first day at school göttgöttgött




Nyinhandlat & en glad tjej.

Första skoldagen avklarad- och jag är redan less. Fick världens sämsta miniskåp och min nya mentor verkar fet-leskig. Men allt löser sig. Jag har i alla fall ett riktigt underbart schema med fyra sovmornar varje vecka så jag ska inte klaga.

Och ikväll blir det Ouzo-drickande och festande på Marité. Sista onsdagen som de har öppet på. Kommer bli awesome. Ses där!

De senaste dagarna har jag:

* Varit på Riskettan-utbildning och kämpat emot för att inte börja gråta till de jättehemska filmerna som visats.
* Skrivit en visumansökan inför Rysslandsresan som sakta men säkert närmar sig.
* Ätit kräftor.
* Sovit på Frösön med mitt hjärta.
* Bokat tågbiljetter till Linköping.
* Kört bil till stan för att leta efter Jannie som glömt sin telefon borta i Brunflo.
* Ätit kladdkaka och glass och tittat på Pippi Långstrump med Jannie och Wille.
* Somnat till New Moon.
* Biffat på gymmet och skaffat mig träningsverk i mina numera grova biceps.
* Pluggat körkortsteori tills det att jag blivit så less att jag stört mig på varenda människa som befunnit sig under samma tak som mig.
* Bränt pengar på ett par skitsnygga leggingsbyxor.
* Övningskört runt i princip hela stan och fått minst tusen motorstopp på väg upp mot utsiktstornet på Frösön. (En sak är säker, jag åker aldrig mer dit upp...)
* Äntligen skrivit klart min jobbansökan.
* Inte peppat inför skolstarten på onsdag.






förändring?


Mycket kan hända på två år.

Något så bra

Och så var man hemma i Östersund igen, efter en finfin kväll, natt, morgon och förmiddag borta i Hackås hemma hos Stina.
Vi har lagat världens godaste tacos, ätit oss alldeles för mätta på tacos, fyllt ut magen ännu lite mer med godis, skrattat till typiska tjejfilmer och snackat en massa tjejsnack. Dessutom har vi druckit världens godaste varma choklad à la Stina till frukost. Underbart.





tjarrå

Försvinner till Hackås för att umgås med Karoline och en saknad Stina.
Det här kommer blir bra, det vet jag.
Jätteseriös tjej

Viva la fiesta

Blev verkligen en spontanutgång igårkväll, med Therese, Johanna och Wictoria. Förfesten var brabrabra och jag drack mitt röda, grekiska, torra vin som kanske var det godaste vinet jag någonsin druckit. Själva festen däremot kunde varit bättre. Vad fan är det för fel på människor som inte kan skilja på mitt eller ditt?







Och jag minns hennes skratt

Brända pengar...
(Kreta-shoppingen)






...och en glad tjej som snart beger sig till staden för att umgås med några väldigt fina vänner...

...men först, örongodis...

Hehe. PUSS.

och allmänt ointressant

Efter tre hemmadagar i sängen hann jag bli jävligt less på att inte göra någonting, så idag pallrade mig bort till Sanna ett tag för att umgås lite med henne innan hon beger sig till Turkland imorgon. Tog igen lite missat och bara chillade gärnet. Satt fint det.

Annars har jag inte gjort någonting alls typ. Varit hungrig och sugen på go'saker har jag varit hela dagen, men blivit lika besviken varje gång jag insett att jag fortfarande inte känner någon smak. Och när mat inte smakar något alls blir det bara äckligt. Trots det, bakade jag nyss muffins, bara för att jag vet att smeten är så god. Heheh, så nu ska jag svulla och se klart Twilight som jag och Pontus aldrig hann se klart igårkväll.





20110817

Får lite smått panik när jag inser att det inte alls är lång tid kvar av denna sommar. Vad hände? Sommaren 2011 har gått alldeles för fort. Visst, jag brukar tycka att en sommar bara swischar förbi, men den här sommaren, den här har utan tvekan varit den kortaste av dem alla. Kanske känns det så för att den här varit den allra bästa?
Tänker verkligen ta vara på varenda sekund som är kvar innan skolan sättter igång igen! (måste bara se till att bli frisk först...)


Igår hade jag förresten världens finaste kväll. Världens mysigaste, med världens bästa pojkvän. Utan tvekan en av de bästa och mysigaste kvällarna i mitt liv.
Låg under ett varmt täcke i en skön säng och pussades och bara myste, såg "The last song" och lyssnade på regnet som smattrade mot fönstret. Ibland finns det absolut ingenting att klaga på. Livet är fan fint.





All day, all night, what the fuck

Under en veckas tid har jag befunnit mig bland greker på en ö i medelhavet någonstans mittemellan Europa och Afrika. Mitt i värmen och mitt bland sköna människor.
Har solat, badat (poolen + havet), ätit glass i massor, bränt mig i solen, fått feber och frossa, druckit nästan 30 liter vatten, shoppat i Chania (Kretas "huvudstad"), varit ute och ätit på resturanger, druckit väldigt många Ouzo-shots, shoppat och strosat runt i Platanias (utan tvekan det grymmaste placet på kreta), partajat bland turister och träffat nya människor, skrattat och njutit av värme och bra vänner.












och så självaste kretalåten;

Tillbaka till verkligheten

Jag lever. Lite i alla fall.
Ligger i feber och har dragit på mig en ordentlig förkylning också. MUMMS.
När jag orkar pallra mig ur sängen ska jag lägga över bilder till datorn från Kreta och sedan visa er lite gobitar. Det lovar jag.


Love y'all

Nu drar vi. Får jag tag på en dator så uppdaterar jag er nog lite här, annars ses vi här hemma den 15:e igen. Ha det så himla bra. Det tänker vi ha. Puss.



hehehheheheheh (brist på fantasi)

Sådär. Nu är det färdigpackat och klart. Har i princip tryckt ner hela min garderob i en alldeles för stor resväska för att en person ska ha den. Men med andra ord är allt i sin vanliga ordning. Hehe.

Resterande kvällstid ska jag passa på att umgås med brorsan, för vid läggdags måste jag ge honom en hejdåkram för en tid framöver. Inte bara för att jag ska resa iväg, utan för att när jag kommer hem igen är han i sin andra hemstad i söder...

En annan sak också; Jag saknar min älskade pojkvän. Så jävla mycket. ♥





20110806

Gårkvällen blev bra. Började med lite middag på Frösövallen och sedan blev det fotbollstittande på Jämtkraft arena, och slutligen filmmys med kladdkaka hos Mathilda med henne och Lina.

Idag ser planerna ut så att jag ska packa, packa och packa. Och förbereda mig mentalt på att vi åker imorgon.


En början i alla fall...

Vart jag mig i världen vänder

Efter ca 5 timmars sömn (vem fan ringer 3765 gånger utan anledning- mitt i natten?!) så tog jag bussen till Brunflo hälsocentral där jag fick prata med en ointresserad och otrevlig man. Åkte tillbaka till stan, i sällskap med Jannie. Inhandlade ett linne och en bikini och drog sen hemåt. Åt och powernapade, och nu ska jag snart iväg igen. Kvällens planer ser fina ut.


En bild från studenten. Jag & Jannie. ♥

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart

Har haft en mysig dag med Jannie i stan. Fixade det sista innan resan (på söndag åker vi!!!), åt glass och gick också över Frösöbron och en bit till för att titta på hennes nya hem. Nice place det där alltså.

Kvällen spenderades också i stan, men med Karro. Vi skulle ta en kvällsfika, och dissade för en gångs skull Pause för en mycket mysigare fika med Ballerina kladdkaka och mjölk nere i Badhusparken. Värt.



Bara för att jag har tråkigt och för att ni ska få något intressant att läsa...

VEM

Vem är i rummet med dig? Brorsan
Vem fick du senast sms av? Pontus
Vem tänker du på nu? Pontus
Vem pratade du senast i telefon med? Jannie
Vems bostad var du senast i? Farmors
Vem önskar du var med dig just nu? Min saknade pojke

VAR
Var är din mobiltelefon? På sängen bredvid mig
Var handlar du mest? Beror på vad för något man är ute efter att handla
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Köpte den från Dawes Dansinstitut
Var åkte du senast bil? Hem från farmor

VAD
Vad åt du senast? En nektarin
Vad drack du senast? Mjölk
Vad är det för färg på dina byxor? Svarta
Vad är den närmaste saken som är blå? En bok på nattduksbordet
Vad har du på fötterna? Ingenting
Vilken film såg du senast? A walk to remember
Vad hör du just nu? Partymusik, hehe

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i någon annans säng? Ja
Hånglat på en bio? Nej
Hånglat i skogen? Ja
Sovit naken? ja
Kört över hastighetengränsen? heheh
Målat om ditt rum? Nej, tapetserat
Dansat framför en spegel? Jajamen
Fått hicka? Japp
Stulit pengar från en kompis? Aldrig!
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Nej, det tror jag inte
Varit i slagsmål? Nope
Smugit ur ditt hus? Nej
Hånglat med en främling? Ja
Älskar eller saknar någon nu? Ja!


20110803

Sen igår har jag suttit på ett torg och i en badhuspark och pratat om- och skrattat åt yrans galenskaper med bästaste Karoline, pressat i solen, tränat och sovit. Med andra ord skulle man kunna säga att jag har chillat gärnet. Ibland kan det faktiskt behövas.


Kärlek

Vet man att man inte kommer ha möjligheten att träffa en person som man verkligen älskar på länge blir orden "hej" och "då" två hemska ord tillsammans...
Men för att tänka positivt, både du och jag kommer att få fina resor. Och saknad är ju trots allt viktigt i ett förhållande. ♥


Fick hem denna idag, som ett tecken på att det snart är dags. Dags för mig att resa.

RSS 2.0