vin, skratt och lite drama hann det bli, innan Sanna och jag någon gång mitt i natten somnade här hos mig.

Idag har jag tränat, både Easyline & Spinning. Dessutom har jag försökt införliva julkänslan lite genom att baka julgodis med mamma och titta på vår nya gran (som för första året är av plast...). Jag kan inte förstå att tomten kommer om endast sex dagar. Life is crazy.

20111215

Helgen, min brors hemkomst, min och Pontus ettårsdag, rida havremoppe(!), jullov och allt vad jullovet innebär; julafton, mys, fest osv. Ja, det finns mycket att se fram emot. Kanske är det därför jag känner mig på topp. Kanske är det något annat som gör att jag känner mig på topp. Nobody knows.

Ikväll har jag myst med ett litet spa-bad och dessutom har jag äntligen påbörjat min redovisning om filosofen Rawls. Duktigt.
Nu tänker jag avsluta min torsdagskväll, och kvällen innan mammas födelsedag, med ett- eller ett par avsnitt av O.C.




The sound of your heart beating

Fina tider är vad det är nu. Faktiskt riktigt fina. Och då menar jag inte bara att det är fint att det närmar sig jul osv, utan allting är bara allmänt bäst. Låt det hålla i sig. Gärna förevigt.

De senaste dagarna har det snöat som bara den i Östersund. I onsdagsnatt vann världens finaste klass ett studentflak med chaufför på O'learys. I torsdags kände jag mig som en levande död. Igår inhandlades de två typ sista julklapparna, (krävs bara lite extra fix med en, speciell, julklapp). Och igår blev det också en riktig myskväll med några fina tjejer. Tomten är far till alla barnen och polka-kladdkaka är ju aldrig fel.

Det bara är så, okej

Även fast jag varken känner mig helt kry eller peppad, så försöker jag ändå förbereda mig mentalt på att detta kommer bli en grym kväll och natt. SPSKSP09 ska ju fan vinna ett flak på O'learys. Ett flak, som vi en vacker dag i juni ska gråta av lycka på. Kan det bli annat än bäst? nej. Nu taggar vi.

.

"Med den där styrkan kan du klara allt. Det kan jag lova dig."


En vandring på tusen mil börjar alltid med ett steg

Eh. Vilken fantastisk lyckad utgång det blev igår. Svimmade, mådde piss och var allmänt arg hela kvällen. Jag tar det som ett tecken att jag inte ska röra något som innehåller alkohol förrän...typ på juldagen eller nyår?
Det är i alla fall tur att det finns så fina människor runtomkring mig. ♥


En bild från en bra vårnatt.

RSS 2.0