28/12

Fan vad tiden går snabbt, årets mysigaste och bästa högtid har redan passerat och nu går vi med raka steg mot ett nytt år, ett nytt år med nya möjligheter. Känns bra, kommer bli en nystart, och som det ser ut nu så kommer jag ha ett spännande (och lite läskigt) år framför mig. Stora steg ska tas.
 
Sedan lucia har jag annars mer eller mindre bott på donken, jobbat otroligt mycket har jag gjort, långa och många pass. Många kaospass också. Men jobb är pengar, så det är bra. Sedan har jag bland annat också varit ute och ätit med Pontus, pausfikat med Karro, umgåtts med brorsan och internetshoppat. Och peppat rejält inför nyår, det får vi inte glömma. Det enda som ger mig panik inför nyår är att mina 12-centimetersklackar inte ska hinna komma fram med posten, jag håller alla tummar jag har för att posten ska sända mig ett sms på måndag...åh.
 
Imorgon jobbar jag kväll, så fy helvete vad jag ska sova ut imorgon. och efter imorgon går jag på semester. Det kommer bli fest, fina vänner och massa skoj. Längtar sönder.

Christmas times

Mysteriet på Greveholm, julmusik, en långpromenad i ett uppfriskande snöväder, ett bad, inslagning av julklappar, pepparkaksätning och provande av min nyårsklänning som landade i brevlådan idag, det har min dag bestått av.
En fin dag. En fin kväll kommer det garanterat också bli.

19/12

Bilder tagna av Lt's fotograf Henrik Flygare, från Luciadagen.
 
Var ska jag börja? för exakt en vecka sedan bosatte vi, jag och luciatjejerna, oss på hotell i stan, och framför oss hade vi då två långa och fullspäckade dagar, men också två helt underbara och roliga dagar. Den 13:e turnerade vi runt i Östersund, och besökte totalt 36 olika företag, föreningar, fester, middagar osv. Tände ljus, sjöng för fulla muggar, åkte bil och skrattade åt Anna som fick typ 17 motorstopp under dagen, träffade människor, fick se ställen som vi inte hade en aning om att de fanns, spexade med Elvislåtar och dans på herrföreningsfester, och lyckades bra med alla framträdanden förutom ett, som blev kaos (haha!).
Den 14:e betade vi av hela sjukhuset, alla våningar och alla patientrum vi fick gå in på besökte vi. En känslomässig berg och dalbana bestod dagen utav vill jag lova, jag grät både av olycka och hemskhet och av lycka inom loppet av 15 minuter. Men våra besök uppskattades av många, och det kändes så himla bra i mitt hjärta att se det, det känns alltid bra att få göra något fint för någon annan.
 
I söndags sjöngs de sista luciasångerna för detta år i alla fall, då var vi på Dancehall's dansuppvisning (och jag önskar jag kunde säga att jag också var med och dansade...). Så nu är det över. Kommer sakna det, kommer sakna gänget, och de galna luciamammorna.
 
Annars då? sedan i söndags har min väckarklocka varit ställd på 05 varje morgon. Jag har jobbat, tidiga morgon/lunchpass.Sen har jag också firat mamma och ätit thaimat med mamma och pappa, julklappshandlat (och handlat julklappar till mig själv...) och umgåtts med en efterlängtad Jannie. Handlade min sista julklapp idag och beställde en nyårsklänning igår. Peppar inför jul och nyår och peppar inför helgen då några fina och efterlängtade filurer kommer till Östersund.

20121212

Önskar jag kunde komma med lite information till er angående imorgon, vilka platser och vilka tider som gäller  och så, men tyvärr, jag har nog inte mer koll än någon annan. Det jag vet är att vi kommer att lussa på ca fyra olika ställen varje timme från kl 07 till 22 imorgon, så det blir en fullspäckad dag. För er som vill se oss på någon av de offentliga platserna imogon ber jag kika i LT från i helgen, där stod det tydligen var vi kommer hålla hus under morgondagen.
Hoppas vi ses, nu drar jag mot hotellet. ♥

Take my whole life too

Fan vilka fullspäckade dagar jag haft senaste veckan, nästan så fullspäckade att jag inte ens haft tid för sömn, inget skämt. I helgen jobbade jag nätter, och på morgnarna umgicks och sjöng jag med mina lussekatter. I söndags var det luciakröning i Frösö kyrka, det var otroligt fint och stämningsfullt, och mysigt. Och på eftermiddagen var vi på Jamtli julmarknad, det var också mysigt.
 
Det är tyvärr inte jag som är Jämtlands lucia i år, utan det är Filippa som är det. Men jag vill tacka alla som röstat, det har betytt mycket med ert stöd.
 
Denna vecka är jag annars i princip jobbfri, och fyfan vad jag njuter av det. Finner inga ord för hur skönt det är. Idag har jag haft en ta-hand-om-mig-själv-dag, minns inte ens sist jag hade en sådan dag, så det var otroligt underbart och behövligt. Och ikväll är det lussande igen, inte en enda dag denna vecka kommer passera utan ett uppträdande. Torsdag och fredag är fullspäckade dagar, från 07-22, och imorgon flyttar vi i luciagänget in på hotell. Det blir nog bra det.
 
 
 
 
 
 

Kloka ord från en klok människa

"Den enda som kan se till att du mår riktigt bra, är du själv. Du ska leva med dig själv i hela ditt liv, så glöm inte att det är du är den viktigaste personen i ditt liv".
 

RSS 2.0