♥31/3

God morgon! Måndag och ny vecka med nya möjligheter. "Nya träningsmöjligheter" tänkte jag när jag vaknade (är alltid extra peppad på att träna i början av veckorna) innan jag kände att jag hade halsont och inte riktigt kan svälja... Fan. 
Hur som helst så har jag haft en fin helg. Jobb, en kväll med vin och mina fina och saknade tjejer, en tur till ett spökhus, och en fika med mamma och pappa. Sen har vi även fått lite nödvändiga saker gjorda här hemma med. Som tvättning till exempel. Tråkigt men också nödvändigt. 

♥27/3

Små saker kan ha stora betydelser. Här har ni lite kärlek i vår inredning och lägenhet. Jag älskar att pyssla med lägenheten och jag älskar att inreda, att det kan vara så kul. 
 
Är ledig idag, rena dömmen. Har njutit till 110% av denna dag. Tog mig en välförtjänt sovmorgon till halv tio(!), tog mig en morgonpromenad i solskenet, åt frukost, städade lägenheten (älskar känslan att ha rent runt omkring mig), tog mig ett bad och sen tittade min fina mamma även förbi på en liten fika. Då jag har dragit ner på mitt sockerintag väldigt mycket blev det en riktig hälsofika, och mysigt var det verkligen. 

♥26/3

Två bilder som Sara tog på mig för drygt en vecka sedan. Älskar verkligen min vita kappa. 
 
God morgon! Onsdag idag och jag sitter här och är redo för en dag bestående utav jobb. Jobb OCH träning förresten. Solen skiner ute också och även om jag känner att min kropp behöver sova några timmar till så känner jag mig peppad och glad. Älskar solen och älskar våren. 

♥21/3

God morgon! Fredag, solen skiner och snart är det helg. Jag ville bara önska er alla en bra dag! 

♥Latest (through my phone)

Stockholm och Avicii för tre helger sedan. Hade en sjukt bra helg med ett härligt gäng. Bilade ner till huvudstaden, bodde i en lägenhet och festade, shoppade och hade det bara så gött. Är SÅ glad att jag följde med på denna resa och att jag hade turen att få tag på en biljett så pass nära spelningen. Värt att tilläggas är också att Avicii var grym. Vilken upplevelse det var att få se och höra honom live, gaah. 
Torsdagen den 6e mars jobbade jag en av de längsta dagarna någonsin, det gick bra och mitt i allt, på eftermiddagen när jag stod i kassan, så kom en man med en stor bukett fram till mig och frågade efter mig. Världens finaste pojkvän hade skickat ett blombud till mig och kunden jag hjälpte i kassan just i detta ögonblick sa något i stil med "vad fint, jag förstår att du är glad!" och ja, det var precis vad jag var (ler fortfarande när jag tänker på det.)
En väldigt glad jag häromdagen. Jag känner mig så himla lycklig, glad och full av energi. Jag trivs så bra med allt just nu, och det finns absolut ingenting att klaga på. Den känslan alltså. 
Min fina sara och jag igår. Vi fikade och shoppade lite, det var helt klart en bättre söndag.
Den helg som just passerat var för mig en ledig helg, vilket är ganska ovanligt, jag brukar jobba under helgerna. Men det är skönt att ibland vara ledig samtidigt som de flesta andra är lediga. 
Jag har mest tagit det lugnt i alla fall. Träffade Jannie en sväng och gav henne en hejdå -kram innan hon och Camilla idag begav sig mot Asien, kommer sakna dem. Åkte även till mamma och pappa igårkväll. Blev bjuden på middag och spelade kort, så himla mysigt. 
 

RSS 2.0