för det är ständiga förändringar vissa vänder ryggen till och vänner blir till främlingar

Igår var det en mysig kväll. Och inatt var det en mysig natt. Regnet bara öste ner och jag vaknade flera gånger  av ljudet som skapades när vattendropparna slog emot taket utanför fönstret där jag och mitt hjärta låg och kramades. Ibland kan allt vara så fint.
-
Idag har jag lyssnat på Johan Alander och bokat en tid för en utseendemässig förändring. Snart ska jag också iväg och jobba, pass nummer ett av sex denna vecka. Känns bra, vill känna mig sysselsatt och jag vill tjäna pengar.

innan lyckan tar fart och springer bredvid

Vet inte riktigt vad jag ska säga om årets yra. Ibland var det bra, och en gång var det bäst och helt underbart och definitivt värt varenda krona jag spenderat på festivalpasset. Sen fanns det ju också de stunder jag ville gråta, som jag bara ville lämna stället och åka hem, eller till något helt annat ställe än inom denna stad. 
Norlie och KKVs konsert var i alla fall bland det bästa jag varit med om, det var så underbart att jag ville stanna där i publiken, lyssnandes på kanske den grymmaste musiken någonsin, lite lagom full och så jävla lycklig, för alltid. Från dessa dagar är det Norlie och KKVs konsert jag kommer lägga på minnet. Något annat jag kommer lägga på minnet är att jag fick tillbringa stora delar av min yrantid med Alva, som på onsdag flyttar alldeles för långt ifrån mig.

Ikväll kör vi en andra kväll, en andra och en lite bättre


26/7

Senaste dagarna genom min kära Sony experia s. (Inhandlat yranband, bakismyst i min nya mysiga kofta, chillat i mina converse och jobbat).
 
I måndags och i tisdags jobbade jag, och totalt tillbringade jag inte mindre än 19 och en halv timme på min kära arbetsplats under dessa dagar. Det var lite tufft men det gick grymt bra. I tisdags jobbade jag stängning vilket gjorde att jag somnade i en omänsklig tid morgonen till igår. Men dock hindrade det inte mig från att både luncha på stan och kika i affärer med Karoline och Malin igår. Det hindrade mig heller inte från att stråka igår igen, för tredje gången sen i fredags.
Nu är jag lagomt sliten, både min kropp och min själ kunde mått så mycket bättre. Hela jag kunde mått bättre. Meeen, imorgon och på lördag är det festivaldags, och nu när jag väl betalat 1170 kronor för ett festivalpass tänker jag fanimig släpa mig dit, även om jag inte är det minsta taggad. Det SKA bli bra, det måste det. Jag behöver några bra och lyckade kvällar att minnas från denna vecka.

kjhg rpuiesopgteuirb

Gårdagskvällen var annorlunda, spårad och jävligt rolig. Dock orkar jag inte berätta mer om det just nu då jag idag inte alls mår bra. Mår inte bra någonstans idag faktiskt. Hatar sådana här dagar och just nu önskar typ mest av allt jag att jag var någon annanstans. Långt ifrån denna lilla stad.

NUUUUU KÖÖÖÖÖÖR VIIIIIIIIII IGEEN, fest varje dag woopwoop

(Bild från gårdagen, innan utgång)

breakfast time

Efter en hemsk kväll och natt startar jag min dag med en god frukost. Frukost kan ju vara det godaste som finns, finns ingen bättre måltid. ♥

18/7

Igår var jag ledig hela dagen, och under den lediga dagen spatserade jag runt i ett soligt Östersund i mina nya, älskade, svarta, låga  converse med Jannie. Vi lunchade på törners och jag inhandlade en väska och lite nödvändigheter från apoteket (förhoppningsvis överlever jag de värsta pollenveckorna nu..). Eftermiddagen och kvällen bestod utav tjejmys i Lugnvik hemma hos Karro. Vi tittade på världens skönaste Bert och kladdkaka och citronkaka fick bli min middag. Det var en utomordentligt god middag det. Fick också en finfinfin födelsedagspresent utav tjejerna, ett presentkort på en tatuering. Vet vad jag vill göra och vet var den ska sitta, sååå inom en snar framtid smäller det. Måste bara samla mig mod till att göra den, det kommer göra svinigt ont.
 
Annars så peppar jag ordentligt inför i helgen då stråket och Östersunds höjdpunkt sätter igång, och på lördag väntar något väldigt annorlunda och spännande. Ser fram emot det.
 

16/7

Fredagen den 13 hade jag frivilligt bokat in mig på ett extra arbetspass. Och det blev ett stressigt sådant. Hela dagen var stressig. Fick springa från härke till valla för att hinna med en tidigare buss på morgonen, fick stressa mig igenom stora delar av arbetspasset och fick stressa mig genom ett åskväder (ville gråta, är livrädd för åskan) för att hinna med bussen hem, fick stressäta och duscha för att sedan hinna till Rikard där jag för första gången på hela dagen kunde slappna av. Fikat på bilden är gjord av Stina, Sofie, Karoline, Rikard, Simon och mig, och det blev mummsigt som fan och vi hade det riktigt trevligt, som alltid.
 
Både lördagen och gårdagen bestod av 9 timmars arbete. Det var lite småjobbigt men det gick bra, och igår verifierades jag vid kassan av en arbetsledare. Kändes lite läskigt men var hur lätt som helst. Så ja, nu kan jag väl kassan även på papper.
 
För i övrigt längtar jag till helgen och till yran. Kan inte fatta att allt sätter igång om fem dagar, tiden går så läskigt fort. Det bästa är i all fall att jag är ledig både i helgen och fem dagar i slutet av nästa vecka. Då jävlar blir det kalas.

Har aldrig känt mig så sluten utav att vara fri

Efter att ha sagt hej då till brorsan som nu åkt iväg mot söder för några veckors jobb (buhu) är det dags för mig att åka till staden. En ledig dag som denna måste ju utnyttjas på ett roligt sätt. Blir bland annat en lunch/fika med Mathilda och Emma på Pause, sen får vi se vad som händer.
 

längtan tar tillbaks en Till att vakna upp och få en bild av dagen Vad man lever för

Nytt på skönhetsfronten; mattande dagkräm, hårprodukter som luktar mumma från Aussie och en DKNY parfym (present från Alva). ♥
 
Igår var jag ledig heeela dagen lång, och det gjorde att jag kunde slappa så mycket jag ville. Slappade gjorde jag på mitt egna lilla sätt; tog mig en sovmorgon, powerwalkade, promenerade till affären med en vän och inhandlade liten fin sommarläsning, lagade gomiddag med brorsan, och därefter avslutade jag dagen borta på frösön, i min älsklings famn och skrattandes till Katten Gustaf.
 
Idag har jag jobbat, ett kort arbetspass på tre timmar och en kvart blev det. Arbetspasset avverkades vid driven, för ovanlighetens skull (har endast stått där en gång tidigare, i ca 15 minuter totalt), men det gick helt okej tycker jag. Och tiden gick sjukt fort. Jag började jobba och jag slutade jobba, i princip.
Efter jobbet, på väg till bussen, fastnade jag inne på skopunkten där jag inhandlade ett par ballerinaskor, därefter blev det middagslagnig och nu tänker jag ta med mig brorsan ut och gå. Han lämnar ju östersund på torsdag lite hastigt och lustigt sådär så nu ska här bli kvalitetstid. 
 

jnyaeg8of,okg

God dag!
Idag är det söndag vilket betyder end of week. Helgen har varit lite upp och ner och för tillfället känner jag mig jävligt...sliten. Tror jag. I fredags var jag först på en mysig förfest hemma hos Ida och därefter var vi ett gäng som besökte vårt älskade Marité, första besöket där för min del efter att stället brunnit ner, och jag blev så glad av att se hur bra allt var fixat. Jag tycker om Marité så himla himla mycket. Något jag däremot inte tycker om är när alkoholen ger ens humör en berg-och-dalbanaåktur, och sådant kan ju tyvärr ske ibland. I fredags för min del till exempel.
Igår hade jag ont i huvudet, och jag kände mig mer sliten än vad jag gör idag. Jag jobbade och jag cyklade en halvmil i spöregn för att komma till jobbet. Det var en fin dag det, haha.

6/7

 
Idag har jag ätit frukost på gräsmattan utanför mig. Det var så mysigt, och så gott. Och så jävla varmt var det också. Jag lyckades helt klart tajma in mina lediga dagar.
Nu blir det snart grillning med familjen, och ikväll trotsar jag mina pollenbesvär och beger mig ut i dimman med mina fina. Man lever bara en gång.

emmmaamarie@instagram

Finväder har det varit idag, och de få timmarna solen faktiskt sken låg jag ute och pressade på gräsmattan. Nös lite (pollen), svettades lite, brände mig lite.. men vad gör man inte för en solkysst kropp? haha.
Annars lagade jag och brorsan också middag nyss (det blev göttaaans) och nu väntar jag på att Jannie ska bli klar, en bf-kväll väntas. Sånt gillas.

Had a dream I was king, I woke up, still king

Åh, vilken mysig dag jag har haft idag. Vaknade upp i min käres famn och gick sedan ut och powerwalkade i ett uppfriskande regn med god musik i lurarna. Tog mig ett bad och åkte sedan in till stan för att möta upp Alva som jag inte träffat på länge. Vi fikade på Wedan, uppdaterade varandra om saker vi inte hunnit dela med oss av, gick runt i stan och käkade slutligen en middag på Törners. När Alva hoppat på sin buss som skulle ta henne hemåt så mötte jag upp Pontus och var med honom ett tag innan jag åkte vidare till min bästaste farmor, där min födelsedag firades lite i efterskott.
Har fått superfina presenter och det tackar och bockar jag för. Alla är så goa.

kärlek

Bästbästbäst. ♥

2/7

Sista dagen som 18åring och det är finväder ute och jag ska snart iväg till staden för att uträtta några ärenden. Hörshej.

Midsommarnatten var fin den

Bättre sent än aldrig, min kamera is back och här är några av midsommaraftonens godbitar.
-
Det är kvavt ute och det regnar och jag har ont i huvudet. Jag undrar när fan åskan kommer?
För i övrigt har jag för inte så länge sedan kommit hem efter en natt på frösön med min älskling. Mys och stök med min nya telefon har dagen bjudit på och för tillfället fungerar ingen utav mina telefoner (varken den gamla eller nya). Jag hoppas det nya microsimkortet aktiveras snaaaaaaaaart. Då ska allt fungera prima ballerina. Längtar.
 
 

RSS 2.0